Preporuka "zakčjuči sam" se odnosi na ono šta je tebi bitno. Ako ne možeš to sam da zaključiš onda ne znam ko ti može pomoći. Znam šta je meni bitno što ne mora nužno da znači da je i tebi isto to bitno. Ali kad si već toliko uporan, a pisalo se mnogo puta o tome, pa i u prethodnoj godini za Magic 6 Pro, hajde ponovo da to pređemo.
Bolja kupovina je 7 Pro jer je logično noviji (za celu godinu). Bolji čipset (automatski znači da će ti duže trajati i lakše obrađivati neke procese, verovatno će se i manje grejati tokom vremena, i naravno bolje zbog AI); jedna novija kamera koja kasnije takođe može duže da traje (mislim na softverska peglanja); bolja baterija (iako je 6 Pro imao veću, ova je novija serija samim tim je i poboljšana što se može uočiti isključivo korišćenjem telefona, ne čitanjem sa neta); bolji softver i duža podrška (to si i sam znao); neverovatno bolji i jači sound sistem, zvučnici su stvarno bolesno dobri; bolja integracija AI-a; i još jedna stvar koja mnogima nije bitna je bolja cena u eventualnoj preprodaji.
Ovo su tek neka zapažanja, verovatno ih ima još. I ne pričam ovo bez veze, i nije da ne znam, moj najbolji drug nosi Magic 6 Pro, btw, kupili smo ih u isto vreme, odatle i poređenja.
Jedina situacija gde ne bih preporučio kupovinu Magic 7 Pro je ta da neko već koristi Magic 6 Pro, jer je taj upgrade besmislen, i to mislim za svaki telefon danas. Ranije je to bilo ok, ali ranije su nove serije telefona izlazile ne tako često kao u današnje vreme.
Nadam se da si zadovoljan.