Šta je novo?

Honor 600(pro)

• Začetnik teme Začetnik teme Jaza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako to jabuka nije za naše tržište? Prodaje se zvanično i legalno ovde, ima ovlašćeni servis, prodaju se legalno i njihovi ostali proizvodi (ceo ekosistem)...

@Amortizzer jesi siguran da ako neko ima radnju ovde, onda je zvanično Apple podrška kao u USA? Bolje da ti ne pričam ko stoji iza te priče, a ako pratiš transakcije u banci, doći ćeš uvek do onog što te zanima... Naravno, ako imaš mogućnosti. 😀 Ne bih da čačkam nešto što je opasno, jer mogu da napravim problem vlasniku foruma, ali svakako uzmi najobičniju stvar od funckija koju ne koristimo, ali je dobra stvar. Ovo što su uveli da imaš SOS direktno sa satelitom. Kod nas to ne radi. Ja onda pitam, šta će mi telefon za koji sam dao lovu da sve radi, a onda se ispostvai da nije tako? Ne naginjem na Android, daleko je i on od savršenstva. Umesto da se fokusiraju i unaprede kameru hardware-ski, oni ti guraju AI da pegla sliku. Isto je sa ekranima, ajde da umesto da ubacimo novi procesor, probamo sa osvežavanjem od 90 i 120hz i ljudi kažu vauuu. 😀 Kapiraš kojom metodom se služe, a ti daješ sve više para za nešto što je software-ski, a ne hardware-ski. 😀 Nema logike.

Nazad
Vrh Dno