Šta je novo?

Honor 200 Pro

Ne znam da li je već bilo reči o foliji za ekran...šta je najbolje za 200 pro što je provereno dobro?Nude mi u MO radnji neku za 3000 pa ne znam da li je to ok?

Više od godinu dana bez ikakve zaštite ekrana,nema tačkice na njemu.

ja ne znam dal sam lud ali nisam znao da na njemu vec ima neko staklo..uzeto u A1..vidim pocelo nesto da se odlepljuje i skontam da ima preko staklo

Nije to staklo već zaštitna transportna folija koju si trebao da skineš prvi dan kada si kupio telefon.Pa ti ne znaš koliko je dobar ekran na tom telefonu....

Onda je nemoj skidati.Inače je Honor insistirao da se ta folija skine a ti kako hoćeš.

imam problem s ovim telefonom, pustim signal za laptop i TV preko hotspota, radi par min pa gubi mrezu, pa se opet nakon 30 sek konektuje, i tako u krug..sa prethodnim tel nisam imao tih problema...sta moze biti ??|??

Da li neko ima iskustva sa Honor 200 i forticlient app. Naime, forticlient ostvari vpn konekciju ali kada pokušam da pridjem mom računaru preko remote aplikacije to ne radi. Identična postavka na s23 ultra radi najnormalnije.

Ako je nekome potrebna originalna silikonska maska, u Giga radnji su trenutno po ceni od 100 dinara. Imaju crnu i zelenu za Honor 200 i samo crnu za Honor 200 Pro

Ako je nekome potrebna originalna silikonska maska, u Giga radnji su trenutno po ceni od 100 dinara. Imaju crnu i zelenu za Honor 200 i samo crnu za Honor 200 Pro
Jel ima i u radnjama, iskreno ne naručuju mi se 2 maske od po 100 dinara. Više će izaći dostava.

Nece, stavi da preuzimas u radnji i onda placas bez dostave

Uzeo sam u giga masku za 100 din, utisak da je korektna i deluje kao da nece razlepiti mobile outfitters foliju kao obicne maskice, videcemo.

Mene sad zvali, pitali jel nije problem da preuzmem u drugoj radnji, pošto u onoj koju sam naveo u porudžbini nemaju na stanju.

Planule su jakooo brzooo... To ce sve na KP za zavrsi, nista ne brinite...
Decko na kasi u Nisu mi proverio, 30 zelenih u magacinu, a crnih vise nema nikako... Jedino sto se zalomi po gradovima na lageru da je ostalo...
@StefanR90 ja upravo zvao da vidim sta se desava sa moje dve porucene, kažu nema, nista od porudžbine.
Vidi privatnu poruku.

Maske su planule jako brzo. Da nije bilo ovog foruma i teme ne bi smo ni znali iskreno.
Mene sad zvali, pitali jel nije problem da preuzmem u drugoj radnji, pošto u onoj koju sam naveo u porudžbini nemaju na stanju.
Ne zele da se cimaju oko 100rsd robe i prebacuju iz radnje u radnju, pa kao hajde ti kupac trckaraj tamo ovamo... Kakav ******izam... I za 100.000 i za 100 rsd radna etika i principi poslovanja moraju biti isti, a ovi pilicare... Toga samo kod nas moze biti, a takav predlog je za prijavu HR sluzbi.

Poslednja izmena:
Za sve koji su promenili foliju sa ekrana koja dolazi uz telefon, šta ste stavili i da li primeti razlika u kvalitetu ekrana sa nekom drugom folijom i ovom fabričkom?
Sve više čitam da je ljudima mnogo bolji ekran kada skinu ovu fabričku, pa da proverim ovde.

To nije fabrička folija već zaštitna koja se skida kada se telefon aktivira. Godinu dana sam koristio H200pro bez zaštite ekrana i nijedna tačkica se nije pojavila. A kvalitet prikaza bez te folije se mora videti, ne može se opisati 😉

To nije fabrička folija već zaštitna koja se skida kada se telefon aktivira. Godinu dana sam koristio H200pro bez zaštite ekrana i nijedna tačkica se nije pojavila. A kvalitet prikaza bez te folije se mora videti, ne može se opisati 😉
Previše sam ja smotan za telefon bez zaštite😬.
Pa me zanima oće ekran biti bolji ako stavim Outfiters ili je samo isti djavo koja god folija d aje na njemu.

Pre par meseci stavio neku foliju u servisu 1300 dinara je bila dva outa je morao da je lepi,i evo posle par meseci gornja desna ivica ru se odlepila.

Skoro sam došao u posed ovog telefona i nikako ne mogu da dobijem battery health. Accu Battery neće da prikaže procente a Battery Guru mi pokazuje da battery health 26%.
Da li neko zna neki u čemu je tu problem?

Prilozi

• Screenshot_20250725_085355_com_digibites_accubattery_BatterySaverActivity.jpg
    Screenshot_20250725_085355_com_digibites_accubattery_BatterySaverActivity.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 18
  • Screenshot_20250725_085309_com_paget96_batteryguru_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250725_085309_com_paget96_batteryguru_MainActivity.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 33
Skoro sam došao u posed ovog telefona i nikako ne mogu da dobijem battery health. Accu Battery neće da prikaže procente a Battery Guru mi pokazuje da battery health 26%.
Da li neko zna neki u čemu je tu problem?
Koliko se sećam, da bi dobio uvid u battery health moram da odradiš par ciklusa pražnjenja i punjenja baterije. Neće nikada na tek instaliranoj aplikaciji da ti piše procenat zdravlja baterije, aplikacija te podatke skuplja u par ciklusa punjenja. Ja npr. uvek stavim telefon na punjač na 20% baterije i uvek punim do 100% ( dosta puta i ostavim tokom noći do alarma za posao ).

Odradi tri - četiri punjenja i prvi preliminarni rezultati bi trebalo da se pojave. Obavezno uključi rad aplikacije u pozadini, isključi optimizaciju baterije za te aplikacije takodje, zaključaj iste u ram memoriju.

Kod mene su uključene opcije pametnog punjenja i pametnog kapaciteta baterije, pa mi pokazuje i realno manji procenat zdravlja baterije.

Prilozi

• Screenshot_20250723_231122_com_paget96_batteryguru_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250723_231122_com_paget96_batteryguru_MainActivity.jpg
    68.8 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot_20250723_230403_com_gsamlabs_bbm_pro_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250723_230403_com_gsamlabs_bbm_pro_MainActivity.jpg
    85.1 KB · Pregleda: 19
Uzeo sam Outfittersovu mat foliju danas i mogu samo da kažem da ne preporučujem nikom. Jako mi se sviđa što nema nikakvih otisaka prstiju i zbog toga sam je i uzeo ali je ceo ekran pun snega ili nekog noisa. Pre sam koristio isto njihovu običnu foliju i nije bilo uopšte toga, ali izgleda da je materijal ove mat neki nesrećni i baš uništi ekran.

Vrh Dno