Šta je novo?

Honor 600(pro)

• Začetnik teme Začetnik teme Jaza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Snappdragon 8 elite
9000 mhA baterija
Ako kamere budu na nivou 400 pro i cena ko 400 pro
Biće to lepa kupovina

Ne sviđa mi se ravan ekran,a ni camera Island pozadi. Valjalo je da su ostali konstantni,da budu prepoznatljivi po nekom svom fazonu. Da li će imati face unlock kao Magic pro verzije?

Koliko vidim, ovo je najbliža verzija kopije iPhone telefona. Ako je već tako i znamo da će da naduvaju cene, onda bolje uzeti jabuku i to verziju od prošle godine. 🙂

Ako bude cena od 900e za pro mislim da nece prodati kod nas vise od 100 modela, mada brzo on ide na bar 600e

Koliko vidim, ovo je najbliža verzija kopije iPhone telefona. Ako je već tako i znamo da će da naduvaju cene, onda bolje uzeti jabuku i to verziju od prošle godine. 🙂
Najbolje je uzeti sjajni magic 8 pro😊Nije mi jasna ova potklasa telefona. Razlika u ceni je prilično mala, skoro beznačajna. Bar preko operatera. Valjda je ideja da se prazne stokovi prethodne generacije. Ako se pre vremena neko upeca, čist ćar. Ovde je samo boja interesantna. Nemam drugo objašnjenje.

Poslednja izmena:
Pre se bar znalo, niza, srednja i premijum klasa, sad ima jos 3 dodatne klase, a specifikacije skoro pa iste.
Do pre 2 godine su se borili ko ce veci zoom da ima, sad ko vecu bateriju da stavi, a ona ce i dalje trajati dan, dan ipo.
Izgubilo je poentu menjati telefon na 2 godine, za neke osetne razlike minimum 3 godine.

Nazad
Vrh Dno