Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Pozdrav svima, pazario sam početkom prošle nedelje na akciji za keš u jednoj od naših poznatih prodavnica HONOR Magic6 pro. Kako stojite sa baterijom pošto trenutno nisam uopšte zadovoljan sa svojom iako sam video da su je hvalili i da se i kod mnogih pokazala u praksi skoro pa ponajbolja. Ne mogu trenutno da vam dam precizan SOT, ali upadljivo mi je kako procenti opadaju. Ne koristim ga za gejming, samo mreze, Chrome, Tidal i kamera cak sam i ugasio AOD juce prekjuče. Odradio sam onda clone sa starog telefona, cekao na punjač od 100W da bih mogao da ga koristim. Takodje video sam na nekim komentarima da baterija postaje bolja nakon nekog perioda. Da li se jos strpiti ili reagovati i reklamirati? Hvala i pisite ukoliko je potrebno da prilozim jos neku fotografiju vezano za status baterije.

Prilozi

• Screenshot_20240606_183837_com.hihonor.systemmanager.jpg
    Screenshot_20240606_183837_com.hihonor.systemmanager.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 135
Pozdrav svima, pazario sam početkom prošle nedelje na akciji za keš u jednoj od naših poznatih prodavnica HONOR Magic6 pro. Kako stojite sa baterijom pošto trenutno nisam uopšte zadovoljan sa svojom iako sam video da su je hvalili i da se i kod mnogih pokazala u praksi skoro pa ponajbolja. Ne mogu trenutno da vam dam precizan SOT, ali upadljivo mi je kako procenti opadaju. Ne koristim ga za gejming, samo mreze, Chrome, Tidal i kamera cak sam i ugasio AOD juce prekjuče. Odradio sam onda clone sa starog telefona, cekao na punjač od 100W da bih mogao da ga koristim. Takodje video sam na nekim komentarima da baterija postaje bolja nakon nekog perioda. Da li se jos strpiti ili reagovati i reklamirati? Hvala i pisite ukoliko je potrebno da prilozim jos neku fotografiju vezano za status baterije.
Meni šta je bio problem jeste upravo kloniranje telefona, nakon factory restarta baterija se stabilizovala

Evo stiglo...

Prilozi

• Screenshot_20240607_170914_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240607_170914_com.hihonor.ouc.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 68
  • Like
Reagovanja: Rua
Који регион си? Јел си убацивао неку есим?

Stiglo i meni sa starog isteklog esima kupljenog prošlog meseca na trip.com. I dalje može da uzme, 0.8$ košta, kome se žuri. Dakle nema potrebe da brišete tu esim karticu, neka je neaktivna, služiće samo za apdejtove.Screenshot_20240607_204040_com.hihonor.ouc.jpg

Izgleda da su drastično smanjili vremenski okvir u kojem puštaju update po regionima i po čemu god još da vrše selekciju što pozdravljam. Potpuno je, bar meni, nebitno ko kad dobija ako svi dobijemo recimo unutar 7 dana. Drugo je ono po 2 meseca razlike kad je bilo, to je nedopustivo...

Ništa, bio sam u WhatsApp pozivu ugasio se i onda se čuo klasičan beep, evo sad funkcioniše kao da se ništa nije desilo
  1. Softverska greška: Ponekad može doći do privremene softverske greške koja uzrokuje restartovanje telefona. Ako se to dešava samo jednom, verovatno nije ništa ozbiljno.
  2. Preopterećenje sistema: Ako si istovremeno pokretao više aplikacija ili ako je neka aplikacija zahtevala previše resursa, telefon se može restartovati kako bi se oslobodio opterećenja.
  3. Ažuriranje softvera: Ponekad se telefon može restartovati nakon što se instalira novo ažuriranje softvera ili aplikacije. Proveri da li je sistem ili aplikacija nedavno ažurirana.
  4. Pregrejavanje: Ako je telefon bio izložen prekomernoj toploti, to može dovesti do automatskog restartovanja kao zaštitna mera. Proveri da li se telefon pregrejao.
  5. Hardverski problem: Povremeni problemi sa hardverom, poput baterije ili drugih unutrašnjih komponenti, mogu uzrokovati ovakvo ponašanje. Ako se restartovanje ponavlja, možda bi bilo dobro da posetiš neki servis.
  6. Malware ili zlonamerni softver: U retkim slučajevima, zlonamerni softver može izazvati probleme sa radom telefona. Pokreni antivirusnu aplikaciju da proveriš prisustvo potencijalnih pretnji.

1. Softverska greška: Ponekad može doći do privremene softverske greške koja uzrokuje restartovanje telefona. Ako se to dešava samo jednom, verovatno nije ništa ozbiljno.
  2. Preopterećenje sistema: Ako si istovremeno pokretao više aplikacija ili ako je neka aplikacija zahtevala previše resursa, telefon se može restartovati kako bi se oslobodio opterećenja.
  3. Ažuriranje softvera: Ponekad se telefon može restartovati nakon što se instalira novo ažuriranje softvera ili aplikacije. Proveri da li je sistem ili aplikacija nedavno ažurirana.
  4. Pregrejavanje: Ako je telefon bio izložen prekomernoj toploti, to može dovesti do automatskog restartovanja kao zaštitna mera. Proveri da li se telefon pregrejao.
  5. Hardverski problem: Povremeni problemi sa hardverom, poput baterije ili drugih unutrašnjih komponenti, mogu uzrokovati ovakvo ponašanje. Ako se restartovanje ponavlja, možda bi bilo dobro da posetiš neki servis.
  6. Malware ili zlonamerni softver: U retkim slučajevima, zlonamerni softver može izazvati probleme sa radom telefona. Pokreni antivirusnu aplikaciju da proveriš prisustvo potencijalnih pretnji.
Za par dana idem na put samo da izdrži tih desetak dana ako se nastavi ide na servis pa šta bude

Meni šta je bio problem jeste upravo kloniranje telefona, nakon factory restarta baterija se stabilizovala
Hvala na odgovoru, da li factory reset utice na garanciju uredjaja, pretpostavljam da ne? Testirao sam ga i ostavio juce recimo pustio random Netflix epizodu sa 50% osvetljenosti i potrošio je fazon 5% baterije sto me je odusevilo, podcast na YT 3 i po sata manja osvetljenost, nisam siguran ali mislim da je svukao oko 15% ali zato kako ga uzmem u ruke i dodirujem ekran, listam instagram, chrome onda krecu muke sa baterijom cak i sa manjom osvetljenoscu. Probaću i sa nekom igricom iako ih ne igram generalno.
Vidim da mi je odradio clone žešći, cak i istorija koriscenih wifi mreza sa starog telefona su u ovom novom Honoru.

Prilozi

• Screenshot_20240608_142432_com.hihonor.systemmanager.jpg
    Screenshot_20240608_142432_com.hihonor.systemmanager.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 70
Hvala na odgovoru, da li factory reset utice na garanciju uredjaja, pretpostavljam da ne? Testirao sam ga i ostavio juce recimo pustio random Netflix epizodu sa 50% osvetljenosti i potrošio je fazon 5% baterije sto me je odusevilo, podcast na YT 3 i po sata manja osvetljenost, nisam siguran ali mislim da je svukao oko 15% ali zato kako ga uzmem u ruke i dodirujem ekran, listam instagram, chrome onda krecu muke sa baterijom cak i sa manjom osvetljenoscu. Probaću i sa nekom igricom iako ih ne igram generalno.
Vidim da mi je odradio clone žešći, cak i istorija koriscenih wifi mreza sa starog telefona su u ovom novom Honoru.
Factory reset ne utiče na garanciju tako da samo lagano

Danas sam se vozikala po gradu kolima po najvecoj vrucini,malo cackala telefon,mozda jeste malo stajao na suncu,nista znacajno,cak nisam ni slikala,bio je bas vreo,primetila sam u jednom momentu da slogirano reaguje na komande,automatsko osvetljenje nije hteo ni da pomeri iako je bio izlozen suncu,kao ni otisak prsta i onda se restartovao.I dalje je neko vreme bio vruc,radio je za pozive,i kad sam dosla kuci brzo se vratio se na staru temperaturu.Testirali su oni njega na -40 ali izgleda da bas i nisu na +40C 😉

Imao sam priliku koristiti par dana Magic 6 pro kao drugi telefon i hardverski je telefon zver. Baterija na podatcima skoro kao i na wifi, zvucnici ubijaju, sve leti jednostavno, kamere vrhunske. Ono sto mi je zasmetalo je vibracija i sam dizajn sofvera. Softver je dizajnerski isti kao na Huaweiju pre 6 godina. Ikonice su po defaultu zaobljene kockaste i onda izvucem neki bookmark na podlogu ono sasvim drugi oblik ikonice koji odskace od svih ostalih. Notifikacijski panel je slabo vidljiv i u tamnom i svetlom rezimu, tanki font sa podlogom nekih primesa više boja gde cesto ne uocim neku obavest. Najbolji uređaj definitivno koji sam koristio ali huawei i honor moraju poraditi dizajnerski na softveru, ima jos masa nekonzistentnosti u dizajnu da sad ne bude da sitničarim😃

da li neko zna kako da izbacim ikonicu SIm management ili tako nešto,
gde cu brzo da menjam data između kartica, da ne mora da se ulazi u settings?

da li neko zna kako da izbacim ikonicu SIm management ili tako nešto,
gde cu brzo da menjam data između kartica, da ne mora da se ulazi u settings?
I ne moras da ulazis u settings,to imas odmah kad prevuces u gornjem desnom uglu,pa padajuci meni,slika u prilogu.

Prilozi

• Screenshot_20240609_154440_com.android.chrome_edit_1207056498697095.jpg
    Screenshot_20240609_154440_com.android.chrome_edit_1207056498697095.jpg
    61.4 KB · Pregleda: 62
ne to, nego nešto ovako da mi se otvori gde odmah prebacujem između sim1 i sim2?
1717948825016.png

Manastir Kaona, vibrant, bez edita.

Prilozi

• IMG_20240608_123815.jpg
    IMG_20240608_123815.jpg
    766.8 KB · Pregleda: 56
  • IMG_20240608_123556.jpg
    IMG_20240608_123556.jpg
    607.7 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20240608_123451.jpg
    IMG_20240608_123451.jpg
    685.2 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20240608_123414.jpg
    IMG_20240608_123414.jpg
    427.6 KB · Pregleda: 45
  • IMG_20240608_123258.jpg
    IMG_20240608_123258.jpg
    645 KB · Pregleda: 50
  • IMG_20240608_123248.jpg
    IMG_20240608_123248.jpg
    484 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20240608_123218.jpg
    IMG_20240608_123218.jpg
    546.3 KB · Pregleda: 61
Da li neko zna zašto kad aktiviram esim mi se pojavljuje no service i esim neće da funkcioniše (Kina)

Kina je zabranila e-sim

Vrh Dno