Šta je novo?

Honor 200 Pro

Oni su u tom odgovoru priznali da im SMS ide odmah a voLTE ide usporeno.

Da. Po njihovom uslugu treba da obezbedi Honor a ne oni.

Jel našao neko masku sa magsafe-om za ovaj telefon, ili jel znate koje magsafe maske valjaju?

Jel nekom baterija losija nakon ovog zadnjeg update-a na H200 Pro?

Ja imam utisak da je bolja...

I šta je procena. Dal je h400 pro bolji od h200 pro. Po ovim specifikacijama mi i ne delije baš tako

Po specifikacijama na papiru H400PRO je skoro svuda bolji.

Evo odgovora od Yettela,znao sam da će biti ovakav odgovor ali ne košta me ništa da pokušam.

Izvršili smo neophodne provere kada je u pitanju funkcionalnost SMS-a na Vašem broju i utvrdili smo da su svi parametri ispravno podešeni i da nema prepreka za korišćenje usluga, te smo prigovor pod DB-12/135/25 odbili.

Verujemo da ćete razumeti da ne možemo da utičemo na podešavanja telefona koji je u Vašem privatnom vlasništvu. Uključena VoLTE opcija na telefonu u određenim slučajevima može uticati na usporeno slanje ili prijem SMS poruka. Ono što možemo da preporučimo, jeste da privremeno isključite VoLTE uslugu i testirate da li se SMS poruke šalju brže, tj. odmah. Takođe, savetujemo da redovno pratite dostupnost softverskih ažuriranja na Vašem telefonu i blagovremeno ih instalirate, kako bi uređaj radio optimalno.

Nadamo se da smo pružili informacije koje će Vam značiti.

Srdačan pozdrav,

Yettel d.o.o.
Možda samo da se isključe tzv 'RCS poruke' , a ostavi uključen volte..
Time se vraćate na siromaški 256 sms režim ali, bar poruke idu momentalno.
Volte vam tako ostaje za bolji glasovni poziv i naporedni voice/data režim (npr. pričate sa nekim i, ne prekidajući poziv, šaljete neki materijal)
Ja sam tkđ na Yettel-u. Razlika ke u tome što ja imam rn12pro+ što može da pravi značajnu razliku.
Da se razumemo, imao sam i ja probleme sa RCS porukama i na ovom uređaju, pa sam ih jednostavno batalio..

RCS poruke su isključene.Interesuje me šta će biti kada puste 5G jer kada se izabere 5G mreža tada je i VoLTE automatski aktiviran....

Mislite da će 200 Pro dobiti ove AI funkcije za obradu slike što su na 400 seriji?

Kupio sam danas Honor 200, imao sam Xiaomi 11T pre njega i brzi punjac od 67W. Xiaomi se punio za pola sata do 100%, a Honor se puni prilicno sporo.

Da li je to do punjaca ili do nove verzije MagicOS? Da li mogu uopste da koristim taj punjac ili moram da jurim Honor punjac?

Kupio sam danas Honor 200, imao sam Xiaomi 11T pre njega i brzi punjac od 67W. Xiaomi se punio za pola sata do 100%, a Honor se puni prilicno sporo.

Da li je to do punjaca ili do nove verzije MagicOS? Da li mogu uopste da koristim taj punjac ili moram da jurim Honor punjac?
Nisu isti protokoli punjenja, svaki proizvodjac ima svoj protokol.
Moj savet je da kupis Honor punjac.

Verovatno mu kabal ne odgovara.

Do punjača 100% pokusao u xiaomi radnji da punim honor200 isto katastrofa sporo.
Iskljucivo honor/huawei punjači za h200.

Hvala momci :D

Moze preporuka gde da kupim punjac u BG, kao i neke dobre maske, moze i obicne i na preklop

99% do kabla

Ja imam essager punjac od 60w, i kabl iz ikee (to koristim za apsolutno sve)
kada ukljucim moj honor on na ekranu ispise da puni sa svih 60w i procenti samo pune, jako brzo puni.

jako lepo je sto ispisuje aktivnu snagu punjenja kada je aktivno brzo punjenje, to nisam vidjao kod drugih proizvodjaca.

i da dodam,
dosta ima i do korisnika koji ocekuju uvek brzo punjenje, a ono se po pravilu aktivira samo kada je baterija ispraznjena ispod nekog procenta.

Meni se Honor Magic 7 Pro sa Anker 30W punjačem puni 30W, dok sa tim Xiaomi 67W ide jedva 12W. Mislim da nije samo do kabla.

sa istim kablom?

nema neke velike misterije oko rasporeda pinova na usb kablu.

Naravno da nije.
Meni se Honor Magic 7 Pro sa Anker 30W punjačem puni 30W, dok sa tim Xiaomi 67W ide jedva 12W. Mislim da nije samo do kabla.
Ciklusi punjenja su visoko specifični s obzirom na model telefona! Zato treba 'težiti originalnom punjaču' pa, tek ako niste u mogućnosti da ga nabavite, morate tragati za iskustvima korisnika

U poslednje vreme me mnogo nervira h200, bas kad je najpotrebnije kad se snima neki video, on trza. Uporedo ide upload nekog story. I onda najbitniji video secka 😡. Imate li takvih iskustava vi sa h200.

Ima li neko problem sa Mesanger. Ne mogu da vidim poruke, samo pise sesija je istekla, na drugom telefonu radi dobro.

Nazad
Vrh Dno