Šta je novo?

HTC 10

Na pocetku kad su se pojavili renderi nije mi se toliko svidjao, sad sto vise vreme prolazi vise mi se svidja. Crni je brutalan.
Mogu da zamislim kakav ce biti nexus.

Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока

Nadao sam se da ce imati IP68,samo jos to mu je trebalo pa da zacementiram kupovinu

Takodje, znam da je to mnogima nebitno ali ***a meni je medj' glavnim prioritetima..

Nista ni od te Lifestyle verzije sa IP68, evo sta je u pitanju - HTC 10 Lifestyle is the flagship for some unlucky regions

U svakom slucaju ova desetka deluje kao telefon koji bez problema moze na crtu S7/E a cak mislim da ce biti i u prednosti kada su u pitanju zvuk i interfejs + mozda jos neke sitnice :)

Ovakva situacija stalno treba da bude a ne da ostali kilave i izbacuju nekompletne vodece modele sa problemima.

Prema DxO ocenama izgleda da konacno ima dobru stabilizaciju kamkordera (losiju od iphone/samsung/sony ali izgleda daleko bolju od M8/M9), ima odlicne ocene za autofokus i post-processing fotografija/videa.

Poslednja izmena:
Da su zvucnici ostali napred i da je senzor za otisak prsta otisao nazad bio bi odlican. Ovako je 4/5.

Upravo tako, ili da je FP senzor prebacen sa strane. Ovako je to htc kuciste sa ''licem'' nekog generickog kineskog telefona :) Nije toliko strasno ali opet nervira..

sklonice ga pozadi na nexusu ispod kamere

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da su zvucnici ostali napred i da je senzor za otisak prsta otisao nazad bio bi odlican. Ovako je 4/5.

Čuo sam zvučnike, zvuči i dalje dobro, iako oba nisu napred. Još je i bolje možda ovako da je jedan dole jer imaš stereo u obe orijentacije. Ne znam kako su to rešili, ali ne gubiš stereo utisak.

Jel se zna kad ce uci u prodaju? Kontam da ce ga biti kod nasih operatera posto ga je bilo i upredjasnjim serijama.

Kakvo crno krajem maja jesu li oni normalni? Ne nego najbolje neka cekaju novembar pa neka ga tad puste u prodaju.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

"If you crack your screen during the first 12 months you own your unlocked HTC 10, we'll replace it for FREE. UH OH Protection also covers water damage

Your HTC warranty even covers bootloader unlocking on the HTC 10!
For more bootloader unlocking info, visit www.htcdev.com"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čuo sam zvučnike, zvuči i dalje dobro, iako oba nisu napred. Još je i bolje možda ovako da je jedan dole jer imaš stereo u obe orijentacije. Ne znam kako su to rešili, ali ne gubiš stereo utisak.
Više sam mislio na to što mene nervira taj zvučnik što je dole (svi pokupili foru od iPhone-a) tako da kad god igram nešto, gledam spot, smeta kad držim ruku tu odnosno kažiprst.

To mi je bio i minus kada sam kupovao telefon koji sad imam, ali ovde je lako pomiriti se za manje para, a kada je nešto 450+ ojra, teško :)

Sent from my m2 note using Tapatalk

Poslednja izmena:
"If you crack your screen during the first 12 months you own your unlocked HTC 10, we'll replace it for FREE. UH OH Protection also covers water damage

Your HTC warranty even covers bootloader unlocking on the HTC 10!
For more bootloader unlocking info, visit www.htcdev.com"

Sent from my iPhone using Tapatalk
За које то земље важи? Добра ствар је то за bootloader, признају гаранцију и поред одкључаног bootloader-a.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Više sam mislio na to što mene nervira taj zvučnik što je dole (svi pokupili foru od iPhone-a) tako da kad god igram nešto, gledam spot, smeta kad držim ruku tu odnosno kažiprst.

To mi je bio i minus kada sam kupovao telefon koji sad imam, ali ovde je lako pomiriti se za manje para, a kada je nešto 450+ ojra, teško :)

Sent from my m2 note using Tapatalk
Pa da, ali još lakše je pomiriti se sa tim ako to nije jedini zvučnik [emoji4] [emoji6]

Meni je ovo trenutno najkompletniji telefon u klasi. Samo da se kamera potvrdi da je odlicna. Dizajn onako. Nista spec. Nije ni ruzan ni lep. Ali nisu ni s7 ili g5 neki lepotani realno. Alu kuciste je bolje od stakla kombinacije koje je jako klizavo, ostaju otisci i postoji veliki rizik da kad padne na beton pukne. Meni je svakako kompletniji od konkurencije sa par nedostataka ali i ostali ih imaju ***

Jel objasnjeno negde zasto senzor i dugmici nisu istog odstojanja gore i dole? :)

http://www.htcdev.com/bootloader/

Koliko vidim ovo je globalno za odabrane telefone
https://dl.twrp.me/pme/ Rane TWRP verzije su vec izasle.
26085016fb93e2fcc19154558f9f4169.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Alu kuciste je bolje od stakla kombinacije koje je jako klizavo, ostaju otisci i postoji veliki rizik da kad padne na beton pukne.

ali kad staklo pukne promeniš ga za par desetina evra (200-250 :D). kad se alu izgrebe i ulubi možeš da se slikaš.

Poslednja izmena:
ali kad staklo pukne promeniš ga za par desetina evra (200-250 :D). kad se alu izgrebe i ulubi možeš da se slikaš.

Pa da li ce ti se isplatiti da das za zamenu stakla 250 koji kosta 500€? Aliminijum moze da se izgrebe ili malo ulubi a ne da se ceo raspukne kao staklo. A i s7 ima aluminijum. Pa kad pukne staklo ulubice se i neka ivica koja je aluminijumska:D

I naravno da ne košta toliko, znaju ljudi otkud tih 200-250, malo šale [emoji2]

Poslednja izmena:
Vrh Dno