Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Sto se mene tice ne primeciujem nista, osim system optimisation battery, i logo novi :D neke ai funkcije koje necu koristiti, ali bat je za sada ista kao pre. Drugo nisam primetio. Tel je iz G shopa.Nije tryout upd

Meni je stiglo 4 azuriranja u roku od manje 2 dana, kad mi se pojavilo prvo azurirajne juce, ajde azuriram, posle tog azuriranja odma stiglo novo i azuriram i to, posle nekoliko sati stiglo ponovo novo azuriranje na 9.0 i evo malo pre sam tek azurirao, kad odmah posle toga mi stize novo azuriranje na 9.0.145 .... i pise da ce se azurirati od 2 do 4 ako ja ne azuriram sam . A vidim nikakavo poboljsanje osim sto ne mogu da udjem vise u zabeleske bez da prihvatim njihove uslove i da mi kontrolisu sve i ona promena al gumica za brisanje predmeta na slikama koju opet ne mogu koristiti ako ne prihvatim te njihove uslove a sada ovo novo azuriranje ne znam sta donosi? Da li da azuriram i na to najnovije ili da iskljucim azuriranja? Nikad mi nije stiglo odjednom 4 azuriranja, a nije da nisam azurirao telefon ranije, uvek sam kad god je stiglo. Cemu sad to.. Ima li opcija da se telefon ne azurira jer mi konstatno stoji to i maltene moram da prihvatim ako ne azuriram odmah oni ce mi sami azurirati? Ili da li moze telefon da se vrati na stariji os?

Cao svima,

Zanima me misljenje korisnika Magoc 5 pro.

Da li se i dalje isplati uzeti Magic 5 Pro (polovan) ili ici na Honor 200 Pro (nov)?

Najvise me interesuje baterija posle skoro 2 god koriscenja od kad je izasao, verujem da su peformanse na nivou, jedino ako nisu nesto zeznuli sa azuriranjima.

Cao svima,

Da li se i dalje isplati uzeti Magic 5 Pro (polovan) ili ici na Honor 200 Pro (nov)?

Najvise me interesuje baterija posle skoro 2 god koriscenja od kad je izasao, verujem da su peformanse na nivou, jedino ako nisu nesto zeznuli sa azuriranjima.
Imao sam Magic 5 Pro 7 mjeseci. Vrhunski stroj, pravi flagship. Malo je možda preširok i težak, ali tako je i kod konkurencije. Ako uzimaš polovni uvijek postoji rizik, a novo je ipak novo. Honor 200 Pro je jako dobar iako možda ne nudi premium osjećaj u ruci, svejedno je možda i best buy u rangu 400€... Nije laka odluka. Generalno što se tiče mogućnosti ja sam za Magic 5 Pro, ali opet novi Honor 200 Pro je stvarno top izbor za te novce...

Imao sam Magic 5 Pro 7 mjeseci. Vrhunski stroj, pravi flagship. Malo je možda preširok i težak, ali tako je i kod konkurencije. Ako uzimaš polovni uvijek postoji rizik, a novo je ipak novo. Honor 200 Pro je jako dobar iako možda ne nudi premium osjećaj u ruci, svejedno je možda i best buy u rangu 400€... Nije laka odluka. Generalno što se tiče mogućnosti ja sam za Magic 5 Pro, ali opet novi Honor 200 Pro je stvarno top izbor za te novce...
Hvala na info.

Honor 200 pro nov je ipak negde preko 480+e u regularnim prodavnicama. Ne znam gde ima za oko 400e?

Ja gledam magic 5 pro polovan za oko 400e vs H200 Pro za nekih 500e nov bez punjaca.

Cao svima,

Ja imam HM5 pro a burazer od strica uzeo H 200 pro za vikend cu malo uporediti.
Da se razumemo nov jeste nov ja prvi volim uvek novo, ali kamere, ekran i hardver tipa zvucnici kvalitet zvuka nisu za porediti ova dva modela to potpisujem.
Ja sam posle 1,3g odusevljen sa HM5, i baterije da je ne ureknem i dalje odlicna.

Ja sam razmisljao isto kao ti, cak i s25 je bio u opticaju, al kad okinuo foto sa 5pro onda bez dileme :) I bat mi je top , polovan uzet, prezadovoljan za sada bez greske.

god i 2 mes je star, ja bas koristim telefon previse nego sto treba, nekad 6-7h sot. Od ujutru 7 h skinem uvece 10-15% oko 11 kad stavim na punjac. Do sad nisam imao neki tel da je drzao tako

Juče sam video kod kolege koji ima S24 da ima opciju obeležavanje teksta u apk Camera.
Ima li neko tu opciju.
Ja sam na A14, verujem da ima na Android 15. Još nisam radio update.

Imas u app kamere da izaberes sken dokumenta. Kada opalis fotku onda na istoj mozes kopirati tekst. Ako na to mislis?

Ne, on kad uključi kameru i recimo izabere neki objekat npr kutija cigareta. Ako na njoj ima tekst u donjem desnom uglu je kružić sa slovom T u sredini. Kad pritisne to dugme on mu obeleži sam tekst koji je na paklo cigareta. Onda ima opcije da kopira tekst i slično.

Aha, evo sada sam probao kod mene. Kada slikam isto objekat AI mi prepozna tekst (kod mene ne stoji slovo T vec pise text)ali ne mogu kopirati dok gledam kroz kameru vec kada opalim fotku mogu da izaberem tekst sa pakle npr.

Harcourt 😮😮😮

Prilozi

• Screenshot_20250325_225001_com_facebook_katana_FbMainTabActivity.jpg
    Screenshot_20250325_225001_com_facebook_katana_FbMainTabActivity.jpg
    127.4 KB · Pregleda: 53
Android 15 i MagicOS 9.0

Germany esim ✌️👌

Prilozi

• Screenshot_20250326_094957_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250326_094957_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 57
Instalirao sam i ja 9.0.0.152 i evo sada malo cackam.

Da, i mi smo napokon dobili efekte za portretne fotografije.
Ono sto mi se jako dopalo jeste da su napokon stavili opciju 2x tap na ekran za gasenje istog.
Vidim da se sada moze i praviti nekakav 3D avatar. Isprobao i iskreno meni je nepotreban.
Cackam dalje... :)

Izmene i dodate stvari:
Mediji - Kamera i Galerija
Pametne funkcije - Vise prozora, Pametni upravljac, Zabeleske pomocu vestacke inteligencije, Prevodjenje pomocu vestacke inteligencije
Sistem - 3D Avatar, Pocetni ekran, Kontrola jacine zvuka, Kontrolni centar, Statusna traka, Zaokruzivanje radi pretrazivanja, Potrosnja energije, stabilnost
Bezbednost - Paralelni prostor i Bezbedonosna zakrpa

Nazad
Vrh Dno