dulemeizufan
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2021
- Poena
- 70
Ne znam da li je već bilo reči o foliji za ekran...šta je najbolje za 200 pro što je provereno dobro?Nude mi u MO radnji neku za 3000 pa ne znam da li je to ok?
Bolje bela silikonska, nego ne isplati im se, ne moze da se oguli🤣Da, prvo po uglovima, pa izbija bela boja. Ali za 100rsd, uvek vredi 😉
Jel ima i u radnjama, iskreno ne naručuju mi se 2 maske od po 100 dinara. Više će izaći dostava.Ako je nekome potrebna originalna silikonska maska, u Giga radnji su trenutno po ceni od 100 dinara. Imaju crnu i zelenu za Honor 200 i samo crnu za Honor 200 Pro
Vidi privatnu poruku.@StefanR90 ja upravo zvao da vidim sta se desava sa moje dve porucene, kažu nema, nista od porudžbine.
Ne zele da se cimaju oko 100rsd robe i prebacuju iz radnje u radnju, pa kao hajde ti kupac trckaraj tamo ovamo... Kakav ******izam... I za 100.000 i za 100 rsd radna etika i principi poslovanja moraju biti isti, a ovi pilicare... Toga samo kod nas moze biti, a takav predlog je za prijavu HR sluzbi.Mene sad zvali, pitali jel nije problem da preuzmem u drugoj radnji, pošto u onoj koju sam naveo u porudžbini nemaju na stanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari