Šta je novo?

Honor Magic V4 (V5)

• Začetnik teme Začetnik teme desp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Prilozi

• Screenshot_20251102_115718_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    Screenshot_20251102_115718_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_20251102_120155_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    Screenshot_20251102_120155_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    110.9 KB · Pregleda: 50
Ovo su podržani jezici. Mislim da isti mogu da se koriste i za "call translate", ali to sam samo jednom kratko testirao.

Prilozi

• Screenshot_20251102_123409_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    Screenshot_20251102_123409_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    47.4 KB · Pregleda: 39
  • Screenshot_20251102_123420_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    Screenshot_20251102_123420_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20251102_123426_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    Screenshot_20251102_123426_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20251102_123433_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    Screenshot_20251102_123433_com_hihonor_magictranslate_FaceToFaceMainActivity.jpg
    46.7 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Evo jedan review o "navikavanju", odnosno o drugačijem pristupu u odnosu na One UI ili Google Pixel. Mada u konkretnom slučaju, kada imaš nekoliko telefona i menjaš ih non-stop, teško će se čovek navići na nešto drugo u odnosu na ono što je koristio poslednjih ~10 godina.
Nije mi baš jasno ni kako uspeva da mu nakon celog dana i oko 6h ekrana, baterija ostane na 40%. U mom slučaju to nikako nije moguće.

Kupljen telefon pre neki dan, za sada poprilicno zadovoljan (prvi fold uredjaj), prelazak na isti posle godina koriscenja Samsung ultra modela.

Kupljen telefon pre neki dan, za sada poprilicno zadovoljan (prvi fold uredjaj), prelazak na isti posle godina koriscenja Samsung ultra modela.
Isti slučaj, uzeo ga juče na Black Novembar akciji sa ozbiljnim popustom i osiguranjem 2 godine od bilo kakve štete i tri zamene kompletnog uređaja u slučaju neželjenog događaja...Utisci su za sada odlični kako kvalitetom telefona tako i svim ostalim, naročito celim konceptom korišćenja fold telefona. Skroz drugačija dimenzija i meni 100 puta zanimljivije koristiti telefon za svakodnevne potrebe a i za razonodu. Verovatno mi je stari koncept godinama malo i dosadio. U Ultru sam ubacio službeni broj.

Nakon ovih 3 meseca, mnogo ga češće otvaram. Ranije je to bilo dosta retko. Sada ga skoro uvek otvorim kada čitam ili odgovaram na mejl, za pregled slika, dosat često i za web browser. Sve se mnogo bolje vidi.

Meni nekad treba da 2x kliknem na ekran da odradi komandu , nznm koji mu je
Nisam nasao podesavanje kao kod Samsunga , da ga stavim da je osetljiviji pri dodiru ekrana - apk
Postoji li tako nesto na Honoru

Ja nisam imao ni jednom takav problem. Reaguje na svaki klik momentalno.

Ja za više od godinu ipo korišćenja vi to sa maskom napred nikad nisam imao taj problem.

Od sinoć dostupno ažuriranje za Magic OS10, Android 16.

I kod mene Yettel mreža, a kupljen u Fonly

Stiglo i meni jutros.

Koristim telefon već 4 dana, prezadovoljan sam, naročito unutrašnjim ekranom.

Ažurirao sam ga
Izgubile su mi se vesti kada povučem na desno , nema više google vesti .
Kako da vratim

Stiglo i meni azuriranje, ne vidim neku razliku za sada.
Ukoliko otkrijete gde i da li imaju da se kupe zastite kod nas vi javite na pm 😄

Ima neko mozda da je presao sa S25U na ovaj tel..?

Nesto me kopka da ga uzmem, posto sam koristio sve foldove od samsunga dok nisam dobio nervni slom..

Pa cisto neko poredjenje mozda..trajanje baterije, kamere itd..

Ima neko mozda da je presao sa S25U na ovaj tel..?

Nesto me kopka da ga uzmem, posto sam koristio sve foldove od samsunga dok nisam dobio nervni slom..

Pa cisto neko poredjenje mozda..trajanje baterije, kamere itd..
Mi u stanu imamo S25U i V5. Telefon je fantastican zaista. Nema mana iskreno i baterija zasita traje preko celog dama. Mislim da je bolji od Samsung folda. Ali je problem meni sto ceo taj fold format ne lezi. Nocne fotografije su bolje na V5 nego na S25U nazalost ali je tako. Kazem nazalost jer sam "navucen" na Samsung operativni sistem i jakooo mi je tesko da predjem na bilo koji drugi.

Hvala ti..
Ja sam navikao na foldove, i volim ih..a ovaj mi je nekako lepsi od s 7ce..ali bih voleo da cujem neko realno poredjenje a ne po yt..
Verujem da i sve ostalo funkcionise na Honoru sto se tice aplikacija..?

Ja sam prešao sa S23 ultra na V5 i telefon je brutalan.
Pre kupovine sam otišao u shopping centar i uporedio Z Fold i V5, bukvalno su stajali jedan pored drugog i na prvu sam se odlučio za V5. Sve naravno funkcioniše kao i na Ultri što se tiče aplikacija, u radu bukvalno klizi, nema seckanja, štucanja itd, ma predobar telefon. Fotografije su takodje bolje (moj subjektivni utisak), pogotovo noćne, a naročito kada na velikom ekranu gledaš kako izgledaju. Iako sam u startu mislio da neće biti tako najviše koristim rasklopljen ekran i nekako sam se navikao na to i prelazak na manji mi je sada bez veze i on mi služi samo kada sam u pokretu za neke hitne stvari i pozive 🙂
Baterija uz sva dnevna iscrpljivanja izgura ceo dan lagano.
Na Ultru sam prebacio službeni broj tako da imam mogućnost da preko dana koristim oba telefona i 99% vremena sam na V5. To ti sve govori 😉

Hvala ti na odgovoru..😊
Pobrkao sam nesto za aplikacije i mislio da nema google na njemu, ali vidim da sam pogresio..😁
Videcu ovih dana da se iskombinujem i predjem i ja na V klasu😊😂

Baterija mu je jača u odnosu na Ultru, sve radi brzo i bez seckanja , za fotografije nisam ekspert , ja sam zadovoljan ovim koliko sam bio i sa Ultrom zadovoljan . Ekran je perfektan , a i na Ultri isto takav je bio . Samo navika na sistem te moze kočiti ili pogurati da uzmes V5 ili ostanes na Ultri .

Ja sam gemeralno zadovoljan baterijom na Ultri, samo reko da nije mozda drasticno slabija..kao i za fotografije i sve ostalo..
Pa to jeste malo, ali do nedavno sam koristio i ios tako da nemam bas problem sa tim stvarima, naviknem se..
Hvala svakako na odgovoru..😊

Samo jos nesto, posto imam samsungov punjac od 25w, i ultru napuni dosta brzo..a nisam bas toliko u opterecenju da to mora biti za 14 minuta krace, pitanje, da li da nastavim koristiti taj punjac za V5 ili mora drugi..?

Ja sam V 5 kupio u promociji i dobio njegov brzi punjač 66w koji ima da se kupi u G i bio je oko 5000din . Telefon napuni jako brzo i to od 10% do 100% . Ja bih kupio njega , ako ga nema u pakovanju .
Sa Samsungovim punjačem , punjenje ce biti znatno duže .

Nazad
Vrh Dno