2017 ili 2018 Samsung je imao na j7, verovatno i na drugim modelima podesavanje jacine svetla, Iphone to skoro ubacio, cekamo i ostale proizvodjace da budu "inovativni"Nije do toga, neki proizvođači imaju tu neku čudnu naviku da LED svetlo podese tako da je zapravo u nekom low ili mid modu jačine svetla. Da li zbog nekih čudnih zakonskih regulativa, ili zbog trajnosti dioda, manjeg zagrevanja i uštede baterije, ili su jednostavno tako rešili bez nekog posebnog razloga.
Pa su se za neke uređaje pojavili modovi na XDA, za prebacivanje iz low u high režim jačine LED svetla. A dešava se i da neki modeli imaju standardno jak LED blic (kada se fotografiše) a veoma slabo svetlo, u ''torch'' modu.
I ti si imao Pixel do pre desetak dana kao jaНајвећа мана овог телефона за неких 10дана коришћења је дефинитивно преслаба батеријска лампа. 😀
На послу радим са неком машином за сечење и на њој је метар који није лепо осветљен. До пре 10 дана са пикселом сам осnekoliko ветљавао и лампа је доста јача...
Nisam dobio 50% na pretplatu već sniženu cenu na telefon a cena tarife kao da sam potpisao u poslovnici.Nije mi jasno kako si uspeo da dobijes od njih 50%popusta i + telefon, ja uvek produzujem tri broja i uvek jurim neke posebne uslove ali nisam dobijao takve ponude, ako sam dobro razumeo to je Yettel?
HvalaIsključiš Esim na 6, obrišeš profil, sačekaš jedno 5 min za svaki slučaj i onda skeniraš qr kod esim-a na 7.
To mogu da isprave sa updateom neko isto ko na huawei, nisu zainteresovaniDa ne bude da samo hvalim uređaj, drastično lošiji slo-mo u odnosu na konkurenciju. Srećom, to sam koristio jako rijetko i na iphoneu/samsungu nego danas se nešto zezao za klincima i to primijetio. Samo 240fps u max 1080p + evidentno trzanje + nema instant usporavanja kao kod Samsunga recimo. Eto, ako ovo neko koristi češće da zna da Magic 7 Pro nije telefon za njega
A čudno jer hardware je superioran + je video odličan, vjerovatno se nisu mnogo bavili ovim segmentom...![]()
Nema magsafe, potrebna je maska.Odlucio sam da kupim ovaj model konacno.
Interesuje me da li on na pozadini ima vec na neki nacin mag safe i kako drzi bilo sta na magnet?
Uzeo više komada sa Alija, ali se zadržao na ovoj. Malo teze se skida i na prvu je nekvalitetna, ali ne dodaje na gabaritima i za sad se pokazala veoma dobro za ova 3 meseca. Magsafe dodaci sa njom stoje čvrsto.Коју маску користите?
Ставио сам фолије али ми треба нешто да га сачува од падања. Узео сам неку обичну али је баш глатка...
Неће линк да отвориNema magsafe, potrebna je maska.
Uzeo više komada sa Alija, ali se zadržao na ovoj. Malo teze se skida i na prvu je nekvalitetna, ali ne dodaje na gabaritima i za sad se pokazala veoma dobro za ova 3 meseca. Magsafe dodaci sa njom stoje čvrsto.
Gde si je uzeo?Ja sam uzeo ovu i prezadovoljan sam i zaštitom i kako leži u ruci.
Preko Amazon Njemačka i ako me sjećanje dobro služi sama maska je 20ak € bila ali vrijedi svake pare. Uz Samsung sam često uzimao neke brendirane ali je za Honor nikakav izbor. Ova fino leži i svako dugme baš lijepo reaguje i nema praznog hoda kao na nekim sa Ali i slično.Gde si je uzeo?
Izgleda da je zabranjeno linkovanje na aliНеће линк да отвори
Ја сам ставио ту скупу фолију са обе стране и маска коју имам на телефону прави проблем по ћошковима,скида се фолија...Kako sutra kupujem 7 pro, vec sam narucio maske i dva stakla za telefon, pa me zanima vase misljenje da li da stavim staklo ili mobile outfiters?
Na Xiaomi imam vec outfiters, dobra je, ali se lako grebe i na ivicama telefona se vec odlepljuje, po mojoj racunici na svakih 6 meseci treba da se menja
Za sad nijednu. Drži fabričku foliju dok se ne raspadne. Ne troši pare bezveze!Kako sutra kupujem 7 pro, vec sam narucio maske i dva stakla za telefon, pa me zanima vase misljenje da li da stavim staklo ili mobile outfiters?
Na Xiaomi imam vec outfiters, dobra je, ali se lako grebe i na ivicama telefona se vec odlepljuje, po mojoj racunici na svakih 6 meseci treba da se menja
Moj novcanik i zena ti se zahvaljuju na savetu 😃Za sad nijednu. Drži fabričku foliju dok se ne raspadne. Ne troši pare bezveze!
Ma da bre! Ne znam zašto ljudi skidaju tu foliju kad je ona fabrička najbolje naštelovana!Moj novcanik i zena ti se zahvaljuju na savetu 😃
Ako kupuješ telefon bolji he ovaj naravno. Ako pitaš da li da pređeš sa šestice na sedmicu onda neProcitao sam skoro sve poruke, ali i dalje ne znam, da li je bolja opcija Magic 6 pro ili ovaj?
Zlajo ako ti je važan video kod telefona ništa ne diraj tj be menjaj! Honor nije za videofile! Sve ostalo na Honoru je top! Mada i na iphone 15 Pro Max je pretpostavljam sve top! Honor je bolji što se Ai tiče, tu je iphone truba.Ja nesto razmilsljam da predjem sa Ip15pm na ovaj..deluje mi je da je odlican uredjaj..i kamera..
Stvarno je neverovatno koliko je video los... Koliko su slike dobre toliko su na video podbacili...Zlajo ako ti je važan video kod telefona ništa ne diraj tj be menjaj! Honor nije za videofile! Sve ostalo na Honoru je top! Mada i na iphone 15 Pro Max je pretpostavljam sve top! Honor je bolji što se Ai tiče, tu je iphone truba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari