Pa i nisam
Notifikacije ponekad zezaju
Krčanje prilikom razgovora povremeno , nervira me kada prilikom razgovora prekinem razgovor pritiskom obraza o slušalicu , kada mi se izrotira ekran i prekid razgovora mi dođe na obraz i često ga onda prekinem i pričam uludo . Ovaj problem nisam imao sa S 25 U
U petak ću ići da zamenim kartice imam A1 sim karticu i MTS e sim , mozda uzmem obe sim kartice da budu , pa da vidim kako će tada da bude prilikom razgovora sa novim karticama .
Telefon je brz , otisak i lice super brzo otključavaju , sa A1 bolje mi radi saobraćaj - razgovori i net . Kamera mi je ok , ne koristim je preterano . Oba ekrana su mi fenomenalna , jasno vidljiva i po najjačem suncu . Pisanje mailova i njihovo čitanje su mi super , gledanje video sadržaja isto super . Otvaranje ekrana malo teže mi ide , uvek mi frka da mi ne ispadne iz ruku kada ga otvaram 😅 , lepo mi leži u rukama . Lep je i više mi se sviđa od Folda . Viber zeza ko i na svakom drugom uređaju . Treba mi još vremena da ga bolje upoznam i otkrijem . Samsung S 25 Ultra je u rezervi , nisam ga prodao , tu je u rezervi .