Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pojavile su se zvanicne specifikacije na sajtu😃

Prilozi

• Screenshot_20251216_142919_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20251216_142919_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    22 KB · Pregleda: 126
Bolje bi bilo odvojiti teme PRO modela i LITE, kao što je bilo kod verzije 7.

Honor 8 Lite mi u odnosu na 7 Lite djeluje dosta privlačnije.
Ravan ekran, veća baterija, manja rupica za prednju kameru, dosta noviji i nešto brži procesor.
Mobitel je i lagan s obzirom na veličinu i veliku bateriju.

btw.Ja sam zadovoljan svojim prvim Honor mobitelom, Honor 200.

Znači i svi ostali bi mogli da rade tako.
Mogli bi da hoće, ali im je jeftninije da ne rade. A za izgovor imaju EU regulacije. Kao mi bi hteli da stavimo veću bateriju ali EU ne dozvoljava. Oppo je to primenio, kao i One Plus na nakim modelima. Pa čak je i Apple imao u nekom fonu bateriju bukvalno dvodelnu - Valjda iPhone X. U obliku slova L bila. I to je bio njihov hir a ne EU regulacije.

Pre Bugarske stize u UK i to 8. januara😃

Prilozi

• Screenshot_20251218_232815_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20251218_232815_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    74.1 KB · Pregleda: 84
Mada bi mogle malo da se preslože kategorije u sekciji mobilni telefoni. Tipa ima OnePlus a on je sastavni deo BBK electronics isto kao i Oppo, Vivo i Realme. Znači umesto OnePlus nek stoji BBK - OnePlus, Oppo, Realme i Vivo. Kod Xiaomi je ok - oni su vlasnici podbrandova Poco i Redmi. Može da stoji Xiaomi, Redmi i Poco. LG i Nokia mogu da odu u ostali brandovi. Trenutno su na nivou fus nota u svetu mobilnih telefona.

Meni se lično nešto i ne sviđa Magic 8 pro. Nekako previše zaobljen, pomalo ekran a i leđa. Recimo Oppo Find 9 pro ili Vivo X300 pro mi izgledaju lepše i nekako više premium. Kad se uzme u ruku, takođe.
Moja subjektivna konstatacija.

Nisam baš probao. Malo držao u ruci da uporedim na kratko. Postoji mogućnost da je taj prvi osećaj i malo pogrešan.

Pa zar nije isti kao 7 Pro?

Ja se nesto razmisljam da probam honor pro varijantu, ali kako ne menjam često telefone malo me je strah da se ne zeznem.

Magic 8 Pro po EU ima bateriju koja traje minimum 1600 ciklusa dok kapacitet ne padne ispod 80%. Za usporedbu za 17 Pro Max je navedeno 1000 ciklusa. Čak po jednom ciklusu punjenja traje do 63 sata, a 17 Pro Max 53. U realnosti imaće nešto bolju autonomiju, plus definitivno životni vek baterije.

Nisam baš probao. Malo držao u ruci da uporedim na kratko. Postoji mogućnost da je taj prvi osećaj i malo pogrešan.
Ja ga drndao malo i prvi osećaj jeste da je telefon baš fluidan, što jelte i nije i ne treba da bude iznenađenje kao i da se ima taj premium feel.

Fluidnost i tako to ni je dovodim u pitanje. To je sigurno extra.
Nego samo volim da uzmem telefone u ruku da vidim kako mi leže 🙂

Gledao sma test izdržljivosti baterije na trenutnim flagship modelima. Od svih dostupnih Honor Magic 8 Pro je najbolji. Ispred njega su jedino OnePlus 15 i Oppo Find X9 Pro. I to sa neznatnim razlikama.

Global verzija. EU ne. Baterija je manja. Samo Oppo i OnePlus furaju isti kaoacitet na svim tržištima.

Koji je kapacitet za 8 pro za EU

6270mAh, 830mAh manja od globalne verzije (hvala regulativi EU)😅

Radašine ti li si??? 😉😉

Njegov brat.

Zna li se koji će biti pokloni možda?

Nazad
Vrh Dno