Šta je novo?

Honor 90

Stigao update security patch za April 2024 kao i neki manji dodaci za Honor Assistents. Veličina Update-a je 1.25GB, verzija 7.1.0.244

Bar nešto 🤨
Evo i kod mene ima. Ali 1.25gb nije malo

Da, a u tom cenovnom rangu, ipak najbolje resenje, po mom mišljenju

Pa vrv se oslobađaju zaliha jer je izašao 200. To je i logično, to rade skoro svi proizvodjaci, ne samo mobilnih telefona

Pa vrv se oslobađaju zaliha jer je izašao 200. To je i logično, to rade skoro svi proizvodjaci, ne samo mobilnih telefona
Oni se oslobađaju već deset meseci i još misle da će neko sa ulice da trči za njihovim uređajima ...pored Samsunga koji telefon iz 2021 još drži po ceni manjoj za nekih 10 %
Ljudi ne shvataju poentu ...
Svi mi želimo nešto što vredi
npr .500 evra da uzmemo za 200 evra . U svetu materijalnog je to normalno .
Ali masa ne shvata šta znači prepoloviti cene to u prevodu znači da ni te prepolovljene cene uređaj ne vredi .😃

Da li mislis da ovak tel, ne vredi 40k????
Sta je tvoj predlog, sta uzeti za taj novac a da je bolje????

Za 40 k odeš i kupiš ili A35 ili dodaš koju kintu i investiraš u A55 ili još bolje u S22 ,S23 sa tim si miran barem dve godine .
Ma kakav A35, A54, i S 22, to nikako. Jedino S23 ili za te pare neki xiaomi, kod samsunga se 30% placa ime, nisam za to ako mene pitas. Al ti znas

Da li mislis da ovak tel, ne vredi 40k????
Sta je tvoj predlog, sta uzeti za taj novac a da je bolje????
S22+ u top stanju - extra očuvan u full pakovanju (dobiće Android 15 i 16) plus i bateriju možeš originalnu novu uzeti za kusur / razliku .

Poslednja izmena:
😀 ^ kao nov .

Da ne bude da samo kudim imao sam jedno vreme HM 6Lite i odličan za 250e nov .

😀 ^ kao nov .

Da ne bude da samo kudim imao sam jedno vreme HM 6Lite i odličan za 250e nov .
Mnogi u oglasima na KP nalogu
navedu " top stanje " , a onda falimovo , ono malo ogrebana folija na displeju ali se ne vidi e to mi je najsmešnije . 😃

S22+ u top stanju - extra očuvan u full pakovanju (dobiće Android 15 i 16) plus i bateriju možeš originalnu novu uzeti za kusur / razliku .
Sve je to lepo, ali exynos procesor + losa baterija, na to paznju obratiti samo. Vise sam za RN 13 pro plus ili pro ali 5g.

Izvinjavam se što sam upao ovde, ali kad je reč o kp i opisu uređaja, za mene je top stanje samo fabrički neotvarana kutija sve ostalo je laž.
Vakum / ili fabrički zapečaćena kutija = to je novo.
Ovde je reč o polovnim telefonu = top,extra,super ... Očuvanom bez traga korišćenja a takvih itekako ima . Masa ljudi kupi nov telefon i odmah zalepi staklo / foliju i stavi ga u masku , posle 6 meseci ili godinu izvade iz maske / skinu foliju i bude kao iz kutije . A što se tiče RMN 13 Plus VS S22+ to nisu iste kategorije telefona (midrendžer i flegšip) .

Vakum / ili fabrički zapečaćena kutija = to je novo.
Ovde je reč o polovnim telefonu = top,extra,super ... Očuvanom bez traga korišćenja a takvih itekako ima . Masa ljudi kupi nov telefon i odmah zalepi staklo / foliju i stavi ga u masku , posle 6 meseci ili godinu izvade iz maske / skinu foliju i bude kao iz kutije . A što se tiče RMN 13 Plus VS S22+ to nisu iste kategorije telefona (midrendžer i flegšip) .
Pa koji je Vama bolji ?
A što se tiče " top stanja " , lično imam telefon koji bukvalno čuvam u fioci radnog stola sem nekoliko poziva i pretraga neta ništa više .
Od trenutka kupovine naravno maska stavljena ...Čak je pre telefona maska stigla .😀
Što se tiče izgleda ...Dovoljno je reći da čak i na zaštitnoj foliji nema ni jedan trag korišćenja tipa neka " resica " ili tačka na foliji prouzrokovana od nokta ili kucanja po displeju telefona .
Ali kada bi oglašavao ne znam šta bi napisao kao preporuku !?!😀

Nazad
Vrh Dno