desp
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 1,125
Jesi li možda na ovo mislio (slika u prilogu)?Mislio sam na AI alate koje vrše transkripciju razgovora"
Jesi li možda na ovo mislio (slika u prilogu)?Mislio sam na AI alate koje vrše transkripciju razgovora"
Isti slučaj, uzeo ga juče na Black Novembar akciji sa ozbiljnim popustom i osiguranjem 2 godine od bilo kakve štete i tri zamene kompletnog uređaja u slučaju neželjenog događaja...Utisci su za sada odlični kako kvalitetom telefona tako i svim ostalim, naročito celim konceptom korišćenja fold telefona. Skroz drugačija dimenzija i meni 100 puta zanimljivije koristiti telefon za svakodnevne potrebe a i za razonodu. Verovatno mi je stari koncept godinama malo i dosadio. U Ultru sam ubacio službeni broj.Kupljen telefon pre neki dan, za sada poprilicno zadovoljan (prvi fold uredjaj), prelazak na isti posle godina koriscenja Samsung ultra modela.
Mi u stanu imamo S25U i V5. Telefon je fantastican zaista. Nema mana iskreno i baterija zasita traje preko celog dama. Mislim da je bolji od Samsung folda. Ali je problem meni sto ceo taj fold format ne lezi. Nocne fotografije su bolje na V5 nego na S25U nazalost ali je tako. Kazem nazalost jer sam "navucen" na Samsung operativni sistem i jakooo mi je tesko da predjem na bilo koji drugi.Ima neko mozda da je presao sa S25U na ovaj tel..?
Nesto me kopka da ga uzmem, posto sam koristio sve foldove od samsunga dok nisam dobio nervni slom..
Pa cisto neko poredjenje mozda..trajanje baterije, kamere itd..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari