Ja se i dalje lomim sta uzeti posle S24U, mada mi cena na oglasima za HM7P deluje primamljivije za sada😁
Settings/Home screen & style/Home screen style - DrawerTakodjer nema meni sa aplikacijama nego su sve na početnom ekranu
Misliš kad svajpujem odozdo pojavi se meni. Toga nema. Ima ona lupica. Ali nije to TO. ima AI sugestije.Ima meni sa aplikacijama, potraži u podešavanjima.
Imaaaa. HVALAAAAA PUNOOOOO. Hahaha zaistaaa nisam znao. Hvala još jednoomSettings/Home screen & style/Home screen style - Drawer
Ovo i meni pravi problem i nervira do duse na HM5P ali mislim da je resenje isto ako se neko bolje razume neka nam pomogne.Da li ima negde opcija da iskljucim onaj confirm button posle uspesne face id verifikacije? Prilikom placanja preko G pay-a kad prislonim karticu na citac prvo mi se pojavi opet confirm button, mora da potvrdim pa jos jednom da prislonim na citac. Znaci smeta mi taj dodatni korak 🙆
Hvala al jsa sam malo je reci odusevljen fotkama. Jos je na forum upload bio, znaci da je veci kvalitet na original. Kapa doleS obzirom da ne traži nikakav vid konfirmacije pri face ID otključavanju uređaja, vjerovatno je to neka stvar na relaciji Google - Kinezi. Ili, s obzirom da face ID radi fenomenalno i uopšte ne mora da se gleda u telefon pri otključavanju, moguće da je i u tome stvar, da je zamišljeno da se obrati pažnja na ekran telefona i da se potvrdi transakcija kako ne bi dolazilo do neželjenih.
@dulic993
Mislim da AI forsira svakako posle x30, moguće u manjoj mjeri nego kad se upali AI zoom opcija, probaću pa javljam.
Po tvom mišljenju gde su bolje kamere HM7 ili S25U?Hajde i ja da ostavim par rečenica 😀
Posle 10 dana korišćenja ovog telefona malo je reći da sam oduševljen. Poslednji put sam bio tako pozitivno iznenđen još kod modela Samsung Note 3. 😀
Ovo mi je prvi primarni Honor telefon koji koristim, pre kupovine sam bio skeptičan i eto, odlučio sam se za prelazak na ovaj model prventsveno zbog manje cene u odnosu na S25U, a i pokloni koji su išli uz njega nisu izgledali loše
Što se tiče samog telefona, čista perverzija. Moram da napomenem da sam pre kupovine direktno upoređivao ovaj model sa S25U, u prodavnici, bez onih prikačenih uređaja na leđima telefona protiv krađe, i u tih 5 min sam bio siguran da ću kupiti Honor. Ekran na ovom telefonu je fantastičan, daleko da je na S25U nešto vidno lošiji, ali meni lično taj ekran ne prija oku. Ovaj na Honoru mi deluje mnogo prirodnije, življe, dok mi je na Samsungu delovalo kao da držim neku igračku, opet kažem, lično mišljenje. Na suncu se sve jasno vidi, postoji mala refleksija ali vas nikako neće ometati u radu. Kod baterije mi je bitno da ne moram da ga punim više puta u toku dana. Ovaj telefon dopunim ujutru dok se spremam za posao (+-20min) i to traje ceo dan, ujutru padne na oko 30%. Brzina punjenja takođe odlična, dok se spremam napuni se do 100% (punjač 100W). Kamere takođe odlične, sviđa mi se što su unapredili macro mode a i onaj Harcourt u portret modu daje super fotke. Zoom boli glava! 😀 Video me iznenadio, jer mi do sada nijedan video nije bio tako dobar kao na iPhone-u, nije ni ovaj sada, ali je dosta blizu. Stvarno nemam nikakve zamerke. Lepo mi leži u ruci, uzeo sam providnu silikonsku maskicu jer sam hteo da se vidi ona Lunar shadow boja. 😀
Ne znam, još uvek tražim mane ovom telefonu, javiću ako ih nađem. 😅
Što se fotografije tiče Honor pravi jasnije fotografije kad je nešto u pokretu. Macro mode mi se više sviđa na Samsungu. Zoom i portret po meni bolji na Honoru. Noćni mode nisam mogao da uporedim.Po tvom mišljenju gde su bolje kamere HM7 ili S25U?
U gornjem levom uglu imaš opciju za scan QR koda.Koliko sam vidio ovdje se iz fabričke app za kameru ne mogu skenirati QR kodovi ili ja nešto griješim? Instalirao sam posebnu app za tu namjenu ali je Samsung mogao to fabrički pa mi je zaista bilo praktično to.
Aaaa hvala ti, ja totalno zaboravio na to da je tako bilo i na Huawei dok sam imao i sad uopšte nisam obratio pažnju. Hvala ti 😁U gornjem levom uglu imaš opciju za scan QR koda.
Molim, i drugi put. 😎Aaaa hvala ti, ja totalno zaboravio na to da je tako bilo i na Huawei dok sam imao i sad uopšte nisam obratio pažnju. Hvala ti 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari