Šta je novo?

Honor 200 Pro

Ne znam da li je već bilo reči o foliji za ekran...šta je najbolje za 200 pro što je provereno dobro?Nude mi u MO radnji neku za 3000 pa ne znam da li je to ok?

Više od godinu dana bez ikakve zaštite ekrana,nema tačkice na njemu.

ja ne znam dal sam lud ali nisam znao da na njemu vec ima neko staklo..uzeto u A1..vidim pocelo nesto da se odlepljuje i skontam da ima preko staklo

Nije to staklo već zaštitna transportna folija koju si trebao da skineš prvi dan kada si kupio telefon.Pa ti ne znaš koliko je dobar ekran na tom telefonu....

Onda je nemoj skidati.Inače je Honor insistirao da se ta folija skine a ti kako hoćeš.

imam problem s ovim telefonom, pustim signal za laptop i TV preko hotspota, radi par min pa gubi mrezu, pa se opet nakon 30 sek konektuje, i tako u krug..sa prethodnim tel nisam imao tih problema...sta moze biti ??|??

Da li neko ima iskustva sa Honor 200 i forticlient app. Naime, forticlient ostvari vpn konekciju ali kada pokušam da pridjem mom računaru preko remote aplikacije to ne radi. Identična postavka na s23 ultra radi najnormalnije.

Ako bi neko hteo da se ponovi sa 200pro neka se javi na pp.

Poslednja izmena:
Ako je nekome potrebna originalna silikonska maska, u Giga radnji su trenutno po ceni od 100 dinara. Imaju crnu i zelenu za Honor 200 i samo crnu za Honor 200 Pro
Jel ima i u radnjama, iskreno ne naručuju mi se 2 maske od po 100 dinara. Više će izaći dostava.

Uzeo sam u giga masku za 100 din, utisak da je korektna i deluje kao da nece razlepiti mobile outfitters foliju kao obicne maskice, videcemo.

Mene sad zvali, pitali jel nije problem da preuzmem u drugoj radnji, pošto u onoj koju sam naveo u porudžbini nemaju na stanju.

Planule su jakooo brzooo... To ce sve na KP za zavrsi, nista ne brinite...
Decko na kasi u Nisu mi proverio, 30 zelenih u magacinu, a crnih vise nema nikako... Jedino sto se zalomi po gradovima na lageru da je ostalo...
@StefanR90 ja upravo zvao da vidim sta se desava sa moje dve porucene, kažu nema, nista od porudžbine.
Vidi privatnu poruku.

Maske su planule jako brzo. Da nije bilo ovog foruma i teme ne bi smo ni znali iskreno.
Mene sad zvali, pitali jel nije problem da preuzmem u drugoj radnji, pošto u onoj koju sam naveo u porudžbini nemaju na stanju.
Ne zele da se cimaju oko 100rsd robe i prebacuju iz radnje u radnju, pa kao hajde ti kupac trckaraj tamo ovamo... Kakav ******izam... I za 100.000 i za 100 rsd radna etika i principi poslovanja moraju biti isti, a ovi pilicare... Toga samo kod nas moze biti, a takav predlog je za prijavu HR sluzbi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno