Ma ja bi svakako trazoo novi uredjaj ne zanima me servis telefona starog 5 dana. Nego razmisljam mozda tripujem da je to ok baterija za ovja model. Probacu i sa resetom... Jedino sto mi pada na pamet je da su oni testovi na 60herca, tad je om potrosnja. Na onu opciju dynamic jede bayeriju 5-10% pojede tokom nociJa bih uvek problem sa battery drain pokušao da rešim prvo fabričkim resetom, jer upravo to prvo i u servisu urade.
Tako da je bolje da uradiš ti to sam pa da vidiš nego da odmah nosiš telefon u servis.
Ja sam zamenio Poco X3 nfc za ovaj. Ja sam zadovoljan kamerom. Doduše, ne slikam mnogo. Za moje potrebe zadovoljavaKako ste zadovoljni glavnom kamerom? Kakav je video snjimak obzirom da nema Opticku stabilizaciju. Gledam dal Redmi note 10 pro da menjam za ovaj honor, ali su komentari bas razliciti...
Vidi prvo kakva je pokrivenoat mreže tamo gde si. Ostalo se uporedi. Manje više su slični, negde daju dzabe aplikacije i net. Negde je neograničen net za sve.Hteo bih da uzmem suprugi ovaj telefon preko operatera. Sta mislite gde je najpovoljnije koji paket? Nemam nesto iskustva da telefone uzimam preko operatera pa bi mi vasa preporuka znacila.
Mislim da nas *****avaš! Sreća tvoja pa je tema polumrtva, othervise, bio bi odavno banovan... Moderatori, buđenje!Hteo bih da uzmem suprugi ovaj telefon preko operatera. Sta mislite gde je najpovoljnije koji paket? Nemam nesto iskustva da telefone uzimam preko operatera pa bi mi vasa preporuka znacila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari