Šta je novo?

Honor Magic V4 (V5)

Ja nisam to primetio. Uglavnom uvek isključi ekran kad ga približim licu. Mada imam dosta poziva (oko 850 za ovih 20 dana), pa sam možda i propustio ako se i desilo neki put.

Pogledaj da li je uključeno AI privacy call. Ume to umanji jačinu tona na zvučniku do pričaš.
Accessibility - AI Privacy call.

Prilozi

• Screenshot_20250922_212528_com_android_phone_IntelligentPrivacyCallSetting.jpg
    Screenshot_20250922_212528_com_android_phone_IntelligentPrivacyCallSetting.jpg
    64.2 KB · Pregleda: 11
Ko da krči takav je utisak , ne uvek ali često . Promenuo sam karticu za pozive , a i ovo ću da pogledam pa da vidim kako je kasnije . To mi je počelo da se dešava pre 2-3 dana . U pitanju je MTS e sim , sada sam prebacio pozive na A 1 sim karticu

Pa i nisam
Notifikacije ponekad zezaju
Krčanje prilikom razgovora povremeno , nervira me kada prilikom razgovora prekinem razgovor pritiskom obraza o slušalicu , kada mi se izrotira ekran i prekid razgovora mi dođe na obraz i često ga onda prekinem i pričam uludo . Ovaj problem nisam imao sa S 25 U
U petak ću ići da zamenim kartice imam A1 sim karticu i MTS e sim , mozda uzmem obe sim kartice da budu , pa da vidim kako će tada da bude prilikom razgovora sa novim karticama .
Telefon je brz , otisak i lice super brzo otključavaju , sa A1 bolje mi radi saobraćaj - razgovori i net . Kamera mi je ok , ne koristim je preterano . Oba ekrana su mi fenomenalna , jasno vidljiva i po najjačem suncu . Pisanje mailova i njihovo čitanje su mi super , gledanje video sadržaja isto super . Otvaranje ekrana malo teže mi ide , uvek mi frka da mi ne ispadne iz ruku kada ga otvaram 😅 , lepo mi leži u rukama . Lep je i više mi se sviđa od Folda . Viber zeza ko i na svakom drugom uređaju . Treba mi još vremena da ga bolje upoznam i otkrijem . Samsung S 25 Ultra je u rezervi , nisam ga prodao , tu je u rezervi .

Nazad
Vrh Dno