Šta je novo?

HTC 10

Kreiranje ovakvog hype-a je definitivno mac sa 2 ostrice. Mada HTC je to i ranije radio pa se nisu bas proslavili, ali da vidimo...

Ако испадне по мојим очекивањима.... Нећу дочекати да га купим.. Наравно на крају године кад мало панде цена.. :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Geekbench
http://browser.primatelabs.com/geekbench3/search?utf8=✓&q=htc+10

Sta kaze LeeDroid :
After having a hands on with both devices, I can say HTC's next flagship camera beats the P9 hands down, the Kirin 955 just cannot keep up with the sensor.. really looking forward to Tuesday, I Just hope its not too late for HTC!

As you can tell I am giving nothing away, all I will say is that the 2 recent promo videos are honest & not as over stated as previous years XD

Poslednja izmena:
Geekbench
http://browser.primatelabs.com/geekbench3/search?utf8=✓&q=htc+10

Sta kaze LeeDroid :
After having a hands on with both devices, I can say HTC's next flagship camera beats the P9 hands down, the Kirin 955 just cannot keep up with the sensor.. really looking forward to Tuesday, I Just hope its not too late for HTC!

As you can tell I am giving nothing away, all I will say is that the 2 recent promo videos are honest & not as over stated as previous years XD
Значи биће водоотпоран сигурно, чим има снимак из чамца...

Kakav god hype pravili, ja cekam novi nexus ipak. Onaj beli demo m10 je izgleda final product...
2a8b0cf7b97622f7cc50a92f0932fe12.jpg
uploadfromtaptalk1460138375577.jpg

Poslednja izmena:
htc-10-photo-1.jpg
htc-10-photo-2.jpg

EXCLUSIVE: THIS IS THE HTC 10 THAT WILL BE PRESENTED TUESDAY

-The HTC 10 has a 5.2 inch large screen. HTC uses the '5 S-LCD display technology and not the AMOLED display technology that was hoped for. 10 HTC is HTC's first flagship smartphone whose screen has a qHD / 2K display resolution (1440 x 2560 pixels).

-HTC 10 is powered by Qualcomm Snapdragon 820 chipset, featuring a 64-bit octa-core processor consisting of 2.2 GHz and a 1.6 GHz quad-core processor. The processor is assisted by four gigabytes of RAM. The HTC 10 will appear in a performance of 32 gigabyte and 64 gigabyte storage capacity.

-In terms of camera HTC is the HTC 10 not more megapixels but for 'innovation'. HTC 10 is at the rear with a 12-Megapixel Ultra Pixel camera. HTC uses no dual-camera, as previously predicted. The camera of the HTC 10 has an aperture of f / 1.8 and captures the large image sensor more light resulting in better quality pictures.
Furthermore, the primary camera of the HTC 10 equipped with optical image stabilization and laser autofocus. The camera is able to deliver the same picture quality DSLR cameras (digital SLR) and can store pictures in uncompressed RAW format.
The 12-megapixel camera of the HTC 10 to 4K (Ultra HD) video recordings are made. In addition, the HTC 10 the world's first smartphone capable of 24-bit capture high-res stereo sound for videos.

-HTC 10 is equipped with front-facing stereo speakers that HTC itself 'HTC BoomSound HiFi edition' refers speakers. Although the speakers are slender, the speakers deliver again a better sound quality than the speakers in the HTC One M9. In addition to the HTC BoomSound audio technology HTC 10 also features Dolby Audio

-The HTC 10 has a pretty powerful battery with a capacity of 3000 mAh. Thanks to the Snapdragon 820 chipset features the HTC 10 on Fast Charge 3.0 technology that HTC 10 in just 30 minutes for the half can be charged.

E sad se vec sve zna. :D
Sve zvuci ok, ali iskreno dizajnom uopste nisam odusevljen.

Sve je ok. Dizajn nije ništa specijalno. Ali ipak je bolji izbor u odnosu na S7. Bar nema ubogi TW i softver ce biti ok. Mada trebalo bi da cena bude ispod 600$ sa dažbinama. Ako bude preko pucace sami sebi u noge

Šta znam, ovako na prvu loptu rekao bih da je ovo trenutno prvi ovogodišnji telefon vredan razmatranja. Naravno, tek ćemo videti šta i kako - kad beše premijera?

Ova dva dugmeta sa tim srednjim citacem otiska prsta deluju tako ogavno ukomponovano, ovo je ubedljivo najodvratnija kombinacija dugmica ikada. Prosto izgleda smesno

Naprijed je sasvim ok, dok mi pozadi nesto hvali, kao da je prazno. Ali svakako dizajn je dobar, dok mi je m8 ipak neprikosnoven po tom pitanju. Steta sto nisu ugurali 3200mah pa da oderu konkurenciju i po tom pitanju. Kamera obecava itekako. Samo nije pisalo da je vodootporan, bio bi veliki plus da jeste.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Šta znam, ovako na prvu loptu rekao bih da je ovo trenutno prvi ovogodišnji telefon vredan razmatranja. Naravno, tek ćemo videti šta i kako - kad beše premijera?
Utorak 14h po našem...
Inače, ne mrzim Samsung, koristio sam puno novih modela, ali mi S7/edge nikako ne leži, HTC desetka mi je lepša, ali mi je i dalje najlepši od trenutnih flagshipa Z5 carbon black, a posle njega Z3 bronze...moje mišljenje, naravno...

Poslednja izmena:
Ova dva dugmeta sa tim srednjim citacem otiska prsta deluju tako ogavno ukomponovano, ovo je ubedljivo najodvratnija kombinacija dugmica ikada. Prosto izgleda smesno

Slazem se, bas su bedno to odradili.

Ali ce zato telefon kao celina izgleda biti vrhunski, konacno da neko ozbiljnije poradi na kvalitetu zvuka kamkordera ali videce se (i cuti) tek u praksi :)
Ovo je u najavi bolji fon od G5 a od S7 verovatno za softver i zvucnike.

Ja bi sacekao da vidimo, HTC uvek ima grandiozne najave, a u realnosti ne bude bas sve tako. A od faila G5 nije tesko biti bolji, LG i da je hteo onako los fon da napravi ne bi uspeo.

Malo su prenisko dugmici, ali meni se svidja celokupno, još samo da vidimo onu bocnu stranu na coskovima, taj deo mi se najmanje svidjao

Unapred pričano, na ovom telefonu možda treba oprostiti samo to oko dugmića, dok kod LG-a i Samsunga imam da nabrajam. Čak mi se i više sviđa da bude IPS ekran (ako bude kao na G4).

Мени се свиђа позиција дугмића и fp сензора.. Кад читам ово тако јако желим да га купим...

Nešto mi se od nazad ne sviđa, tačnije boja.

Unapred pričano, na ovom telefonu možda treba oprostiti samo to oko dugmića, dok kod LG-a i Samsunga imam da nabrajam. Čak mi se i više sviđa da bude IPS ekran (ako bude kao na G4).

Bas me zanima sta to ima da se nabraja kod G5 i S7/Edge. Zasto mislis da ce ovaj telefon biti toliko bolji od pomenutih. Cudan post.

Mozda je nabrajanje prejaka rec, citaj kao par stvari. Kod G5 nema dana da ne vidim neki clanak o nesavrsenosti izrade, gapovima, probijanju ekrana, a i ne svidja mi se uopsteno ni napred (horor bazeli) ni pozadi. Kod S7 mi se ne svidja izbor materijala na prvom mestu (mrzim staklo i tu aljkavu musavost), softver i izgled softvera, slab speaker; Na Edge ,pored predhodnog, to sto je edge. Eto, licne preference - kao sto ih svi imate.
Sad citam ovo za M10, razocaran ovom godinom sam ga malo idealizovao u glavi - ali sam se i ogradio time da je jos rano za zakljucke i da je jasno da svi ovde unapred pricamo. Dakle, videcemo jos.

Racunajte da je G5,S7 i M10 hardver isti ali presudnu ulogu tu igra softver koji ce bit mogu ruku da dam jedno 50% bolji nego na oba ova druga. Sve u svemu koliko sam u pocetku razocaran bio ovo je totalna suprotnost, samsung sam davno izbacio iz razmatranja novog telefona, znaci bice slatke muke izmedju ovog i jabuke plus :)

Ako opravda ocekivanja i ne zeznu nesto bice ovo bolja kupovina od g5 ili s7. Ako kamera nude na nivou ili bolja od s7 i 6p onda ce biti pun pogodak. Mogli su malo da osavremene dizajn a ne da kopiraju IP ali to svi rade nazalost

Isti senzor kao 5x/6p plus ima ios. Losija ne moze biti, nego samo bolja. Tako da mozda htc iznenadi zestoko.

"UltraPixel" :D

Neka bude samo bolja od S7-e pa ostalo nista nije bitno :D
Mada realno danas ima jako dobrih kamera g5, s7, 5x/6P, L950/xl, sad m10... Sve su sitnice koje obicnom korisniku nisu bitne i ne mogu primetiti specijalnu razliku

Isti senzor kao 5x/6p plus ima ios. Losija ne moze biti, nego samo bolja. Tako da mozda htc iznenadi zestoko.

Zaboravljaš softver tj obradu slike. F1.8 i ois su lepe stvari ali bolje od googlovog hdr+ sigurno neće biti.

Svakako je softwer najbitniji, i bas sam danas gledao neke primjere bez toga hdr+ i sa ukljucenim i prosto je fascinantno kako poboljsava slike. Cekamo 12ti da vidimo utiske :)

Vrh Dno