Nenad Radojević
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 13.03.2026
- Poena
- 20
Tako sam i ja H200pro držao više od godinu bez ikakve zaštite. Jedna urgentna situacija, hitna pomoć i kojekakva njesra s kevom i završio je sa upaljačem, ključevima i ko zna čim još u džepu. Rezultat je parnica duga 3cm i i bar pet tačkica kojekude. Staklo, samo najkvalitetnije i to ako ga postavlja neko ko zna. Malo je falilo da se pobijem sa dobroćudnim prodavcem i postavljačem istog. Prvo su se pojavljivali mehuri, posle je stavio dovoljno UV lepka pa je sve leglo. Pokušavam da skratim priču, trajalo je... Onda sam na staklu telefona koji stoji kao bekap, primetio ogrebotine. Valjda od pogleda! Magic, koji ne pazim, imam i godinu garancije na lom - netaknut. Jedino me nervira što je fabrička folija magnet za prašinu. Da, ona stakla su lepak za otiske prstiju i tJelesne maščuge. Mislim da nema kvalitetnog rešenja.Na P60 Pro nemam nikakve zastite, imam kljuceva, drndanja po dzepovima i nigde ostecenja nema. Na svim telefonima sto.sam imao do sada je bilo ostecenja sa svih strana.
promotivno 3 meseca. Bar u Srbiji. Garancije na lom godinu... To je ustvari, guglova promocije.Gde ima da se proveri do kada vazi Gemini Plus sto se dobijao ?
Poslednja izmena: