Šta je novo?

HTC 10

Znamo svi prednosti i mane ekrana, lične preference. Meni je sad najbolje iskustvo IPS na G4. Uz amoled nikad da se opustiš. Ne znam kakav je ovaj, mada ga hvale, da li ima ovaj tip ekrana na nekom od dosadašnjih modela?

U odnosu na koji ips?
78697.png

@kvazar ima, na kinezima od 150$ [emoji23]

Sent from my Nexus 5X

Prilozi

• uploadfromtaptalk1462531173875.jpg
    uploadfromtaptalk1462531173875.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 206
Poslednja izmena:
Nexus 6 ima najgori ekran koji sam ja ikad video, što je i prikazano u ovom grafikonu.

Sent from my Nexus 5X

Ne gledam u grafik vec u ekran. Ovde je Note 4 visoko postavljen a meni su oci ispadale od njega dok sam ga koristio. Npr. najbolji ekran mi je bio na iP6 i uopste mi oci i glava nisu pravili problem. Sa Z2 takodje nemam problema, dok kolegin S6 mi isto nije bas najprijatniji za duze gledanje.

U USA na VerizonWireless je jeftiniji od S7, da ne govorimo o S7edge, ispod 550$ je. 078fd067c11d783bf77d6868555044c7.png
Na T-Mobile DE je 700€.

Tamo imaju akciju 100$ off, i piše ovde. 650$ + tax je cena za usa

Sent from my Nexus 5X

Evo ja cu vam reci.
Posto sam narucio crni sa HTC sajta koji je unlocked verzija za 599$ + takse oko 30$(neke drzave nemaju takse), ali izgleda da ta otkljucana verzija za sada ne radi na Verizonu koji koristim.
Primoran sam da uzmem od Verizona njihovu sivo crnu ruznu verziju. Kod njih je na 24 rate 550$ bez kamate, i nema taksi jer je na rate.
Oba telefona mi stizu danas pa pisem.
Imam 14 dana da vratim Verizon verziju ako priradi unlocked na njihovu mrezu, u suprotnom moracu crni da vratim

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Daj neka iskustva iz prve ruke. Zvuk, kamera, da li negde zapinje kad ga nakrcas aplikacijama, ram menadzment tj da li izbacuje aplikacije iz rama i koliko njih moze da zadrzi, kakav je odziv ekrana, kakav je senzor otiska prsta tj brzina odziva i da li radi zaista kako Bog zapoveda ili moras da pazis kako ces prst da postavis, daj neke fotke u zatvorenom i otvorenom prostoru sa i bez svetla itd.

Boje ne pucaju, postoji srgb mob u settingsu, ne budi [emoji60]

display-htc-10-vs-s7.jpg

[emoji102]

Sent from my Nexus 5X

Koji ugao. [emoji23] Pa bolji je ekran, ovaj desno, tj. amoled. Svi znamo to, ali daleko od toga da je SLCD5 uzasan.

Na HTC 10 mozes da podesis color temperature:
uploadfromtaptalk1462551815931.jpg

A ova druga slika što sam okačio, jel i to jak ugao?

Sent from my Nexus 5X

Ma jok, to nije. Tu se dosta primecuje.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

I jos jedan flop, zvuk padanja telefona u vodu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

tačnost prikaza boja, što manja vrednost to tačnije boje

I na ovom klipu sto si postavio spominju isto. Sto ne udju u bootloader, mislim da postoji system info gde moze da se vidi koji je panel.

HTC 10 through polarized sunglasses
uploadfromtaptalk1462561066066.jpg

Naravno. I na M8 je skoro ovako i ne smeta. Ugao gledanja je malo problem... i pored toga bih pre uzeo ovaj HTC :)

Kakva mu je reakcija na kameru, rekao bih da nije imao taj update za koji su svi rekli da je sredio te nedostatke. Ekran dobar, pominje te roze nijanse iz ugla ali nije to predstavio.
Evo jedna uporedna slika, nije iz ugla, ali tu meni 10 deluje lepse od G5.
galaxy-s7-vs-htc-10-vs-lg-g5-aa-10-of-10-1280x720.jpg

Posle malo cackanja, ono sto sam i ocekivao od telefona.
UI je jako cist i telefon radi za sada brze od S7 ali videcemo posle 10ak dana da li ce da radi kao i prvog.
Multitasking radi mnogo bolje nego na samsungu.
Sto se tice zvuka, nije uopste glasniji od S7, bukvalno su na istoj jacini s tim sto je HTC dosta kvalitetniji.
95% mojih poziva ide preko bluetooth slusalice tako da to jos nisam isprobao.
Kamera kvalitetnija na S7 pogotovu u low light i polu low light uslovima gde htc ima problem sa auto fokusom.
Baterija je ok, s obzirom da imam S7e, nije bolja od nje ali je sasvim zadovoljavajuca, s tim sto sam zapanjen koliko se brzo puni telefon sa qc 3.0
Ali se mnogo vise pregreva od s7

Imam jako velike primedbe na ovaj neboluzan touch za otisak prsta, totalna nebuloza sto nije taster, slucajno predjem preko njega prstom i vrati me na home screen.
Isto tako i na power dugme koje je na po meni losem polozaju a i volume dugmici. Jednostavni sam navikao na samsungove polozaje mada cak i iphone ima dobar polozaj dugmica.
Volume na levoj a power ili gore ili desno pri vrhu a ne ovako.

To je to sto sam primetio za ovo malo cackanja u odnosu na samsu g

Sent from my HTC6545LVW using Tapatalk

Neka te sluzi i samo nastavi da nas inforimses. Posebno mi znaci sto pravis poredjenje sa s7

Daj neku sliku/video iz ruke po danu i nocu, napolju i unutra, kad obavis neki poziv e pa taj kvalitet zvuka me najvise interesuje, baterija...
Samo pici sa poredjenjem, i samo napred. Imas dobar reper i udri [emoji6]

Качи слике од s7 и 10 у истим условима да упоредимо и ми...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Na 11h koriscenja, 5h sot...nije lose obzirom da se upotrebljavaju i facebook i msg app.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima awake na pocetku(ni mreza nije bila dobra), a i kamera je nesto koriscena.

Mislim da je u rangu M8.

Nazalost, nema :)

uploadfromtaptalk1462643689114.jpguploadfromtaptalk1462643698346.jpg
Ovde je 2h bio na max osvetljenju. pa 1h na 50%, a ostatak 20-30%

Inace, powesaver radi dosta bolje na HTC 10, gubite naravno max freq i na 1.32GHz je sve vreme, dok na M9 radi totalno drugacije, samo little cluster radi na max, jer je A53 slab. HTC 10 je u 2x2 modu :)

I ne dira GPU, taj powersave.

2 different panels #HTC10h (white) TIANMA #HTC10u (black) SHARP look the different colours satur. and brill.
uploadfromtaptalk1462643734427.jpg

Ovaj levo ima nesto zasicenije boje.

Tianma i Sharp. Preko DevCheck aplikacije mozete proveriti.
uploadfromtaptalk1462644333282.jpg

Kvalitetan telefon.
https://youtu.be/cQ62ixgzhrI
Kvalitetniji od G5, a i dosta je izdrzljiv.

I jos nesto... Boost+ sa Game battery booster i smart boost smanjuje originalnu rezoluciju 2560x1440 na 1920x1080. Drain je ipak ovako isti, ali su performanse bolje.

Audio output na HTC 10 je nesto slabiji od M8, ali je i kvalitetniji, na xda prijavljuju :)

Stability test
uploadfromtaptalk1462644402518.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno