Šta je novo?

Honor 90

Naravno da nisu isti, s22+ je visi rang, ali sa exynusom. Zato mu ne dajem prednost. Brat mi se takodje zali na bateriju, tkd da imate i to u vidu

^ 🙂 upravo bih tako i napisao "malo korišćen - izgleda kao nov" , šta je bolje opet je subjektivna stvar. Neko želi isključivo baš nov telefon: RMN 13 PRO Plus ili Honor 90 (oba oko 350€) a neko bi uzeo polovan ali extra očuvan S22+ 8/256gb (300-350€ na oglasima , "plus" verzija ima dobro trajanje baterije , običan S22 loše ) ... Iskreno vrlo teška i subjektivna odluka 🤔

Za sta sluzi skroz gornja kamera? Druga je glavna, pored blica je makro.
Ispada da je tu samo radi izgleda?

Ne, kad stavim na ultra wide i prekrijem je nista se ne desava. Kad prebacim na ultra wide i prekrijem glavnu kameru onda je sve crno. Prema spec, jedna je ultra wide, druga glavna i treca makro

Stigao update na A14 jer se nalazim u Grčkoj pa mi je odmah ponudio. Napravio dam screen šta sve ide uz Update a utiske javljam čim malo procackam. Veličina je 2.72GB.

Prilozi

• Screenshot_20240625_102052.jpg
    Screenshot_20240625_102052.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 32
  • Screenshot_20240625_120014_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240625_120014_com.hihonor.ouc.jpg
    102.2 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_20240625_120031_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240625_120031_com.hihonor.ouc.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 17
  • Screenshot_20240625_120051_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240625_120051_com.hihonor.ouc.jpg
    94.9 KB · Pregleda: 29
Cosmote kartica, čim sam nju ubacio dobio sam Update. Uzeo sam karticu njihovu sa neogranicenim netom 7 dana cena 15€.

Isti slučaj, dok sam bio u Grčkoj dobio update na A14 preko Vodafone kartice. Takođe 2.72 GB. Na prvi pogled i terfejs deluje malo ispeglanije, sada postoji opcija za promenu veličine ikonica i NAPOKON mogućnost da otvara notification/control center kada se povuče prst na dole (swipe down)...Da, ima i podršku za kapsulu na prednjoj kameri za svega par notifikacija, ali ništa zaista korisno ne vidim...

Pa kozmetika kao uostalom i kod drugih. Ni A14 na Samsungu npr nema mista spec vise nego ovde. U sustini, to je to

Stigao a14, upravo ide update

Prilozi

• Screenshot_20240627_150046.jpg
    Screenshot_20240627_150046.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 15
Nekako sporije radi, trza po neki put. Alo me bas bude nerviralo moracu da uradim factory reset, ali je problem svim podacima koji su na njemu

Ja nemam tih problema, radi isto kao i pre Update-a. Nikada nisam radio reset nalon bilo kog update-a, nisam imao potrebu za tim jer nisam do sada imao problema.

Hoću , hvala. Do sad ni sa jednim tel nisam imao taj prob, zato me nerviralo. Nadam se da ce biti bolje, nakon punjenja.

uradio update na android 14 i sa 30% baterija do 40% puni se 10 minuta
katastrofa

Kod mene moze da se menja veličina ikona, ima novina oko notifikacija, otkljucavanje kada je zaključan telefon, mogu da se biraju kako će izgledati notifikacija na zaključanom displej i dosta drugih finesa, ali najvažnije je da radi sve lepo i da je baterija i dalje dobra, nema bagova kao kod Xiaomi software-a, za sada nisam naišao na bilo kakav bag.

Kod mene moze da se menja veličina ikona, ima novina oko notifikacija, otkljucavanje kada je zaključan telefon, mogu da se biraju kako će izgledati notifikacija na zaključanom displej i dosta drugih finesa, ali najvažnije je da radi sve lepo i da je baterija i dalje dobra, nema bagova kao kod Xiaomi software-a, za sada nisam naišao na bilo kakav bag.
Onda se ja ne umem snaći.
Ne vidim razliku između manjih i većih ikona.

da li jos neko ima isti problem da mu je usporilo punjenje posle prelaska na android 14

Vrh Dno