Ja sam uzeo sa temu-a usb c na HDMI, super radi.Probao i na tv-u i na monitoru.Da li neko koristi neki kabl za izlaz slike na tv? U smislu type-c na hdmi, da mogu da ga uključim u hdmi port na tv-u i da radi?
Gde si kupioJa sam uzeo original masku i raspala se za 2 mjeseca, od tada imam Spigen Aimo već godinu dana i kao nova još uvijek. Folije i stakla ne koristim, ekran bez oštećenja, ni najmanjih
Webshop, pokušaj pronaći pod "Aimo maska" za HM5PGde si kupio
Imao sam Magic 5 Pro 7 mjeseci. Vrhunski stroj, pravi flagship. Malo je možda preširok i težak, ali tako je i kod konkurencije. Ako uzimaš polovni uvijek postoji rizik, a novo je ipak novo. Honor 200 Pro je jako dobar iako možda ne nudi premium osjećaj u ruci, svejedno je možda i best buy u rangu 400€... Nije laka odluka. Generalno što se tiče mogućnosti ja sam za Magic 5 Pro, ali opet novi Honor 200 Pro je stvarno top izbor za te novce...Cao svima,
Zanima me misljenje korisnika Magoc 5 pro.
Da li se i dalje isplati uzeti Magic 5 Pro (polovan) ili ici na Honor 200 Pro (nov)?
Najvise me interesuje baterija posle skoro 2 god koriscenja od kad je izasao, verujem da su peformanse na nivou, jedino ako nisu nesto zeznuli sa azuriranjima.
Hvala na info.Imao sam Magic 5 Pro 7 mjeseci. Vrhunski stroj, pravi flagship. Malo je možda preširok i težak, ali tako je i kod konkurencije. Ako uzimaš polovni uvijek postoji rizik, a novo je ipak novo. Honor 200 Pro je jako dobar iako možda ne nudi premium osjećaj u ruci, svejedno je možda i best buy u rangu 400€... Nije laka odluka. Generalno što se tiče mogućnosti ja sam za Magic 5 Pro, ali opet novi Honor 200 Pro je stvarno top izbor za te novce...
Ja imam HM5 pro a burazer od strica uzeo H 200 pro za vikend cu malo uporediti.Cao svima,
Zanima me misljenje korisnika Magoc 5 pro.
Da li se i dalje isplati uzeti Magic 5 Pro (polovan) ili ici na Honor 200 Pro (nov)?
Najvise me interesuje baterija posle skoro 2 god koriscenja od kad je izasao, verujem da su peformanse na nivou, jedino ako nisu nesto zeznuli sa azuriranjima.
Koliko je star i koliko ti drzi baterija (neki dnevni SOT)?Ja sam razmisljao isto kao ti, cak i s25 je bio u opticaju, al kad okinuo foto sa 5pro onda bez dilemeI bat mi je top , polovan uzet, prezadovoljan za sada bez greske.
Jesi na OS 9?Aha, evo sada sam probao kod mene. Kada slikam isto objekat AI mi prepozna tekst (kod mene ne stoji slovo T vec pise text)ali ne mogu kopirati dok gledam kroz kameru vec kada opalim fotku mogu da izaberem tekst sa pakle npr.
Jesmo li dobili te posebne portret efekte sa H 200 pro?To je to 💪💪 @NevisStarShine može da otvori šampanjac 💥
Točno 👍Jesmo li dobili te posebne portret efekte sa H 200 pro?
Uh... Svaka čast Honor!To je to 💪💪 @NevisStarShine može da otvori šampanjac 💥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari