Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ili si preterao sa lepkom ili nisi dovoljno nakapao, nema treće :)
Ma sve sam po propisima, lepim peto ili sesto staklo dosad, al najgore dosad, iscedio lepak lepo, stavio staklo, medjutim nije bilo dovoljno lepka da stigne sa jednog kraja telefona na drugi. Poceo da se nerviram, odignem telefon, i vidim da je deo lepka otisao na ledja telefona, i dalje ne znam kako 🤣 uglavnom, stiglo mi je novo, ovih dana cu zalepiti
Sad se sećam, debelo sočivo kamere, telefon stoji neravno, i lepak je jurnuo nizbrdo kad sam iscedio, mislio sam da sam ga sprečio da se slije van, al sam očigledno loše video... I još mislim u sebi, dobro je, mogao sam baš sr*nje napraviti da mi je lepak iscureo... 🧐

Poslednja izmena:
Da li je kvalitet razgovora toliko losiji od iPhona ili Samsunga, to vidim kao glavnu prepreku da uzmem ovaj telefon?
Tako je, kvalitet nije ni blizu gore 2 navedena. Tih je previse, ja iphone drzim na 50% njega sam na max i bio mi je tih cesto. Domet nije problem ali razgovor jeste.

Tako je, kvalitet nije ni blizu gore 2 navedena. Tih je previse, ja iphone drzim na 50% njega sam na max i bio mi je tih cesto. Domet nije problem ali razgovor jeste.
Квалитет звука у слушалици је перфектан и јако је гласан. Ја држим испод пола јачине. Најпростије ти је да провериш сам. Очигледно овде или немамо сви исти телефон или имамо веома различиту перцепцију.

Квалитет звука у слушалици је перфектан и јако је гласан. Ја држим испод пола јачине. Најпростије ти је да провериш сам. Очигледно овде или немамо сви исти телефон или имамо веома различиту перцепцију.
Ja sam ga uzeo cim je izasao, ne moze da bude do percepcije jer ako jedan tel na 50% sve jasije i glasnije cujem nego drugi na 100%. Razumem ja da je nekima ovo naj tel do sada i da su prezadovoljni, ali nije svima takav slucaj. Kvalitet sagovornika mi je takodje ispod proseka. Redmi 10 pro sluzbeni koji nosim se npr cuje glasnije i od iphone, a daleko jasnije od m6pro. Negde sam citao da su m6pro tako stisali da se zvuci ne bi culi oko sagovornika ali meni to npr ne odgovara, nek oni meni daju jacinu lako cu ja da odlucim gde cu pricati.

Ja sam ga uzeo cim je izasao, ne moze da bude do percepcije jer ako jedan tel na 50% sve jasije i glasnije cujem nego drugi na 100%. Razumem ja da je nekima ovo naj tel do sada i da su prezadovoljni, ali nije svima takav slucaj. Kvalitet sagovornika mi je takodje ispod proseka. Redmi 10 pro sluzbeni koji nosim se npr cuje glasnije i od iphone, a daleko jasnije od m6pro. Negde sam citao da su m6pro tako stisali da se zvuci ne bi culi oko sagovornika ali meni to npr ne odgovara, nek oni meni daju jacinu lako cu ja da odlucim gde cu pricati.
Врло је то јасно. Или се чује или се не чује. Чује се јако гласно и јасно. А има опција за то што кажеш. Ја је држим искључену. Нисам пробао како се чују кад је укључен тај режим заборавио сам како се зове, везано за приватност разговора. А иначе користим одувек телефоне премијум класе.

Врло је то јасно. Или се чује или се не чује. Чује се јако гласно и јасно. А има опција за то што кажеш. Ја је држим искључену. Нисам пробао како се чују кад је укључен тај режим заборавио сам како се зове, везано за приватност разговора. А иначе користим одувек телефоне премијум класе.
Taj rezim je ukljcen po defaultu, to je kao neki ai za poboljasnje koji je tek katastrofa i kad njega ugasis onda se cuje na ovom levelu koji sam naveo. Kako god, nekome je dovoljno jasno, meni nazalost nije. Ko god je presao sa bilo cega drugog na honor 5 ili 6 pro ima ovaj utisak, imam ih vise u okruzenju. Mogli su to mnogo bolje.

Ne želim da te uvredim ali proveri uši.
Ja imam oštećenje na levom uhu, čujem dosta slabije nego na desnom.
To sam otkrio kad sam prebacio telefon na desno uho da pričam.
Inače, moj M5P se glasno čuje i perfektno

Ако је звук највећа дилема то је бар лако лично проверити. Очито имамо различите утиске.

Pa ako mislis da ima problema sa zvukom, odradi dijagnostiku telefona, pa vidi sta ce pokazati. Znam da to huawei ima u svojoj app da se uradi

Takav je telefon, nije on da se ne cuje pa da je kvar, max snaga mu nije na nivo max snage drugih brendova. Nije ni bitno, bitno da ima kome to odgovara i da ste zadovoljni, ja sam odgovorio coveku iz svog iskustva i koriscenja, cim sam ga uzeo ja sam odmah i napisao prve utiske i to sa zvukom msm izneo odmah. Niie isto ni gde ni koliko pricas, mnogo faktora ima al necu da se nastavljam, kome odgovara to je sjajno.

Izneo si svoj utisak i to je ok. No ne možeš da ga predstavljaš kao nešto što se ne dovodi u pitanje. Sasvim je ok da tebi to nešto nije u redu ili ti je subjektivni osećaj da je negde bolje nego negde drugde... No moraš i ti da prihvatiš da i kad nas 5 drugih koji to isto imaju malo duže nego ti kažu nešto suprotno, iako je isto subjektivno onda tvoja tvrdnja malo gubi na težini i ponavljanjem u nedogled svog stava nećeš dodatno da ga afirmišeš.

Konkretno, baš nakon tvoje tvrdnje sam poredio zvuk sa S23U, dotle je došlo... Ovo se jače čuje.

Samo mogu da potvrdim da taj prehajpovani AI nije bog-zna-šta što se tiče te njegove regulacije jačine glasa sagovornika, u principu on radi kako treba, ali ne vidim neku prednost u odnosu na neki non-AI model. Recimo, pre ovog sam imao Redmi Note 12 Pro Speed. I tamo je bilo skroz okej. Sad ne znam, ili ja nisam previše zahtevan, ili se traži dlaka u jajetu, ali da postoji problem sa zvukom - ne postoji. Bar kod mene.

Da pojasnim svoj post, pitanje nije bilo toliko za kvalitet razgovara preko operatera. Radi se konkretno o WhatsApp i ostalim messengerima, da mikrofon ne radi prepoznavanje video poziva, ostaje kao za razgovor na slusalicu, da je sam kvalitet video poziva sav zamrljan … sada da je li to aplikacija ili API, ko zna. Na Redditu ima jedno 50 slicnih tema, da jos od Pro 5 to nije popravljeno. Nema potrebe za navijackim ili/i hejterskim postovima, ja bih prvi bio najkriticniji kada dam svoje pare za uredjaj. Inace od komunikacije najvise koristim Viber i Telegram, tako da mi je to bitno.

Izneo si svoj utisak i to je ok. No ne možeš da ga predstavljaš kao nešto što se ne dovodi u pitanje. Sasvim je ok da tebi to nešto nije u redu ili ti je subjektivni osećaj da je negde bolje nego negde drugde... No moraš i ti da prihvatiš da i kad nas 5 drugih koji to isto imaju malo duže nego ti kažu nešto suprotno, iako je isto subjektivno onda tvoja tvrdnja malo gubi na težini i ponavljanjem u nedogled svog stava nećeš dodatno da ga afirmišeš.

Konkretno, baš nakon tvoje tvrdnje sam poredio zvuk sa S23U, dotle je došlo... Ovo se jače čuje.
Mozda stvarno ima njegov primerak problem. Mozda je skart, be treba odma napadati. Ja sam sa mojim imao problema da se nakacim na zakljucan wifi, ostali nisu imali taj problem. Na kraju se ispostavilo da je moj bio skart i dobio novi

Prilozi

• Screenshot_20240606_102724_com.hihonor.ouc_edit_536954196522668.jpg
    Screenshot_20240606_102724_com.hihonor.ouc_edit_536954196522668.jpg
    48.5 KB · Pregleda: 60
  • Screenshot_20240606_102809_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240606_102809_com.hihonor.ouc.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20240606_102750_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240606_102750_com.hihonor.ouc.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20240606_102735_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240606_102735_com.hihonor.ouc.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 47
Po ovom izgleda da je rešen problem sa trošenjem baterije koji su pojedini prijavili.

@n.petrovic Јел си узео преко оператера или у некој малопродаји?

Nazad
Vrh Dno