Skup je to poklon 😀Dala mi jedna!
Skup je to poklon 😀Dala mi jedna!
Od 75 k na 40 k za deset meseci ...Sama kompanija obezbedila uređaj. 🙃😀Honor 90 ,12-512,39999 dinara u radnjama ,vrhunska cena .
Oni se oslobađaju već deset meseci i još misle da će neko sa ulice da trči za njihovim uređajima ...pored Samsunga koji telefon iz 2021 još drži po ceni manjoj za nekih 10 %Pa vrv se oslobađaju zaliha jer je izašao 200. To je i logično, to rade skoro svi proizvodjaci, ne samo mobilnih telefona
Za 40 k odeš i kupiš ili A35 ili dodaš koju kintu i investiraš u A55 ili još bolje u S22 ,S23 sa tim si miran barem dve godine .Da li mislis da ovak tel, ne vredi 40k????
Sta je tvoj predlog, sta uzeti za taj novac a da je bolje????
Ma kakav A35, A54, i S 22, to nikako. Jedino S23 ili za te pare neki xiaomi, kod samsunga se 30% placa ime, nisam za to ako mene pitas. Al ti znasZa 40 k odeš i kupiš ili A35 ili dodaš koju kintu i investiraš u A55 ili još bolje u S22 ,S23 sa tim si miran barem dve godine .
Ovde se vidi kolko si ozbiljan ,kad poredis h90 sa a35Za 40 k odeš i kupiš ili A35 ili dodaš koju kintu i investiraš u A55 ili još bolje u S22 ,S23 sa tim si miran barem dve godine .
Ma i ja se šalim.Ma kakav A35, A54, i S 22, to nikako. Jedino S23 ili za te pare neki xiaomi, kod samsunga se 30% placa ime, nisam za to ako mene pitas. Al ti znas
Šalim se .💤😃Ovde se vidi kolko si ozbiljan ,kad poredis h90 sa a35
Sa obzirom da ima SD, vredi, ina i polovnih sada, tako da msm da je to dobra kupovinaDa, ali koliko kosta s23????
75000Da, ali koliko kosta s23????
Mislim da ima za oko 500-550 evra , ako se kupuje za keš ili može naravno skuplje a bez kinte odmah ali opet na rate koje realno uvećaju cenu za oko 280 -300 evra 😃💤Da, ali koliko kosta s23????
Pa sad zavisi kako šta se sagledava .Eto odgovora, znaci 70% skuplje. Malo li je
Ja bih pre uzeo RN13 Pro 5G, ili uz malu doplatu Pro plusDa li mislis da ovak tel, ne vredi 40k????
S22+ u top stanju - extra očuvan u full pakovanju (dobiće Android 15 i 16) plus i bateriju možeš originalnu novu uzeti za kusur / razliku .Da li mislis da ovak tel, ne vredi 40k????
Šta znači top stanje ?😀S22+ u top stanju (dobiće Android 15 i 16) plus i bateriju možeš originalnu novu uzeti za kusur / razliku .
Mnogi u oglasima na KP nalogu😀 ^ kao nov .
Da ne bude da samo kudim imao sam jedno vreme HM 6Lite i odličan za 250e nov .
Izvinjavam se što sam upao ovde, ali kad je reč o kp i opisu uređaja, za mene je top stanje samo fabrički neotvarana kutija sve ostalo je laž.Mnogi u oglasima na KP nalogu
navedu " top stanje " , a onda falimovo , ono malo ogrebana folija na displeju ali se ne vidi e to mi je najsmešnije . 😃
Hvala Vam .Izvinjavam se što sam upao ovde, ali kad je reč o kp i opisu uređaja, za mene je top stanje samo fabrički neotvarana kutija sve ostalo je laž.
Sve je to lepo, ali exynos procesor + losa baterija, na to paznju obratiti samo. Vise sam za RN 13 pro plus ili pro ali 5g.S22+ u top stanju - extra očuvan u full pakovanju (dobiće Android 15 i 16) plus i bateriju možeš originalnu novu uzeti za kusur / razliku .
Vakum / ili fabrički zapečaćena kutija = to je novo.Izvinjavam se što sam upao ovde, ali kad je reč o kp i opisu uređaja, za mene je top stanje samo fabrički neotvarana kutija sve ostalo je laž.
Pa koji je Vama bolji ?Vakum / ili fabrički zapečaćena kutija = to je novo.
Ovde je reč o polovnim telefonu = top,extra,super ... Očuvanom bez traga korišćenja a takvih itekako ima . Masa ljudi kupi nov telefon i odmah zalepi staklo / foliju i stavi ga u masku , posle 6 meseci ili godinu izvade iz maske / skinu foliju i bude kao iz kutije . A što se tiče RMN 13 Plus VS S22+ to nisu iste kategorije telefona (midrendžer i flegšip) .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari