Lepa cifra nema sta, msm da ce u opticaj doci HM 6 proEvo pojavio se u prodavnici na G ...ima kanda za odma ? Ne nalazim nigde nikakve poklone ni da je preorder pise na stanju.
Pogledajte prilog 522086
Ja kad sam uzeo pro verziju 2022, ne menjam nista dok ne prodje 4 generacija. Ma da mi se cini da nema nekakvog velikog skoka uodnosu na telefon od pre 3, 4 godina. Unapredjenja ima ali su minimalna, pogotovo po pitanju kamera.Imam 7 pro, iskreno mozda bih uocio malu razliku u poredjenju njega i 8 pro.
Izgubilo je svaku smisao menjati telefon za generaciju ili dve.
Moje misljenje da se menja na 3 generacije kako bi se videla neka malo veca poboljsanja.
Bas sam usporedjivao Huawei p40 i magic 7 pro (glavna kamera,dnevni uslovi), vidi se da je 7 pro bolji, ali opet to je razlika u 5,6 generacija i ocekivao sam mnogo vise od Honora.
Upravo tako. Ako neko želi da se oduševi novim telefonom mora da sačeka 3-4 generacije. Nikako mi nisu jasna nerealna očekivanja nekih koji već od sledećeg modela očekuju da je puno bolji, pa im je kao proizvođač kriv što nije tako, a nemoguće je da bude tako. Možda je moglo nekad, ali ne sada.Izgubilo je svaku smisao menjati telefon za generaciju ili dve.
Neko kupi Nike trenerku od 10k, ili izađe u kafanu pa da 10-20k, pa mislim da je budala. Ja hoću da uzmem 8 pro iako imam s25u, tako sam i ja njemu budala... Elem, najviše zbog face unlock. Pretpostavljam da je na nivou ajfona, čekam još da neko izbaci dobar testUpravo tako. Ako neko želi da se oduševi novim telefonom mora da sačeka 3-4 generacije. Nikako mi nisu jasna nerealna očekivanja nekih koji već od sledećeg modela očekuju da je puno bolji, pa im je kao proizvođač kriv što nije tako, a nemoguće je da bude tako. Možda je moglo nekad, ali ne sada.
A i realno, koji god telefon da mijenjamo sa novim on je često sasvim dobar i dan danas.
Ja ću pratiti ovo oko Magic 8 Pro jer me baš zanima, pa da možda u toku godine sa njim zamijenim Samsung S21+, sa kojim sam i dalje sasvim zadovoljan, ali baterija naravno nije više dobra, i previše se ljeti ugrije kada u autu koristim Android Auto, mada možda je to kod svih tako, ne znam. Uz to zanima me kako ovi novi telefoni rade sa kompresijom videa, pošto to radim prije slanja, a to ovde zna da potraje.
Ali po meni 1.200+ € za telefon je enormno previše. Mada to zavisi od plate 🙂. Ne znam šta bi se moglo očekivati sredinom godine sa cijenom. Ovde u BiH na oglasima Magic 7 Pro je sada najmanje oko 750 €.
Nisam primetio da se greje sok se koristi android auto, ja koristim tako sto sam spojen preko blututa, a ne preko kabla.i previše se ljeti ugrije kada u autu koristim Android Auto
Ali po meni 1.200+ € za telefon je enormno previše. Mada to zavisi od plate 🙂. Ne znam šta bi se moglo očekivati sredinom godine sa cijenom. Ovde u BiH na oglasima Magic 7 Pro je sada najmanje oko 750 €.
Samsung S10 vibeStiže i Magic 8 Air
![]()
Honor Magic 8 Air na fotografiji uživo - Bajtbox
Honor se sprema da predstavi svoj tanak i lagan premium pametni telefon pod nazivom Honor Magic 8 Air. Uređaj je najavio predsjednik kompanijewww.bajtbox.com
A čarape bušne 😁Burgija
Pa ne kupuje najnoviji iP zato što mu treba nego da se ku.či u kafiću kako ima najnoviji i najskuplji fon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari