Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

da napomenem da su na telefonu bila ulogovana moja 3 google naloga...

Da li je neko provalio kako se podešava pozicija sata na lock screen-u? Jel uopšte moguće? Ili mora da stoji uvek na sredini u gornjem delu ekrana?

Dobar dan ljudi. Kažite mi da li se nekome fon zagreje tokom viber video poziva? Meni se to dešava. Pa čak i kada uđem nekad na one lajvove na Tviteru da slušam, posle par minuta vreo.

Ja sam uzeo drugi telefon u kući i ostavio oba telfona 55 minuta uključena na Viberu. Jesu se zagrejala oba, ali HM6P više. Čudno. Probaću sutra sa još jednim telfonom, baš da vidim. Soba je takođe vruća.

Zagreva se i meni dosta... Kad vrtim nekoliko aplikacija odjednom malo duže, tviter, instagram, diskord...

Samo kada je kamera uključena duže, vreo kao ringla. Nakon toga se instant hladi. U drugim aplikacijama ništa posebno nisam primetio. Najviše ga maltretiram sa emulatorima za PS2 i GC, čak je i tu okej.

Cao ljudi imam honor magic 6 pro i imam problem ponekad mi se desi da mi zablinka ekran na 1s belom bojom uglavnom dok koristim neke aplikacije kao na primer whatsapp.Da li je neko imao slican problem i da li neko zna zasto se ovo desava?

Merkam ovaj telefon poslednjih dana, svidjaju mi se ekran,baterija i kamere.
Ono od cega strepim je taj software koji nisam nikad koristio.
Da li imate neke probleme sa softwerom, manjak funkcija mi i nije toliko problem vise mislim na nege bagove i slicno?
Najvise se bojim bagova sa notifikacijama jer je to nesto sto mi je jako bitno a to je da notifikacije ne kasne ili ne daj boze ne stignu uopste,

Merkam ovaj telefon poslednjih dana, svidjaju mi se ekran,baterija i kamere.
Ono od cega strepim je taj software koji nisam nikad koristio.
Da li imate neke probleme sa softwerom, manjak funkcija mi i nije toliko problem vise mislim na nege bagove i slicno?
Najvise se bojim bagova sa notifikacijama jer je to nesto sto mi je jako bitno a to je da notifikacije ne kasne ili ne daj boze ne stignu uopste,
Retko koji proizvodjac u 2024. godini dozvoljava da ima toliko ogromne bagove, sve to isti kod koristi samo malo presminkan drugacije, daleko smo od TouchWiz, ranih EMUI i HTC Sense dana.

Ako notifikacije ne stizu na kinezu, zna se - app u unrestrict battery rezim, i radice. Uvek bilo i bice.

Ako je tako onda super, video sam neki komentar na redditu vezano za to pa me je zabrinulo.

Upravo stigao update .167,direkt sa .147
Bez e-sim i peripetija,sto bi se reklo "prirodno" se pojavio ☺️

Prilozi

• Screenshot_20240625_201059_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240625_201059_com.hihonor.ouc.jpg
    88.2 KB · Pregleda: 49
  • Screenshot_20240625_201104_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240625_201104_com.hihonor.ouc.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_20240625_201110_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240625_201110_com.hihonor.ouc.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 48
Meni je danas stigao 155, slično koliko vidim kao to gore, ali ne isto, ima ažuriranje za maj, ne za jun.

mogu li se obavijesti povući točnije statusna traka sa tipa dna zaslona da ne treba sa vrha svaki put (još nisam kupio honor )

Call Recorder (15.0.0.004).
Malo je komplikovana da se dovede u red tako da ne moraš mnogo ni da se zamaraš oko podešavanja, probaćemo svakako kad se update bude pojavio.

Stiglo i instalirano.
Nešto drugačiji changelog jer je išlo sa 155, ne sa 147.
Inače, call recorder šljaka i dalje.

Prilozi

• Screenshot_20240627_111531_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240627_111531_com.hihonor.ouc.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20240627_111549_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240627_111549_com.hihonor.ouc.jpg
    83.9 KB · Pregleda: 26
Koga zanima, originalna maska(crna, zelena) je na Bazzaru preko 80% snižena tj košta 624din. To je stvarno džabe.

U stanju mirovanja sa isključenim podacima bez always on funkcije telefon za tri sata od 23h - 02h pao sam 64% na 57%. Dobio sam ažuriranje 155 koje je malo popravilo odvod struje preko dana u stanju mirovanja, ali preko noći se ništa nije promenilo. Malo pre između ponoći i 4h sa 53% pala baterija na 48%. Molim vas za pomoć. Stari Xiaomi telefon za isto to vreme nije izgubio ni jedan procenat.

U stanju mirovanja sa isključenim podacima bez always on funkcije telefon za tri sata od 23h - 02h pao sam 64% na 57%. Dobio sam ažuriranje 155 koje je malo popravilo odvod struje preko dana u stanju mirovanja, ali preko noći se ništa nije promenilo. Malo pre između ponoći i 4h sa 53% pala baterija na 48%. Molim vas za pomoć. Stari Xiaomi telefon za isto to vreme nije izgubio ni jedan procenat.
Nema tu neke pomoći, probaš factory reset, pa ako se ponovi prodaš tel i kupiš onaj sa kojim nisi imao sličnih problema ili nosiš na reklamaciju. Ja kada sam na s7 edge nekad imao identičman problem, nosio sam u promobi i tad su mi zamenili ploču, rekli da je ona bila uzrok, odnosno ista bila neispravna. U svakom slučaju se raspitaj da li i drugi korisnici sa identičnim telefonom imaju isličan/isti "problem" pa spram toga znaš na čemu si.

Па види шта ти пише у том периоду да троши батерију. Такође, зависи и какав ти је домет на тој локацији.

Па види шта ти пише у том периоду да троши батерију. Такође, зависи и какав ти је домет на тој локацији.
Не пише ништа, проверио у статистици, пише да ниједна апликација није користила батерију. Што се домета тиче живим на Вождовцу, радим на Новом Београду, домет је топ. Видим да многи кажу да немају тих проблема, али исто тако сам видео раније да су се многи корисници жалили на тај проблем па ме занимало да ли је неко нешто решио.

Искрен да будем ни не загледам проценте, батерија ми лепо држи. Увек имам за цео дан а доста пута и дуже а зависно од обавеза га допуњујемо.

Nazad
Vrh Dno