Šta je novo?

Honor 70

Neka te lepo služi. Javi utiske nakon nekog vremena, i javi kako ti se čini glavna kamera.

Hocu, malo cu sutra da ga mucim muski.

Pljunuti moj p30 pro😁 osim kamera... Prolazio neki dan kroz huawei prodavnicu, i zapadne mi za oko... Stvarno prelepo lezi u ruci, ima premijum izgled, oborene ivice... Brz ko munja... Preporucio bih ga da me neko pita...

Duzi je od P30 Pro, imam i njega kuci :). Ja sam odusevljen za sada.

Koliki bi bio upgrade sa xiomi mi 11 lite na honor 70? Koji je bolji soc, 780g ili 778+?

Ja sam "našao bag"u MTS-ovom sistemu, pa sam ga kupio za 30600 uz beli BOX. Vidim ne može više tako.😁 Inače, telefon je sjajan. Jedino, izgleda nema USB tethering, ili ja ne mogu da ga nađem. To rešava aplikacija... Nemam ni jednu primedbu.

Nego, koju zaštitu imate? Ova silikonska mi je njanjava i slabašna.

Meni je perfektna! Savršeno leži na telefonu - nikad nisam imao bolju. Čak mi se čini da je pretanak bez nje. Ni zaštitnu foliju ekrana neću menjati dok se fabrička ne pohaba.😂 Ima svakakvih, i prilično skupih rešenja za ekran. Prilično bi udebljala telefon. Prosto mi žao da pokvarim ovu perfekciju od dizajna. Stvar ukusa, navika i načina korištenja... Verovatno si, kao i ja dok sam koristio premium Samsung telefone, navučen na Samsungove futrole. Ovo je skroz O.K. uz neko pristojno staklo na ekranu. Nekad su me zezali da pričam sa novčanikom. Imao neku ozbiljnu kožnu futrolu za HTC HD2 - tad to niko normalan, u ovim mojim "pasivnim" krajevima, nije koristio😂

Poslednja izmena od urednika:
Spigen koristim u 99,9% slučajeva :).

Ne stavljaj staklo nikako. Ne leze lepo. Ja sam stavio full glue, pa se vratio na foliju.

Ono izgleda super, ali se lepi tesko. Meni se pojavio vazduh cim sam stavio staklo sa strana. Pokusao da istisnem, ali dzabe.

Je l' probao neko staklo koje se lepi UV lampom?

Dobra su generalno, ali moraš da budeš oprezan da nema viška lepka. Problem nastane kada krene prašina da se hvata po obodima.

Kako ste zadovoljni glavnom kamerom obzirom da je to nov senzor unutra, jel problem sto nema opticke stabilizacije izrazen?
Mene je baš iznenadila. Bili u nekom separeu, tamno baš. Dao da nas slikaju, nisam uključio ništa posebno.Na kraju baš je fon sam osvetleo i napravio baš super sliku. Sve u svemu, za moje potrebe full. Dosta ljudi su pohvali izgled slika nakon slikanja

Stigao update-ic, cca 850MB.

Koja vam je verzija softvera nakon apdejta. Meni je telefon bio na automatskom pa nemam pojma da li se apdejtovao - kaže da je ažuran.

Danas mi nešto palo (835MB), novembarski bezbednosni apdejt... Interesantno je da traži da bude na punjaču bar sat vremena. Kaže da 'oće sve da podesi kako Bog zapoveda. Moja nova verzija: 6.1.0.162(c431e1r3p2)... Znamo da ovde punjač posle pola sata nema smisla... Da budem precizan, apdejt sam uradio preko mobilne mreže, sa ulice ... Odradio apdejt, restartovao se, baterija bila na 40%, tražio da ga priključim na punjač bar sat vremena... Nisam imao ovakvo iskustvo s drugim telefonima.

Danas mi nešto palo (835MB), novembarski bezbednosni apdejt... Interesantno je da traži da bude na punjaču bar sat vremena. Kaže da 'oće sve da podesi kako Bog zapoveda. Moja nova verzija: 6.1.0.162(c431e1r3p2)... Znamo da ovde punjač posle pola sata nema smisla... Da budem precizan, apdejt sam uradio preko mobilne mreže, sa ulice ... Odradio apdejt, restartovao se, baterija bila na 40%, tražio da ga priključim na punjač bar sat vremena... Nisam imao ovakvo iskustvo s drugim telefonima.
Da, ta verzija je došla kod mene. To za bateriju je i meni izbacilo. Pisalo dopunite mob. na minimum 20 % pre ažuriranja. On bio na 19% 😁. Ja ostavio, zaboravio na punjaču.Napunio se pun. Ažuriranje prošlo ok nakon toga

Ja sam uzeo telefon pre 6 dana u A1. I u sustini to je to, ocekivnak. Lep i lagan.

Ali mi se cini da imam neki problem sa baterijom. 70% napunjen ne izdrzi ceo dan na dynamic modu osvezenja. Svi hvale bateriju i trebbala bi da je bolja. Nisam zahtevan korisnik bukvalno sem dustvenih mreza i dopisivanja nista ne koristim. Jedino ako instagram pojede toliko bateriju.
Pisao suportu rekli mi da posaljem u servis. Ali bi da cujem misljenja prvo
Planiram da kupim ovaj telefon. Jel se popravila baterija ?

Поправила? Батерија је убица од првог дана.

Imam slusalice od Htc Play telefona, koje su bas kvalitetne, ali na ovom Honoru slabo rade. Mislim glasne su, ali zvuk uopste nije cist, kao kad radio stanica ima los signal, cuje se krcanje. Do sludalica nije, da li za ovaj trebaju neke originalne?

Rešio da se vratim u Android svet ali bez Samsunga . Izbor pao na ovaj H70. Jedino me brine jedan zvučnik, mada meni telefon treba za posao a ne zabavu. Valjda se neću zeznuti…

Nećeš, dovoljno je glasan, tako da nećeš imati problema.

Nazad
Vrh Dno