Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Jel vama iskakao ovaj update

Prilozi

• Screenshot_20250418_140844_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.jpg
    Screenshot_20250418_140844_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 169
  • Screenshot_20250418_140906_com_hihonor_ouc_ParaVersionListActivity.jpg
    Screenshot_20250418_140906_com_hihonor_ouc_ParaVersionListActivity.jpg
    26.5 KB · Pregleda: 153
Uz promo kod u g... sad je cena 109.999,00 RSD sta mislite da li ce cena ici jos dole?

Ima to i jeftinije. Poslao sam ti poruku. Ja sam svoj platio 770e u prodavnici. Dve godine njihove garancije
Nadam se da nije prodavnica neka od mnogih malih gde daju svoju garanciju i ako se nesto desi dobijes odgovor da si uvek ti kriv i da ti nece zameniti deo koji nije ispravan. Jednom se zeznuo, srecom nije bio nesto skup telefon i vise nikad

Nadam se da nije prodavnica neka od mnogih malih gde daju svoju garanciju i ako se nesto desi dobijes odgovor da si uvek ti kriv i da ti nece zameniti deo koji nije ispravan. Jednom se zeznuo, srecom nije bio nesto skup telefon i vise nikad
Ako ti se to desilo u jednoj od prodavnica ne znači da će u svakoj. To je prvo. Drugo - neće valjda svaki telefon da ti se pokvari majka mu stara? Ja godinama kupujem preko oglasa. Garancija uglavnom do iza ćoška. Samo sam jednom imao problem sa pametnim satom - ispostavilo se da garancija ipak nije bila do iza ćoška iako nikakva radnja nije bila u pitanju. Ali pustimo to - ova radnja ima lokacije na 4 mesta tako da nije baš mala. Za razliku u ceni od 300 evra spreman sam da preuzmem rizik ako ga uopšte ima.

Da ne bude da samo hvalim uređaj, drastično lošiji slo-mo u odnosu na konkurenciju. Srećom, to sam koristio jako rijetko i na iphoneu/samsungu nego danas se nešto zezao za klincima i to primijetio. Samo 240fps u max 1080p + evidentno trzanje + nema instant usporavanja kao kod Samsunga recimo. Eto, ako ovo neko koristi češće da zna da Magic 7 Pro nije telefon za njega :)

A čudno jer hardware je superioran + je video odličan, vjerovatno se nisu mnogo bavili ovim segmentom... :)

Kakva je situacija sa kamerom, citao sam da mu je kamera bila osrednja, ali da su neki update-i popravili stanje. Da li je to istina?

Trenunto imam obican S23 i kamera je, makara za ono za sta je ja koristim, onako, nista specijalno.

Vidno je degradirala sa svakim novijim updateom.

Da ne bude da samo hvalim uređaj, drastično lošiji slo-mo u odnosu na konkurenciju. Srećom, to sam koristio jako rijetko i na iphoneu/samsungu nego danas se nešto zezao za klincima i to primijetio. Samo 240fps u max 1080p + evidentno trzanje + nema instant usporavanja kao kod Samsunga recimo. Eto, ako ovo neko koristi češće da zna da Magic 7 Pro nije telefon za njega :)

A čudno jer hardware je superioran + je video odličan, vjerovatno se nisu mnogo bavili ovim segmentom... :)
I na Huawei telefonima slo mo ne radi ništa bolje. Jednostavno - ne trude se oko toga. Ali što rekao ti bitno je da je video odličan što, recimo, nije bio slučaj na prethodnim modelima. Koristio sam i Magic5 i Magic6

Сликано пре 2 дана.
Другар добио лепог буцова.

IMG_20250418_113724.jpg

За моје потребе,камера је врх.
Имам и видео снимак пуштања рибе,и снимак је врх.

Где могу да се каче слике а да се не губи квалитет?
Ово кад шаљем вајбером губи се квалитет,да ли их компресује или шта већ...

Mozes i vajberom da posaljes u full rezoluciji. Ides dole levo na onaj plusic ➕ pored prozora za kucanje texta. I odes na opciju file, nadjes slike i dodas. Onda salje u originalnoj rezoluciji bez manjka u kvalitetu.

Сликано пре 2 дана.
Другар добио лепог буцова.

Pogledajte prilog 488895

За моје потребе,камера је врх.
Имам и видео снимак пуштања рибе,и снимак је врх.

Где могу да се каче слике а да се не губи квалитет?
Ово кад шаљем вајбером губи се квалитет,да ли их компресује или шта већ...
Ovaj odgovor iznad je najbolje resenje mada imas i u podesavanjima za Viber/Mediji/Kvalitet fotografije/I stavis nan odlicno....

Ima to i jeftinije. Poslao sam ti poruku. Ja sam svoj platio 770e u prodavnici. Dve godine njihove garancije
Ja sam moj platio tj otplaćujem na 24 rate 73k din. Preko operatora je i naravno pregovori su bili u pitanju i jači paket koji inače koristim. Da li svako može to da izvuče to ne znam. Zadržaću za sebe koji je operator u pitanju.

Za paket je već bilo tu približno, nešto mi je vrlo malo sad skuplji paket.
Nisam na to mislio. Paketi ne koštaju ivek isto. Ako si vešt u pregovorima može se dobiti i do 50 posto popusta. Ja, recimo, plaćam 100 giga neta - ostalo neograničeno - 1500 dinara. Kod drugog operatera sam imao u proseku nešto povoljniju ponudu za sličan paket. Redovna cena tog paketa je preko 3.000 dinara. U tom konteksru sam te pitao koliko paket košta bez telefona

Nisam na to mislio. Paketi ne koštaju ivek isto. Ako si vešt u pregovorima može se dobiti i do 50 posto popusta. Ja, recimo, plaćam 100 giga neta - ostalo neograničeno - 1500 dinara. Kod drugog operatera sam imao u proseku nešto povoljniju ponudu za sličan paket. Redovna cena tog paketa je preko 3.000 dinara. U tom konteksru sam te pitao koliko paket košta bez telefona
Da razumeo sam te na šta misliš, paket je 4500 redovna a sa 50% je 2250. Ispada mi 6600 rata za telefon+paket. Iskreno bitna mi je garancija, znam da može preko oglasa da se uzme jeftinije i u ovim radnjama gde se ne dobija fiskalni račun. Do sada sam imao dva puta problem sa ostvarivanjem garancije iz tih radnji.

Da razumeo sam te na šta misliš, paket je 4500 redovna a sa 50% je 2250. Ispada mi 6600 rata za telefon+paket. Iskreno bitna mi je garancija, znam da može preko oglasa da se uzme jeftinije i u ovim radnjama gde se ne dobija fiskalni račun. Do sada sam imao dva puta problem sa ostvarivanjem garancije iz tih radnji.
Da ti kažem - dobra je to cena. Mislio sam da je skuplja pretplata. Ako znaš da ćeš telefon zadržati 2 godine minimum - top!

Da ti kažem - dobra je to cena. Mislio sam da je skuplja pretplata. Ako znaš da ćeš telefon zadržati 2 godine minimum - top!
Jeste dobra ukupna cifra, taj paket iskoristim zbog posla jer tamo nemam wifi. Telefon će nadam se šljakati i više od 2 godine 🤣 a stvarno mi je odličan za to što mi treba.

Da li neko zna kako da se ugasi "dupliranje" fotografija koje su npr. sa AI Zoom napravljene? Npr. u galeriji stoji kao jedna slika ali kad hoću da podijelim sa nekim on mi nudi 2 fajla i uvijek moram otvarati da vidim koji je sa AI jer je logično on i bolji pa je to malo smor iskreno. 😃 Evo usput 2 slike sa 100x AI Zoom i original 1x.

Prilozi

• IMG_20250421_114251_ENHANCE002_COVER.jpg
    IMG_20250421_114251_ENHANCE002_COVER.jpg
    275.1 KB · Pregleda: 81
  • IMG_20250421_114132.jpg
    IMG_20250421_114132.jpg
    422.9 KB · Pregleda: 79
Nije mi jasno kako si uspeo da dobijes od njih 50%popusta i + telefon, ja uvek produzujem tri broja i uvek jurim neke posebne uslove ali nisam dobijao takve ponude, ako sam dobro razumeo to je Yettel?

Ja sam razumeo da je dobio 50% na tarifu a za telefon nisu menjali cenu.
Na kraju, bitno je da se uklopis u tvoju računicu sta god da su ti snizili. Samo da snize 😂😂

Ovo možda može da se reši nekom nadogradnjom, ko zna...

Ja ne koristim ovu opciju skoro nikad ali sad kad sam procitao, reko ajde da probam... Kod mene nista ne trza na snimku iskreno... Sad ne znam..Mogao bi jos neko da proba i podeli iskustvo. A koliko vidim kad se udje u video iz Galerije, gore ima kruzic sa tri tackice gde podesis trenutak odakle, dokle traje usporen snimak... Deluje mi sve ok i jednostavno..Ne znam...Ovako na prvu...Kazem nisam koristio ovu opciju ali sad probah... Cak po meni je 120 idealno za usporenje..Vec na 240 uspori previse...

Највећа мана овог телефона за неких 10дана коришћења је дефинитивно преслаба батеријска лампа. 😀

На послу радим са неком машином за сечење и на њој је метар који није лепо осветљен. До пре 10 дана са пикселом сам осветљавао и лампа је доста јача...

Nazad
Vrh Dno