Još uvek isto, nemam predstavu zašto je takoDesilo se i meni jednom. Resetuj fon pa javi da li se sredilo.
Nema nikog? 😁Eto, ako ima nekog iz Beograda ko je voljan da mi omogući da malo isprobam telefon, plaćam piće 😃
Ako se niko ne javi za šesticu... 😅Ako hoćeš peticu, dam ti ja i časti kafu
Hvala drugar, možda, ako se do tad ne desi kupovina 😀Ako te put navede ka Kragujevcu samo cimaj 🙂
Kad nema musko mora zensko,evo ja cu ali od ponedeljka,za vikend nisam tu ☺️Nema nikog? 😁
Mnogo hvala 😊Kad nema musko mora zensko,evo ja cu ali od ponedeljka,za vikend nisam tu ☺️
Iz kog si kraja?
Pisano je to vec i u HM5P temi a i ovde. Desava se, valjda ce ispraviti to nekim updateom, glupost ali zna da iznervira opasno.Primetio sam jednu stvar na HM6P, drugar je primetio i na HM5P. Kada se poziva neko iz aplikacije phone recent calls, ne iz imenika, dolazi do toga da fon nece da pozove vec ugasi vezu. Sam ponistava nulu ispred broja, na primer: u imeniku stoji 0651234567, ako kliknem na recents gde sam ga zvao malo pre toga i pozovem klikom na taj kontakt, on poziva 651234567 i ne moze da ostvari poziv. Da li je neko imao problem sa tim i kako je resio?
Kada je uključena opcija smart battery capacity nikada se ne puni do kraja baterija iako telefon tebe "slaže" i napiše ti 100%. Do koliko je puni ne znam, Honor kaže da to zavisi od nekoliko parametra a da je sve sa ciljem koji se postiže i time kada se manuelno ograniči na recimo tih tvojih 80%.Meni nedostaje da mogu da uključim da puni bateriju do 80%,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari