Možda samo da se isključe tzv 'RCS poruke' , a ostavi uključen volte..Evo odgovora od Yettela,znao sam da će biti ovakav odgovor ali ne košta me ništa da pokušam.
Izvršili smo neophodne provere kada je u pitanju funkcionalnost SMS-a na Vašem broju i utvrdili smo da su svi parametri ispravno podešeni i da nema prepreka za korišćenje usluga, te smo prigovor pod DB-12/135/25 odbili.
Verujemo da ćete razumeti da ne možemo da utičemo na podešavanja telefona koji je u Vašem privatnom vlasništvu. Uključena VoLTE opcija na telefonu u određenim slučajevima može uticati na usporeno slanje ili prijem SMS poruka. Ono što možemo da preporučimo, jeste da privremeno isključite VoLTE uslugu i testirate da li se SMS poruke šalju brže, tj. odmah. Takođe, savetujemo da redovno pratite dostupnost softverskih ažuriranja na Vašem telefonu i blagovremeno ih instalirate, kako bi uređaj radio optimalno.
Nadamo se da smo pružili informacije koje će Vam značiti.
Srdačan pozdrav,
Yettel d.o.o.
ApsolutnoMislite da će 200 Pro dobiti ove AI funkcije za obradu slike što su na 400 seriji?
Nisu isti protokoli punjenja, svaki proizvodjac ima svoj protokol.Kupio sam danas Honor 200, imao sam Xiaomi 11T pre njega i brzi punjac od 67W. Xiaomi se punio za pola sata do 100%, a Honor se puni prilicno sporo.
Da li je to do punjaca ili do nove verzije MagicOS? Da li mogu uopste da koristim taj punjac ili moram da jurim Honor punjac?
Do punjača 100% pokusao u xiaomi radnji da punim honor200 isto katastrofa sporo.Kupio sam danas Honor 200, imao sam Xiaomi 11T pre njega i brzi punjac od 67W. Xiaomi se punio za pola sata do 100%, a Honor se puni prilicno sporo.
Da li je to do punjaca ili do nove verzije MagicOS? Da li mogu uopste da koristim taj punjac ili moram da jurim Honor punjac?
Ja sa motorolinim od 68w dobija 68w i na 200 pro, tako da zavisi, sa nekim se poklapaju sa nekima neDo punjača 100% pokusao u xiaomi radnji da punim honor200 isto katastrofa sporo.
Iskljucivo honor/huawei punjači za h200.
99% do kablaKupio sam danas Honor 200, imao sam Xiaomi 11T pre njega i brzi punjac od 67W. Xiaomi se punio za pola sata do 100%, a Honor se puni prilicno sporo.
Ciklusi punjenja su visoko specifični s obzirom na model telefona! Zato treba 'težiti originalnom punjaču' pa, tek ako niste u mogućnosti da ga nabavite, morate tragati za iskustvima korisnikaMeni se Honor Magic 7 Pro sa Anker 30W punjačem puni 30W, dok sa tim Xiaomi 67W ide jedva 12W. Mislim da nije samo do kabla.
Nažalost, mnogo toga.. Baš zato, preporučujem original ili nečije iskustvo sa alternativom..sta je tu specificno?
To nije nikakav odgovor.Nažalost, mnogo toga..
Izbrisi kes aplikacije.Ima li neko problem sa Mesanger. Ne mogu da vidim poruke, samo pise sesija je istekla, na drugom telefonu radi dobro.
Video je lošiji kod 400 Pro a slike su tu negdeI šta je procena. Dal je h400 pro bolji od h200 pro. Po ovim specifikacijama mi i ne delije baš tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari