Izbrisao sam Google asistent tako da ide bržePa uzmi bilo koje imas dobre navodono folije u Mobile Outfitters , zanima me jel kod vas kad hocete da ugasite telefon mora da se drzi porpilicno dugo da bi izasle opcije za gasenje a pre toga izadje google asistent?
Pa kroz aplikacijeKako si ga obrisao gde da udjem?
Pa moze ovako:
Ali opet kad se gasi upozorava da nije upaljen i opet moram dugo da drzim dugme za gasenje.
Evo uspeo sam:
Mada na drugim telefonima ne treba toliko dugo da se drzi da bi dobio opcije za gasenje.
Ma daj Bože da je tako... Nekako mi njihova podrška ne uliva poverenje. 😀Danas opet pitao zvaničnu podrsku, ocekuju Android 14, krajem aprila početkom maja
Cekacete vi jos, polako, Honor je Huawei-ova skola, oni uvek kasne sa azuriranjima 😁...jos nista od update-a!☹️
To se i ja pitam , ali niko konkretno odgovor da , daLjudi vredi li zameniti h90 i uzeti a55?
Prava reč ,prava misaoMa ja sam prezadovoljan sa h90, ali mi crv ne da mira, jer a54 ima ois, ip, i stereo. I to me bas nervira. Kamere su tu negde, stereo zvuk realno kedino sto je h90 tisi pa se neki put ne čuje. Lepši, lakši, ali ...
Poručio sa oglasa 8/256, pa kad stigne i uporedim ih dobices i konkretan odgovor. A onda ce biti problem prodati neki od njih
Nije mi jasno koji si naručio, A54 ili 55, jer pominješ oba?I još veci prob kad bude videla zena, kako objasniti i sta reci 😱
Greška u broju 😃Nije mi jasno koji si naručio, A54 ili 55, jer pominješ oba?
Poklon od švalerke 😁I još veci prob kad bude videla zena, kako objasniti i sta reci 😱
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari