Šta je novo?

Honor 70

Ja bih uvek problem sa battery drain pokušao da rešim prvo fabričkim resetom, jer upravo to prvo i u servisu urade.
Tako da je bolje da uradiš ti to sam pa da vidiš nego da odmah nosiš telefon u servis.

Ja bih uvek problem sa battery drain pokušao da rešim prvo fabričkim resetom, jer upravo to prvo i u servisu urade.
Tako da je bolje da uradiš ti to sam pa da vidiš nego da odmah nosiš telefon u servis.
Ma ja bi svakako trazoo novi uredjaj ne zanima me servis telefona starog 5 dana. Nego razmisljam mozda tripujem da je to ok baterija za ovja model. Probacu i sa resetom... Jedino sto mi pada na pamet je da su oni testovi na 60herca, tad je om potrosnja. Na onu opciju dynamic jede bayeriju 5-10% pojede tokom noci

Ma naravno da ne bi pristao na servis... Nego kažem, da se ne desi da kažu da je sa telefonom sve u redu pa ti odbiju reklamaciju, a stvarno bude sve u redu posle fabričkog... Čisto da rešiš mogućnost da bezveze bude kod njih.

Ne znam kako je sa Honorom, znam da danas mnogi telefoni imaju taj početni period "učenja" gde napočetku baterija znatno se brze troši dok algoritam ne odradi računicu korišćenja i stablizuje potrošnju.

E ovo mi najlogicjije deluje. Posto mi se cini da zavisi od dana do dana. Kao da nije uvek isto. Hvala svakako na odgovorima. Napisacu kako sam resio

Sad sam gledao, ne primećujem neku razliku u gledanju kada se menja osvežavanje ekrana između dinamičkog i od 60hz

Jel si probao fiksnih 120hz. Posto u dimamicnom osvezavanju telefon sam prebaca izmedju 60 i 120hz

Kako ste zadovoljni glavnom kamerom? Kakav je video snjimak obzirom da nema Opticku stabilizaciju. Gledam dal Redmi note 10 pro da menjam za ovaj honor, ali su komentari bas razliciti...

Bilo bi lepo kada bi se kod nas prodavao Honor 70 Pro i Honor 70 Pro+ (da ne kazem extra) ali po normalnoj ceni. . .

Meni ovo izgleda kao dosta dobra kupovina. Telefon je otprilike ono što su Nova 5T i Honor 20 bili u vreme kad su izašli. I posle 3 godine vrlo upotrebljivi telefoni... Ozbiljno razmišljam o prelasku na Honor 70. Opet, 5T mi bolesno dobro radi. Jedini razlozi za migraciju su mi veliki ekran i činjenica da će Nova za godinu vredeti 50€. Neki utisak vlasnika Honora 70 bi dobro došao.😉

Evo ukratko, nisam previše zahtevan korisnik ali ću podeliti moje utiske.
Brz je kao munja, radi jako lepo i tečno, nisam imao nikakvih bagova i seckanja.
Kamera vrlo dobra, pogotovo kada snimam video klipove.
Ekran mi je ok, nemam zamerki.
Baterija je sasvim korektna, može dva dana da izgura, ne opterećujem se jer se jako brzo napuni.
Otisak prsta me je recimo jako nervirao na A52s, na Honor 70 je mnogo brži i precizniji.
Sama izrada telefona je ok, lagan, lepo se drži u ruci.

Ako ga poredim sa Samsung A52s priličan je upgrade po nekom mom utisku.
I na kraju, definitivno se nisam pokajao, uzeo bih ga opet.

Ako nešto nisam pokrio @kliko pitaj slobodno.

Hvala druže! Navučen sam na Huawei/Honor lančer i baš bi mi legao. Rekao bih da će, prosečnim korisnicima, biti vrlo upotrebljiv i naredne 3-4 godine. Ne videh ima li fabričku foliju preko ekrana. Nešto sam sumnjičav prema ovim zaštitnim zakrivljenim staklima. Lik mi tražio 3000 za neko koje, kao, serviser lepi UV lampom...

Ima fabričku foliju, leži savršeno, ne primećuje se. Dobije se u pakovanju i tanka providna maska tako da nisam morao ni to da uzimam.
Takođe nisam fan zaštitnih stakala a i čini mi se da se ova folija mnogo manje masti odnosno manje se vide tragovi prstiju u odnosu na zaštitna stakla koja sam imao do sada na telefonima.

P.S. Sad se setih, nemaš ulaz za sluške što je meni plus jer ih nisam koristio godinama, ako mi budu trebale uzeću bežične i ćao.

Kupio i ja juče, prvi utisci odlični.
Prijatno me iznenadio telefon, kao da je neki premijum model, ekran odličan, lagan, brz...
Kamere nisam mnogo čačkao mislim da su za ovu cenu dobre.
Imam jedno pitanje što me muči, kako da isključim vinraciju kad mi stigne poruka na viberu npr?
I drugo pitanje, jel postoji mogućnost da se uključi da piše ime kontakta sto mi je pisao na viberu?
Pošto sad kad mi stigne obaveštenje samo pise viber obavest, ne piše ko je poslao poruku

Kakva je situacija sa slikanjem bržih scena (tipa sportski događaji, ples...) na Honor 70? Na Honor 50 je katastrofa. Klikneš pa tek nakon par sekundi "opali" fotku koja je neupotrebljiva.

Evo i mene u klubu. Posle prvih par sati deluje sve jako dobro. Sledi fino podešavanje pa ćemo videti...

Boles'. Neverovatno koliko je telefon lep uživo. Kamere su delovale nezgrapno, leđa šljaštala... Mislio sam da samo zeleni liči na normalan telefon. Uživo - prelepos'! Ostalo, sve kao u recenzijama. Nema čovek o čemu da piše, sve radi kako treba!

Prilozi

• Screenshot_20221110_171643.jpg
    Screenshot_20221110_171643.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 98
Nakon Samsunga na kom sam imala burn ekrana dugo sam se dvoumila koji telefon da uzmem.
Uzela sam ga u A1 zajedno sa slušalicama. Za sada sam zadovoljna Honorom, nadam se da će se pokazati kao dobar izbor.

Pozdrav drugari. Dugo sam merkao S21 FE, međutim, baterija, baterija i baterija. Ovaj Honor mi se trenutno mnogo dopada, pogotovo me je oduševila kamera. Sve recenzije koje sam gledao a i čitao su i više nego prijatno iznenađeni njenim mogućnostima. To su fotografije prepune detalja, makro kamera je neverovatna ali neverovatna. Postavio bih par pitanja vama koji ga koristite, interesuje me kvalitet izrade, negde sam čitao da se lako grebe, poogotovo lajsna sa strane, da li je to istina? Ima li problema u radu...i to je to valjda, E da, da li bitno utiče nedostatak optičke stabilizacije i ako neko može da mi objasni koja je to telefoto kamera, pošto kažu da je ovaj telefon nema. Sumnjam da će biti to deal breaker ali me zanima.

Baterija je odlična, ekran takođe. Što se kamera tiče, uf... Ukoliko ne slikaš u hodu i imaš mirnu ruku slike su jako dobre. Dosta korekcija odradi postprocesing, dobro to radi. Telefoto je sjajna stvar koju većina korisnika upotrebi 5 puta u veku telefona. Alternativa je slikanje u punoj rezoluciji pa krop. Ogromnoj većini korisnika dovoljno. Što se tiče kvaliteta izrade, deluje jako dobro. Maskica, koja se dobija uz telefon, se prosto sjedini s njim - deluje kao odlična zaštita. Štiti i lajsne, ne znam kako mogu da se ogrebu. Fabrička folija na ekranu je odlična i ne treba je menjati dok se ne pohaba. Ja bih ga opet kupio.

Hvala na odgovoru. Ne, nikako u hodu...stvarno, što se kamere tiče, gde god da sam gledao i čitao, oduševljeni su oni koji rade recenzije telefona. Materijal izrade je plastika, staklo? Tako sam pročitao za lajsne, doduše samo na jednom mestu. Jesu boje tople, nisu isprane? U radu nema problema pretpostavljam? Baš me zanima kako je ovaj dečko što se žalio na problme to rešio u statusima iznad.

Imam crni i mnogo je lepši uživo. Meni je najlepši zeleni, nema ga kod nas. Pojma nemam koji je materijal izrade. Maskica, koja ide uz njega, ga potpuno pokriva, već sam pisao o tome, i nemam potrebe da je skidam. Telefon jako lepo radi, nisam primetio ni jedan bag. Problem kod momka iznad može biti izazvan nekom "zaglavljenom " aplikacijom ili setvisom. To se rešava hard resetom... Za fotografije nisam previše merodavan, ne vidim dobro. Meni deluju odlično. Iskreno, nisam previše testirao kamere.

Poslednja izmena od urednika:
Iz čistog ludila sam slikao led lampu od 30w - direktno. Postprocesing je odradio dosta dobro. na ekranu se video samo bljesak. ako nekome znači... Jasno je da je bolesno slikati direktno u izvor svetlosti. Eto...

Prilozi

• IMG_20221119_152850.jpg
    IMG_20221119_152850.jpg
    153.5 KB · Pregleda: 79
  • 2022-11-15 18.47.54.jpg
    2022-11-15 18.47.54.jpg
    116.4 KB · Pregleda: 79
Odlično, hvala još jednom, vrlo verovatno će ovo biti moj naredni telefon, samo da sačekam akcije pred novu godinu. Mislim da je u ovom cenovnom rangu najbolja kupovina. Što se tiče fotografija one su još bolje u uslovima prirodnog ili jačeg osvetljenja. Pogotovo mi se dopada super macro mode ili tako nešto.

Hteo bih da uzmem suprugi ovaj telefon preko operatera. Sta mislite gde je najpovoljnije koji paket? Nemam nesto iskustva da telefone uzimam preko operatera pa bi mi vasa preporuka znacila.

Hteo bih da uzmem suprugi ovaj telefon preko operatera. Sta mislite gde je najpovoljnije koji paket? Nemam nesto iskustva da telefone uzimam preko operatera pa bi mi vasa preporuka znacila.
Vidi prvo kakva je pokrivenoat mreže tamo gde si. Ostalo se uporedi. Manje više su slični, negde daju dzabe aplikacije i net. Negde je neograničen net za sve.
Vidim da kukaju za A1 da je opterećena mreža. Ja sam ovaj fon uzeo preko MTS.

Mislim da nas *****avaš! Sreća tvoja pa je tema polumrtva, othervise, bio bi odavno banovan... Moderatori, buđenje!

Šteta što kod nas nema Pro+ modela. Inače sam se zagrejao za telefon kao drugi, rezervni i poslovni, i vidim da ga hvale korisnici koji ga imaju. Najpovoljnije ispada kod operatera uzeti, jer vidim da je po MP-ovima cca 80.000 rsd. Nije da baš toliko košta, a uvek je tu i KP koji se približio operateru po ceni.

Dobio sam na poklon Honor 70 danas od jace polovine. Jednom recju, izuva kako radi. Prelep dizajn, odlicno lezi u ruci.

Nazad
Vrh Dno