Ostavi ga da se puno sat, dva sa ugasenim ekranom.Nekako sporije radi, trza po neki put. Alo me bas bude nerviralo moracu da uradim factory reset, ali je problem svim podacima koji su na njemu
Ne vidim neku razliku!?! Osim što ni veličinu ikona ne mogu da promenim 😀Stigao update na A14 jer se nalazim u Grčkoj pa mi je odmah ponudio. Napravio dam screen šta sve ide uz Update a utiske javljam čim malo procackam. Veličina je 2.72GB.
Onda se ja ne umem snaći.Kod mene moze da se menja veličina ikona, ima novina oko notifikacija, otkljucavanje kada je zaključan telefon, mogu da se biraju kako će izgledati notifikacija na zaključanom displej i dosta drugih finesa, ali najvažnije je da radi sve lepo i da je baterija i dalje dobra, nema bagova kao kod Xiaomi software-a, za sada nisam naišao na bilo kakav bag.
Onda se ja ne umem snaći.
Ne vidim razliku između manjih i većih ikona.
Meni ne radi Beograd plus app nakon update-a OS-a 🤣 odradio reinstall, džabe 😁
Na Ćomiju radi.
Mozes i svaku posebno da povecas koliko ti odgovara. Samo drzi prst na njoj i videćešNe vidim neku razliku!?! Osim što ni veličinu ikona ne mogu da promenim 😀
Proradio 😁Meni ne radi Beograd plus app nakon update-a OS-a 🤣 odradio reinstall, džabe 😁
Na Ćomiju radi.
A HyperOS jel su svi korisnici na Globalu dobili ?Stigao je danas Andorid 14 na Honor 90 , A1 mreza.
Pomešao sa MagicOS-omPa zar nije Hyper os Xiaomi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari