Tamo nadjem najnoviji Gcam ali ne i Xml fajl za Honor 200Celsoazevedo
Jel to na 200 Pro?Posle skoro dva meseca korišćenja telefona, iskustvo sa bateirjom je takvo da se na wifi-u jako sporo prazni, znaci lagano 10h+ SoT, ali na mobilnim podacima baš curi, tako da kombinovano bude izmedju 5-7 sati zavisi od dana.
Jeste 200 ProJel to na 200 Pro?
Mozda izbansiraju to sa novim updateom.
Bez dileme Honor 200Cao, dilema izmedju honora 200, realme 12 pro plus i redmi note 13 pro plus. Stabilnost u radu, kamere, baterija. Hvala
Gde? KP ili...Jel to sa 2 god garancije?Na oglasima cena oko 260 eur
Ima kao i 400 pro, virtuelni proximity.Pozz. Gledah neku recenziju honora 400 pro i navedose tamo kao neku od mana da nema proximiti senzor. Zanima me dal proximiti senzor ima 200 pro?
Kako radi taj virtuelni jel putem prednje kamere? Znaci proximity je rezervisan za flegšip uredjaje samo 😅Ima kao i 400 pro, virtuelni proximity.
Putem akcelometra, ziroskopa i senzora osvetljenja.Kako radi taj virtuelni jel putem prednje kamere? Znaci proximity je rezervisan za flegšip uredjaje samo 😅
Da, Kp sa garancijomGde? KP ili...Jel to sa 2 god garancije?
Tražio sam, nisam nasao ispod 34.000, odnosno 290e. Varijanta 12/512. Ti si vrv mislio na 8/256, njega ima za 260-270.Da, Kp sa garancijom
Pa meni to nije čudno. Ako je plaćen 40k ore mesec dana sigurno ne može sada tražiti 38k.Ima i za 260 jaca varijanta, ali nisu vakuum. Sve nesto star 5 dana 15 dana, otvoren samo radi probe, a po racunu se npr. vidi da je kupljen pre mesec dva...
I nije mi jasno, placen recimo u gig...40.000, pre mesec dana, za kes i kao nekoriscen, a sad ga prodaje za 32.000...U redu kad je na rate (npr A1 i sl.) pa treba nekome kes...
Meni je 200 ispao na beton i pukao je ekran. Promobi mi je tražio 24000 za zamenu (ekran i baterija idu u kompletu). Na kraju sam zamenio samo ekran u lokalnom servisu za 12000Ima li neko iskustva sa zamenom ekrana na 200/200 pro, planiram za cerku pa da znam sta me ceka ? Iliti neki s24/24fe, ona bi sa manjim ekranom jer nosi a52, ali sada tako nesto je tesko naci, a meni opet vazna baterija...sto vuce velicinu...
imam na honor 200. Sad je li to do operatera ili mob nezz ali činjenica je da mi se to znalo nekad dogoditi kad pričam sa nekim tko nije na telemachu.Jel ima neko problem da se ponekad tokom poziva desi da ne čuje sagovornika na par sekudni, i tako ume da se desi više puta tokom jednog poziva?
Ja bih ipak honor 200. Ako je toliko u zvanicnoj radnji uzmi njega.Da li je Honor 200 za 33k i dalje dobra kupovina ili može nešto bolje? Uzeo bih majci, a njoj su možda ekran i baterija najbitnije stavke.
Edit: razmišljam možda je i Magic 7 Lite dobra opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari