Šta je novo?

HTC 10

Pa ako ih bude kod operatera, i puni oglasi, ja kontam da bi mogao biti 400-440e tad. Joj moracu uzet i njega, pa nek ide zivot :) Ajd nek me neko obraduje da ima brz autofokus :).

Zasto nikakve? Evo kod mene se vec sporadicno mogu naci S7 za manje od 500e
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kolike su šanse da mu oko Nove cena bude ~350 evrića (kod švercera naravno)?
Ne mnogo velike, ili ipak postoji mogućnost? :)
Nemoguće, m8 je sad oko 380e. Izasao u Martu 2014.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Male su sanse [emoji3]
Kako neko moze da sudi o bateriji,kad telefon jos uvek nije u prodaji,niko od nas ga nema,niko nije kacio real SS-ove. Ja samo znam,gotovo sam siguran da ce na wifi-ju biti izmedju 5-6 sati od ujutru do ponoci kad treba da ide na punjac. Potpisujem. Sto se tice data,jos uvek ne postoji telefon koji moze da se pohvali celodnevnim izdrzavanjem bez udela wifi. Tako da baterija,bar ja tako mislim,nece biti nikakav minus na 10ki,naprotiv.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ja sam davno prestao kupovati telefone po radnjama. "S mreze, ko novo, staro dan" i slicno moze. Uvijek prodjem jeftinije 100njak eura. A ista stvar, naravno treba voditi racuna da se garancija moze ostvariti.

Mate8, ce da izgura 6h lagano a i preko, a z2,3 isto ce da gura oko 6h.

Sent from my D6503 using Tapatalk

To sa prodajom ce sigurno biti tako, ali to je zato sto je Samsung izgradio popularnost, zvucnost Galaxy linije kod mase koja ne prati ove stvari na nas nacin. I onda takvi najpre i kupe bas Galaxy, jer tako najlakse podilaze toj masi i najlakse dobijaju status kafic-alfe. Cast izuzecima. Prosto su uspeli da predstave to sljastenje i brzu dopadljivost globalno. Naravno, ima tu i kvaliteta da isprati tu prodaju, dok se posle samo dobija bahati stav, bar je tako do sada bilo. Dok HTC svojim pristupom vise gadja na manjinu, na tipican sloj ljudi kakvi posecuju forume ovog tipa. Nije ovde Nexus dzabe popularan, i pre sadasnjih modela.

Mašala. Moj konačan odgovor odustajem :)

Kosta isto koliko i bilo koji drugi Android flagship ovih da kazem top proizvodjaca na pocetku prodaje. Ja uvek pogledam MM ili saturn. G5 je 700e, HTC 10 je 700e, S7 je trenutno 20e jeftiniji. Tako da je to to. Preskupo jeste svakako, ali sta je tu je.

Decembar/Januar najkasnije, stize Android N za HTC 10. Za S7/Edge? Tek kad predstave S8 :D
Mašala. Moj konačan odgovor odustajem :)

Sto bi uopste pokusao kada si zadovoljan sa S7?

Svi gledaju cijene Samsunga kod nekih svercera a za HTC komentarisu ove oficijalne. Valjda su im iste cijene, samo sto je Samsung takav brend da mu se polovi cijena nakon pola godine, sto da se radi. Da se njih pita nikad on jeftiniji no HTC bio ne bi :)

Svi gledaju cijene Samsunga kod nekih svercera a za HTC komentarisu ove oficijalne. Valjda su im iste cijene, samo sto je Samsung takav brend da mu se polovi cijena nakon pola godine, sto da se radi. Da se njih pita nikad on jeftiniji no HTC bio ne bi :)
Klasika... Svaki cigo hvali svog konja, na ovaj ili onaj nacin. Probao s7 i s7e, nema sta, dobri telefoni, ali sam pogled na touchwiz, bacam peglu..

Stavis novu i gori :)
uploadfromtaptalk1460927030956.jpg

Dzaba nova,dzaba sve...kad spustis notification panel i otvoris settings shvatis gde si [emoji23] [emoji23]

Izgleda da niko od vas nije ni koristio S7 ustvari?

450c8de8bc0e5f97be7567b8cdc1dd57.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Haha i opet ista prica. Sve se vrti u krug.
Izgleda ne mozemo da imamo dva odlicna telefona, ne vrhunska i bez mane, naravno ali odlicna. Mora jedan da bude "krs" da bi ovaj drugi bio "najbolji"...

Najveci uzas svih foruma na netu.

HTC 10 camera samples - 1.24.xxx.x software.

Ja koji ne koristim mnogo kameru i nije mi bitno oce li mi autofokus baciti fokus za 0,4 ili za 0,6 cu bit prezadovoljan ovom kamerom poslije M8. Nista bolje ne treba prosecnom korisniku.

Neko je ''preradio'' ovu desetku u Nexus htc fon, skroz ocekivan fan render

htc-nexus-reddit-e1460941527217.jpg

Ovakav je u startu trebao da bude ovaj 10 :)

Poslednja izmena:
Eh, ovo je savršeno. Mada će na Nexusu biti još nekih razlika - neće biti ovih oborenih ivica u ovom fazonu i verovatno će biti nešto veći gornji i donji bezeli. Možda 11 [emoji4]

Nazad
Vrh Dno