Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Viberi, mailovi i slično masi ljudi stižu tek kad uđu u aplikaciju. A sad vidim ovde da je isti problem i u pojedinim slučajevima sa satom. Neko ima problem, neko ne, ali je svakako dosta prisutan

Zato sam i odustao od Honor-a ali pratim teme da vidim da li će to možda srediti. Zaista po svemu ostalom zadovoljavaju moje potrebe i rado bih pobegao od samsunga ali ovo sa notifikacijama je nedopustivo

Stigao i kod mene update

Prilozi

• Screenshot_20250407_181555_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250407_181555_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 51
1744047363554.png
Ako još nekog zanima da li ponovo može očekivati sličan popust kao neki dan.

Ja sve ovo citam oko kasnjenja obavestenja, pa sve vrtim do naslova da vidim u kojoj sam temi. Dva drugara i ja imamo Honor magic 7 pro i ama bas nikakvih problema nemamo sa kasnjenjem notifikacija za bilo koju aplikaciju...Ja ne znam ljudi sta vi radite tim telefonima kad uspevate ovakve telefone da dovedete u tu situaciju...Znam da je odgovor Nista...Ali evo neka mi neko objasni kako, kako, nama radi sve a ovde citam svasta??? Nisam zaljubljenik u Honor pa ovako govorim...Boli me uvo...Dogodine ce se ionako kupiti drugi, mozda Samsung, mozda Iphone, ne znam...Sta mi dune u trenutku....Ali ja i dalje ne shvatam... Izvinjavam se svima zaista....ali jednostavno mi nije jasno...

Ja sam primetio samo par puta da mi nisu radila obaveštenja viber, ali za viber clone aplikaciju. Mislim da tih problema nisam imao od update-a 159 pa na dalje. Ostale notifikacije su radile sasvim normalno od samog početka korišćenja, evo već dva puna meseca.

Ja sve ovo citam oko kasnjenja obavestenja, pa sve vrtim do naslova da vidim u kojoj sam temi. Dva drugara i ja imamo Honor magic 7 pro i ama bas nikakvih problema nemamo sa kasnjenjem notifikacija za bilo koju aplikaciju...Ja ne znam ljudi sta vi radite tim telefonima kad uspevate ovakve telefone da dovedete u tu situaciju...Znam da je odgovor Nista...Ali evo neka mi neko objasni kako, kako, nama radi sve a ovde citam svasta??? Nisam zaljubljenik u Honor pa ovako govorim...Boli me uvo...Dogodine ce se ionako kupiti drugi, mozda Samsung, mozda Iphone, ne znam...Sta mi dune u trenutku....Ali ja i dalje ne shvatam... Izvinjavam se svima zaista....ali jednostavno mi nije jasno...
Takodje, whatsup, viber, gmail, mesenger... Nista nikad nije zakasnilo

Jedno pitanje pošto ste više u temi. Magic7 pro ili Magic6 pro? Koji je bolja kupovina, ne računam kod 7 to što je noviji pa je duža podrška. Prosto koji je bolja kupovina?

Notifikacije na Viberu su generalan problem nevezano za brend uređaja. Već sam pomenuo da kumu rade notifikacije na Viberu isključivo kad uđe u isti. Tako mu je na zadnjih 4 ajfona koje je imao do sada, ne cima se što je to tako jer njemu to odgovara. E sad, zašto neko ima problema a neko ne je misterija. Ja sam imao na Xiaomiju, pa na nekom Samsungu jesam/nekom nisam, pa nekad sredi i factory reset, uglavnom nema veze sa brendom, evo po 10x istu priču pričamo...

Jedno pitanje pošto ste više u temi. Magic7 pro ili Magic6 pro? Koji je bolja kupovina, ne računam kod 7 to što je noviji pa je duža podrška. Prosto koji je bolja kupovina?
Uvek je noviji telefon bolja kupovina. Sačekaš malo da padne cena i uzmeš lepo za oko 100k možda i koja k manje. Jedino ako ti je pri kupovini najbitnije da daš što manje para... Znam da će me rastrgnuti ovde, ali to je neko moje mišljenje. Nije samo duža podrška u pitanju.

Pa i nisi dao neki argument osim to što je noviji. Ne vidim neku posebnu razliku, osim što 7 čak ima i manju bateriju

Notifikacije na Viberu su generalan problem nevezano za brend uređaja. Već sam pomenuo da kumu rade notifikacije na Viberu isključivo kad uđe u isti. Tako mu je na zadnjih 4 ajfona koje je imao do sada, ne cima se što je to tako jer njemu to odgovara. E sad, zašto neko ima problema a neko ne je misterija. Ja sam imao na Xiaomiju, pa na nekom Samsungu jesam/nekom nisam, pa nekad sredi i factory reset, uglavnom nema veze sa brendom, evo po 10x istu priču pričamo...
Upravo to. Generalno neko ima neko nema. I drugi uredjaji imaju problema ne samo Honor. Ja sam hteo samo da se nadovezem i da kazem da se ne slazem sa @amortizerom kad je odmah napao i rekao da je ne resiv problem na Honoru.

To oko baterije ti je isto kao što su ranije bili bitni megapikseli na kameri. Argumente pronađi sam.
Lepo sam pitao da ljudi koji znaju posavetuju koja je bolja kupovina. Ako ne znaš, nemoj ni da komentarišeš, jer poruke tipa "zaključi sam" i "novije je bolje jer je novije" ne znače baš ništa.

@dulic993 nisam ništa napao, gledam da kupim neki od ova dva telefona, a pored borbe za poslednji apdejt raznim e sim karticama, kašnjenje notifikacija se pominje kao najčešći problem na skoro svim forumima. Moje pitanje je bilo vezano za to i da li je rešivo, jer ako ja saznam da sam dobio mejl ili poruku tek kad otvorim aplikaciju, onda to baš i nije dobar način obaveštavanja, pogotovo što do sad ni na jednom telefonu nisam imao taj problem.

Lepo sam pitao da ljudi koji znaju posavetuju koja je bolja kupovina. Ako ne znaš, nemoj ni da komentarišeš, jer poruke tipa "zaključi sam" i "novije je bolje" ne znače baš ništa.
Preporuka "zakčjuči sam" se odnosi na ono šta je tebi bitno. Ako ne možeš to sam da zaključiš onda ne znam ko ti može pomoći. Znam šta je meni bitno što ne mora nužno da znači da je i tebi isto to bitno. Ali kad si već toliko uporan, a pisalo se mnogo puta o tome, pa i u prethodnoj godini za Magic 6 Pro, hajde ponovo da to pređemo.

Bolja kupovina je 7 Pro jer je logično noviji (za celu godinu). Bolji čipset (automatski znači da će ti duže trajati i lakše obrađivati neke procese, verovatno će se i manje grejati tokom vremena, i naravno bolje zbog AI); jedna novija kamera koja kasnije takođe može duže da traje (mislim na softverska peglanja); bolja baterija (iako je 6 Pro imao veću, ova je novija serija samim tim je i poboljšana što se može uočiti isključivo korišćenjem telefona, ne čitanjem sa neta); bolji softver i duža podrška (to si i sam znao); neverovatno bolji i jači sound sistem, zvučnici su stvarno bolesno dobri; bolja integracija AI-a; i još jedna stvar koja mnogima nije bitna je bolja cena u eventualnoj preprodaji.
Ovo su tek neka zapažanja, verovatno ih ima još. I ne pričam ovo bez veze, i nije da ne znam, moj najbolji drug nosi Magic 6 Pro, btw, kupili smo ih u isto vreme, odatle i poređenja.

Jedina situacija gde ne bih preporučio kupovinu Magic 7 Pro je ta da neko već koristi Magic 6 Pro, jer je taj upgrade besmislen, i to mislim za svaki telefon danas. Ranije je to bilo ok, ali ranije su nove serije telefona izlazile ne tako često kao u današnje vreme.

Nadam se da si zadovoljan.

Ti onda nemas Honor Magic 7
Pa baš zato. Razmišljam koji telefon da kupim i već sam napisao da mi odgovaraju Honor telefoni ali zbog ove mane još nisam prelomio da ga kupim.
Upravo zato pratim mnoge teme različitih proizvođača, ne samo na ovom forumu, i nigde ne nađoh da kasne notifikacije osim u Honor temama. Mnogo se ljudi žale na kašnjenje notifikacija ne samo viber već generalno svih.
Nadam se da će honor nekim skorašnjim apdejtom to da sredi, pa da ga kupim, zato i pratim ove teme

Pa baš zato. Razmišljam koji telefon da kupim i već sam napisao da mi odgovaraju Honor telefoni ali zbog ove mane još nisam prelomio da ga kupim.
Upravo zato pratim mnoge teme različitih proizvođača, ne samo na ovom forumu, i nigde ne nađoh da kasne notifikacije osim u Honor temama. Mnogo se ljudi žale na kašnjenje notifikacija ne samo viber već generalno svih.
Nadam se da će honor nekim skorašnjim apdejtom to da sredi, pa da ga kupim, zato i pratim ove teme
ja sam na prethodnom telefonu , iphone 13 , imao problema sa viberom i wa, poruke stizale kad otkljucam telefon....ovde to nemam...notifikacije su mi ukljucene za email, viber, wa, signal, telegram, huawei health i banka ( google pay ) i sve rade besprekorno

Preporuka "zakčjuči sam" se odnosi na ono šta je tebi bitno. Ako ne možeš to sam da zaključiš onda ne znam ko ti može pomoći. Znam šta je meni bitno što ne mora nužno da znači da je i tebi isto to bitno. Ali kad si već toliko uporan, a pisalo se mnogo puta o tome, pa i u prethodnoj godini za Magic 6 Pro, hajde ponovo da to pređemo.

Bolja kupovina je 7 Pro jer je logično noviji (za celu godinu). Bolji čipset (automatski znači da će ti duže trajati i lakše obrađivati neke procese, verovatno će se i manje grejati tokom vremena, i naravno bolje zbog AI); jedna novija kamera koja kasnije takođe može duže da traje (mislim na softverska peglanja); bolja baterija (iako je 6 Pro imao veću, ova je novija serija samim tim je i poboljšana što se može uočiti isključivo korišćenjem telefona, ne čitanjem sa neta); bolji softver i duža podrška (to si i sam znao); neverovatno bolji i jači sound sistem, zvučnici su stvarno bolesno dobri; bolja integracija AI-a; i još jedna stvar koja mnogima nije bitna je bolja cena u eventualnoj preprodaji.
Ovo su tek neka zapažanja, verovatno ih ima još. I ne pričam ovo bez veze, i nije da ne znam, moj najbolji drug nosi Magic 6 Pro, btw, kupili smo ih u isto vreme, odatle i poređenja.

Jedina situacija gde ne bih preporučio kupovinu Magic 7 Pro je ta da neko već koristi Magic 6 Pro, jer je taj upgrade besmislen, i to mislim za svaki telefon danas. Ranije je to bilo ok, ali ranije su nove serije telefona izlazile ne tako često kao u današnje vreme.

Nadam se da si zadovoljan.
Slazem se od reci do reci. Pogotovo ako uspete za one male pare da uhvetite ovaj model, kapa dole. Imam osecaj, posto pratim dosta tema na forumu, da @amortizer ide po temama i postavlja ,,koja-kakva pitanja" samo da bi sakupljao poene 😁

Evo da se upisem,uzeo sam telefon danas.
Da li moze da se namesti kao na mom pixel 4xl-u,da kad se na glavnom ekranu prstom prevuce na gore da se udje u deo sa instaliranim aplikacijama?
Ovako ih smesta u desno,I to mi se ne svidja.

Settings/Home screen & Style/Home screen style - Drawer

Уз телефон сам узео и пуњач њихов на 100w,и слепци уз то не ставе каблић?
Надам се да ће царине да им подигну на 200% !

Nazad
Vrh Dno