Dan Cooper
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2020
- Poena
- 85
Gde je uzet tvoj model posto ovi kupljeni preko operatera svi imaju 9.0.0.138?9.0.0.145 kod mene
Hvala i ovo mi znaci, pogotovo vi koji ste ga imaliJa sam prešao sa Samsunga jer jednostavno nema nikakvih noviteta a po meni je precijenjen. Konkretno u mom primjeru je 450€ skuplji S25 Ultra u odnosu na Honor. Uz to dok je imao Google, ja sam koristio Huawei i njihov softver i filozofija mi je skroz ok i odgovara, a Honor u suštini ima sve identično sem naziva sistema. Kamera je meni lično bolja i konkretnija na Honoru, pogotovo noćni uslovi jer je tu Samsung totalno kilav ako se mene pita.
Ali bukvalno. Juče bio na nekoj proslavi u stanu, slabo osvjetljenje ajde reko da testiram video snimanje - snimci savršeni (4K@60fps). Nema gubljenja fokusa (zbog čega dobijamo ono blago trzanje na snimcima), na S24U sam imao tih problema, za klasu su ovdje bolji snimci. Čak sam i ultrawide testirao očekivao sam tu da se raspadne snimak ali me i tu prijatno iznenadio Honor, blago gubljenje na oštrini ali daleko od toga da su snimci bili loši.Telefon kida kako je dobar.
Evo ja sam isto prešao sa Samsunga na Honor Magic 7pro. Po meni neke stvari u UI su bolje i mislim da je to jedino. I da da budem malo bezobrazan. Hvala svima puno puno što su mi pomogli da rešim problem notifikacija. Muk i tišina. Zaista od srca hvala!Ljudi sto prelazite sa Samsunga? Citam puno Vas dolazi na ovaj model? 😁 Ja sam planirao da zamenim jos malo moj P50 pro za Samsung ultra model ili mozda honor, jer je slican softver, ma da me vise vuklo na samsung, cak sam misljenja da su kamere na samsungu bolje a i baterija. Nekako mi slike koje gledam sa honor, deluju previse za drustvene mreze, i kao da su HDR.
To su identični punjači. Imam Honor i Huawei 40W, 66W i 88W punjače i svi deklarirano pune Honore i Huawei...Da li neko može potvrditi da Huawei punjači (kućni i za auto) podjednako isporučuju maksimalnu snagu i na Honor telefone? Konkretno za auto sam našo 66W Huawei punjač s kablom ali nije jeftin pa da ne bacim pare ako ne podržava.
Sto se tice prebacivanja fajlova na novi HM7 pro, ubodes kablic koji si dobio uz telefon type c na type c u oba telefona i sve preneses odmah na pocetku podesavanja. Imas cak i da izaberes sta zelis preneti. Prostije ja mislim da nema...Evo ja sam isto prešao sa Samsunga na Honor Magic 7pro. Po meni neke stvari u UI su bolje i mislim da je to jedino. I da da budem malo bezobrazan. Hvala svima puno puno što su mi pomogli da rešim problem notifikacija. Muk i tišina. Zaista od srca hvala!
Ako mene pitaš to je ogromna mana na Honoru ultra agresivno ubija sve. Dok kod Samsunga ja izvadimo telefon iz kutije uzmem Smart switch prebacimo na nov i to je to. A kod Honora nije baš to tako jednostavno. A npr faceID je super, ergonomija telefona super, boje super,zvuk,signala mrežu itd. Za kamere ne znam. Nekada Samsung bolje nekada Honor. Na kraju dana šta ti se više dopada. Svakako su top.
Ja sam isao na rucno i odstiklirao aplikacije koje su striktno vezane za predhodni Xiaomi i nisu potrebne na HM 7 pro, verujem da je tako isto i za modele drugih proizvodjaca.Ja sam isto preko kabla prebacio podatke i aplikacije ali sam odradio reset i aplikacije onda ručno instalirao jer su mi neke brljale pa da bude čisto sve jer je povukao neke sistemske servise od Samsunga. Naravno to se na svakom telefonu zna desiti, pogotovo kad se s jednog brenda pređe na drugi. Opet mi je značilo nekoliko hiljada fajlova drugog tipa što sam mogao tako riješiti.
E ovde x100 zum ima potencijala. Svaka cast 👌Skidam kapu. Kazi mi jel to vazi samo kad je AI ukljucen?AI Zoom u akciji x100![]()
Šta će ti GCam?Jel postoji gcam za ovaj model tel i da li je upotrebljiv? Gledam upravo ovaj model, prvenstveno sto ga ima legalno kod nas, za razliku od kineza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari