Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na P60 Pro nemam nikakve zastite, imam kljuceva, drndanja po dzepovima i nigde ostecenja nema. Na svim telefonima sto.sam imao do sada je bilo ostecenja sa svih strana.
Tako sam i ja H200pro držao više od godinu bez ikakve zaštite. Jedna urgentna situacija, hitna pomoć i kojekakva njesra s kevom i završio je sa upaljačem, ključevima i ko zna čim još u džepu. Rezultat je parnica duga 3cm i i bar pet tačkica kojekude. Staklo, samo najkvalitetnije i to ako ga postavlja neko ko zna. Malo je falilo da se pobijem sa dobroćudnim prodavcem i postavljačem istog. Prvo su se pojavljivali mehuri, posle je stavio dovoljno UV lepka pa je sve leglo. Pokušavam da skratim priču, trajalo je... Onda sam na staklu telefona koji stoji kao bekap, primetio ogrebotine. Valjda od pogleda! Magic, koji ne pazim, imam i godinu garancije na lom - netaknut. Jedino me nervira što je fabrička folija magnet za prašinu. Da, ona stakla su lepak za otiske prstiju i tJelesne maščuge. Mislim da nema kvalitetnog rešenja.

Gde ima da se proveri do kada vazi Gemini Plus sto se dobijao ?
promotivno 3 meseca. Bar u Srbiji. Garancije na lom godinu... To je ustvari, guglova promocije.

Poslednja izmena:
Pre par dana sam pisao ovde o pregrevanju magic 8 pro i na kraju sam otkrio uzrok a to je izgleda sto sam u ocijama pokretanja imao 3 aplikacije koje su stalno radile u pozadini koje sam namerno omogućio da izbegnem kasnjenja notifikacija. Nerelano mi je i dalje da su Viber, Gmail i Oglasi (Olx) radom u pozadini toliko grejali telefon ali evo sa tim isključivanjem temperatura je stalno u normali

Stigao i moj tablet. Sad ih imam više nego zuba. Korektan. Kao što svi znate imam problem sa oćima Očekivao sam da će u portret modu biti širi. Tableti mi služe za čitanje knjiga...
Kad u svemu kopiraju epl treba i 4:3 orijentaciju da iskopiraju. Ostalo je više od očekivanja. Upotrebljiva sprava...
Moraću da nekako skupim 1500e za Samsung 14,6 inča. Suludo je baciti tolike pare zbog čitača knjiga. Plašim se da ne bude slično...
@dr900 Ima mnogo prljavih aplikacija. Postaje suludo...

Poslednja izmena:
Testirao sam drugu aplikaciju za poziv (onu sto ste slali ovde link) i nisam imao problema da se javim ako neko drugi zove a ja vec pricam sa nekim. U 90 posto slucaja. Ali sam imao problem koji nisam imao kod izvorne aplikacije, a to je, ako je osoba zavedena u telefonu kao 064 a ne +38164 i pozovete je iz istorije poziva, telefon nece uputiti poziv jer ce okrenuti 64...., znaci bez nule na pocetku

Meni se to dešava sa Google dailer na svim Honor uredjajima koji imamo u kući, i sa Magic lite 5, Magic lite 7 i sa Honor 90,potpuno isti problem sa istorijom poziva gde gubi 0, ostavlja ostatak broja bez nule,tako da taj problem izgleda ima i 8-mica.

Ja bih poludeo zbog toga iskreno. Mislim, ali nisam siguran da je slican bag imao i Huawei Mate 20 pro.

Čini mi se da mi se dešavalo i u toj priči. Za 8 godina, možda 20 puta. Uvek kad je hitno, i kad mi treba 10 minuta da se setim u čemu je problem. Medžik je za sad dobar.

Poslednja izmena:
Uzeo cerkici ovaj telefon u crvenoj varijanti, prelep telefon, dosta brz. Ekran je dovoljno svetao, ima dooosta memorije a to je najbitnije. Kamera je naravno nista specijal ali za nju je odlicna. Gledao sam u radnji RMN 14 i 15, Motorolu fusion 50 i A26. Ovaj telefon meni najlepsi, nije tezak, bas fino.

Ja imam pozivne brojeve države za sve kontakte i taj problem se i dalje dešava. HM7 Pro + True Phone kombinacija

Što mislite kad su na ovu seriju stavili google dialler vjerojatno ce i na iduce tako (nažalost) a i zar je tako los taj google dialler

Ako ti se G dialer ne sviđa, instaliraj True Phone, pa ćeš uz lepši UI samog dialera dobiti i opciju snimanja razgovora.
Možeš da podesitš gotovo sve opcije u njemu.

Prilozi

• IMG_20260411_150636.jpg
    IMG_20260411_150636.jpg
    142.1 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20260411_150653.jpg
    IMG_20260411_150653.jpg
    136.2 KB · Pregleda: 44
Juce sam zamenio oneplus 15 za Honor Magic 8 pro...ali prvog dana malo ogrebem od kljuca fabricku foliju na Magic 8 pro. Da li ima neka dobra zastita za ekran, ali koja nece da se odlepljuje sa strane, nebitno da li je folija ili staklo, ako može neki predlog i nebitno gde je kupljeno nego čisto da znam gde mogu da nađem 🙂
I ova ogrebotinica je vrlo mala ali kad znam da je imam počne da me nervira 🙂
Kako ti se čini Honor u odnosu na Oneplus?

Ja imam zamerku na softver, kada razgovaram sa nekim i stigne mi drugi poziv, iskocimi mi da mogu da preuzmem vezu, onda prekinem trenutni poziv i iskoci mi na ekranu ta osobe koja zove ali ne mogu da pruzmem poziv. Samo zvoni i stoji mi da mogu samo da prekinem taj novi poziv. Onda moram da spustim sa vrha obavestenje i tu mi stoji ta ista osoba i pise da li zelim da prekinem ili preuzmem poziv. A nekada mi se izgubi i to sa vrha ekrana pa onda prekinem i taj poziv i pozovem osobu. Da li je i kod ostalih tako?
Zanimljivo meni se ovo isto dešava na Honor 200, koga koristim kao drugi telefon i uglavnom za razgovor. Tako je bilo na MagocOs 9 i sada je isto i na 10. Koristim true phone app.

Mene intereusuje zasto je zamenjen OP15, po specifikacijama, vrhinska sprava.

Ako ti se G dialer ne sviđa, instaliraj True Phone, pa ćeš uz lepši UI samog dialera dobiti i opciju snimanja razgovora.
Možeš da podesitš gotovo sve opcije u njemu.
Skinuo sam preko neke telegram grupe,i radi snimanje poziva.
Samo se nadam da nema virusa, tj nije mi nista msdefender prijavio.

Nakon dve ipo godine korišćenja Honor Magic 5 pro telefona došao red za menjanje(više sliom prilika) pade sa 6m visine na beton i pukao ekran i napred u donjem delu i pozadi. Telefon radi isto samo je usled udara ulaz za punjenje dosta otežan. Da menjam ekran nemam neke ambicije pa ću verovatno da pređem na 8Pro.
Kakve su ponude preko operatera ?

Mene intereusuje zasto je zamenjen OP15, po specifikacijama, vrhinska sprava.
Ako mene pitas. zbog cega sam zemio OP15 za Magic 8 pro, pa iskreno, zbog bolje kamere i jeftiniji je bio od OP15...Baterije i kod jednog i drugog su odlicne, ali kamera je presudila... (bar za mene je bolje 🙂 )

Био сам се напалио, баш сам се напалио да узмем HM8 pro, буквално сам се спремао да одем у јетел и узмем, а онда ми "искочи" да ће HM9 pro бити озбиљно унапређен по питању видеа (што је мени јако битно) због најављене сарадње са ARRI.

Био сам се напалио, баш сам се напалио да узмем HM8 pro, буквално сам се спремао да одем у јетел и узмем, а онда ми "искочи" да ће HM9 pro бити озбиљно унапређен по питању видеа (што је мени јако битно) због најављене сарадње са ARRI.
Meni je video zapis super na Hm8 pro ne kapiram hajp i pljuvačinu ovog modela cak ima isti ako ne i bolji video zapis nego s26ultra,par drugara mi imaju ultre i oni sami kazu da mu kamera i video zapis kidaju.

Samsung odlazi u proslost kao "jak" ponudjac uredjaja...Gotovo je to ime🙂

Nema smisla IME ako je ponudjeno uskom krugu ljudi, hocemo svi da iskusimo kvalitet🙂
Tako je Ferari zamenjen Fordom u 24h Le Mana🙂
Nema smisla S serija vise, mislim da se ta bitka izgubila od modela S7 modela a kad je to bilo?!

Поређење Ферарија и Форда у 24 сата Ле мана и ових телефона је на нивоу...
Ако не пратиш - последње 3 трке 24 сата Ле мана победио је Ферари 😉

S-pen su doveli do savršenstva. Tu niko ne može da im prismrdi. U ostvalim stvarima su ih skoro svi stigli, i prestigli. Sve se svodi na softver, telefoni su hardverski slični.
Na Medžiku me užasavaju gugl aplikacije, odvratne su mi. H200pro je i sa OS 10 zadržao skoro sve svoje. Verovatno je stvar navike...

Nekad je bio reper za kvalitet hardvera i vrhunski softver. Sećam se i tačviza... Tad je bio dobar hardver i opšta dreka na softver. Teško je zadržati se na vrhu.
Usput, tačviz je bio lak i vrlo korektan lančer. Animacije su umele da štucnu i vidite gde je svet zbog toga stigao. Ubiće nas patkometrija.

Ne znam je li ovo neko guglovo uslovljavanje, moram da se zamislim da pošaljem mail kroz aplikaciju. Phone/dialer, ili kako se već zove, je smešan u odnosu na Honor/Huawei rešenja. Ma svi telefoni su imali lepša i korisnija rešenja. Nikad nisam ni pokušao da tražim alternativu smatrajući to sistemskim rešenjem. Sad ti iskoči ona rugoba od, ne znam više kako da ga nazovem, ono nije interfejs.
Posebno me oduševljavaju likovi koji svršavaju u salvama na obećane sedmogodišnje sistemske nadogradnje. Vreme je da mrem, ja ovo vreme ne razumem!
Poslednji guglov kvalitetan interfejs je bio Android 4.11 ako se dobro sećam. Sve bilo čisto, pa biraj dalje. Ovo je užas! Na to su svi kalemili svoja rešenja - lančere...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno