Šta je novo?

Honor 70

Ne znam. Ovo je prvi telefon, od Nokije 5110, koji mi je u fabričkom stanju skoro 2 godine. Ne čuvam ih, ali kad se ogrebu, kao da su umrli, odmah prodajem - boles'. Ovaj je jedini koji nisam čuvao. Možda je do godina, mojih😉 5110, 6110, 6310, HTC HD2, S i note serije... Svašta sam imao. Note 3 i ovaj, su pravi telefoni. Svaki za svoje vreme... Da ne trolujem... Huawei P1 je bio čudo svog vremena. Imam negde i fotografije s njega. Pišem o telefonu s 5MP kamerom... Posle S6 sam shvatio da flegšipi više nemaju smisla... dosadna utakmica, pa da pokažem da ima života i pre smrti - nije sve novo dobro.

Ma ja sam pazio svaki dosta. I kad sam skinuo masku, imao šta da vidim. Poravka 4800 din. Srećom, otišao dalje. Ovaj fon sam najduže prodavao. Koristio sam dosta Huawei, Honor još kao onda kad su bili zajedno, ali mislim da se sad dosta manje ceni Honor kao uređaji.

Ma ja sam pazio svaki dosta. I kad sam skinuo masku, imao šta da vidim. Poravka 4800 din. Srećom, otišao dalje. Ovaj fon sam najduže prodavao. Koristio sam dosta Huawei, Honor još kao onda kad su bili zajedno, ali mislim da se sad dosta manje ceni Honor kao uređaji.
Verovao ili ne, meni su P1, Nova 5T i ovaj - savršenstvo! Mnogo sam voleo Note 3. HD2 je druga dimenzija, tad je bilo pravih entuzijasta - lik je uspeo da butuje win 95 na istom😉 Drugo vreme, drugi ljudi... Ja ovaj nisam pazio. Stavio staklo, skinuo fabričku foliju posle tri nedelje od kupovine. Staklo prslo samo od sebe. Trajalo je manje od 3 nedelje. Od tad - ništa. Nije mi ideja da glorifikujem ultraprosečan telefon. Jednostavno je tako. Mislim da ga neću prodavati - prvi put u životu. Malo kome treba više... Ideja je bila da prijavim kako telefon ima viši nivo zaštite nego što je dokumentovano. Raspisah se...😂

Ma meni je puklo zadnje staklo. Inače posle ovoga i kako su krenuli ,neću se vraćati više na Honor.Nije više to to

Nemam pojma .Stalno u zastitnoj masci .Kad sam skinuo masku da slikam radi prodaje ,imao sam sta da vidim

Nije loše posle 20 meseci. Od žderača energije koristim samo Viber i Telegram...

Prilozi

• 1000002355.jpg
    1000002355.jpg
    101.1 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena od urednika:
Da li se jos nekom javlja problem sa kamerom na telefonu?
Do skora je radila kao sat, ali u zadnje vreme ima dosta problema ...
Prvo sam pomislio da ima veze sa ovim vrucinama jer su se desavala restartovanja ali nije problem izgleda u temperaturi
Bukvalno se zamrzne aplikacija, potrebno je vreme da "proradi" ili fokus bude bas,bas mutan
Ponavljam ,telefon je do skora radio extra. Da li ovaj problem podleze garanciji i kako ide procedura u tom slucaju
Jos 6 meseci u Yettel garanciji jer kamera je neupotrebljiva jer u 4 od 5 slucaja treba restart

Probaj sa hard resetom. Ako posle reseta nastavi da zeza, reklamijaj. U My Honor aplikaciji imaš uputstvo za reklamaciju. Ima i nekakav test za dijagnostiku. Nije glupo ni to probati.

Dobro vece svima.
Da li zna neko
Zasto mi ovo vec vrti ceo dan.

Prilozi

• 20241124_203731.jpg
    20241124_203731.jpg
    86.8 KB · Pregleda: 31
To je trebalo da bude neko azuriranje softvera?

To kao bi trebalo da mi prekopira sve podatke sa google naloga.
Nekih 50gb

Uh, nemam pojma. Meni je dugo vrteo kad sam uzeo h200 i prebacivao na njega isto tako preko google. Onda sam prebacio pomocu device clone app

da li je neko menjao bateriju?
ima li negde original i koja je cena sa zamenom,ako neko zna?

Neko info oko nabavke baterije? :)
bas je oslabila a nema se para za drugi telefon trenutno :(

Neko info oko nabavke baterije? :)
bas je oslabila a nema se para za drugi telefon trenutno :(
Probaj da vidis u promobi zamenu baterije. Kod nas na huawei ima stalno neka promocija oko 3000 din da se zameni baterija, raspitaj se pa vidi, msm da ti to najbolja opcija ako neces da memjas telefon

Vrh Dno