Šta je novo?

Honor 200 Pro

Totalno mi promaklo to.
Hotspot je krivac definitivno.

Nažalost nije. Hotspot sam uključio 2 minuta pre screenshoot-a, bolje da sam ga ugasio da.ne pravim zabunu.

On se redovno pojavi kao potrošač u statistici i troši fino bateriju, ali ne zagreva nikada...

Meni uvek greje kad ga koristim. Kako ti radi taj battery guru, jel vredi nesto?
Sad ga i ja instalirao da vidim
Probaj da ugasiš insta skroz pa vidi sta se desava

Nažalost nije. Hotspot sam uključio 2 minuta pre screenshoot-a, bolje da sam ga ugasio da.ne pravim zabunu.

On se redovno pojavi kao potrošač u statistici i troši fino bateriju, ali ne zagreva nikada...
Instagram zna da radi u pozadini. Uverio se vise puta. Probaj uvek kad izadjes iz instagrama, da zatvoris skroz aplikaciju. Ma da ne bi smeo instagram toliko da ga greje. Ja bi pre rekao da si opteretio procesor sa svacim, pa ga si osetio njegovu snagu

Videćemo nadalje, mora se imati u vidu da je telefon ipak plastikaner sa manjim mogućnostima provođenja toplote.
Uz to, sicilijum-karbonska baterija je nešto novo i pored svih lab. testova real user exp. je kategorija koja donosi krajnju odluku da li je nešto održivo ili nije...

A hvale ga sto se tice hladjenja

Prilozi

• Screenshot_20241003_054312_com_google_android_googlequicksearchbox_GoogleAppActivi.jpg
    Screenshot_20241003_054312_com_google_android_googlequicksearchbox_GoogleAppActivi.jpg
    104.8 KB · Pregleda: 15
Da li neko ima preporuku za dobar bumper case, pozeljno da se moze kod nas kupiti?

Pozdrav, Interesuju me utisci u vezi sa koriscenjem Honor 200 pro.
Baterija -screen on? Može izgurati ceo dan jakog korišćenja, bez igranja igrica..
Camera/video? neki problem-mana? Mislim da je trenutno fina kupovina za 59.999 RSD.

Pozdrav, Interesuju me utisci u vezi sa koriscenjem Honor 200 pro.
Baterija -screen on? Može izgurati ceo dan jakog korišćenja, bez igranja igrica..
Camera/video? neki problem-mana? Mislim da je trenutno fina kupovina za 59.999 RSD.
Uzimaj i ne pitaj. Ja se pokajah sto nisam sacekao malo, za taj novac sam uzeo obican H200.

Uzeo jutros, za tih ~500eur (plus je sok cena i moze na rate kome znaci) tesko da ima bolje kupovine.

Inace prelazim sa Huawei P30, javicu utiske veceras kada se sve syncuje.

Uzeo jutros, za tih ~500eur (plus je sok cena i moze na rate kome znaci) tesko da ima bolje kupovine.

Inace prelazim sa Huawei P30, javicu utiske veceras kada se sve syncuje.
Zanimaju me utisci,i dalje zelim da obnovim muza novim uredjajem,pa me zanima kakva su iskustva i prelazak.

Gde si uzeo?
Vidim Gigatron i Tehnomedia ga imaju za 60000
Gigatron. Cena je odlicna, imajuci u vidu da je najjeftinije u retail lancima u Nemackoj trenutno ~575. Plus kao sto napisah, sok cena je u pitanju, tako da mozes uzeti na rate za tih 60k.
Zanimaju me utisci,i dalje zelim da obnovim muza novim uredjajem,pa me zanima kakva su iskustva i prelazak.
Prelazak nikakav problem nije bio, sve syncujem sa Google nalogom pa je prakticno sve povukao automatski. Jedini problem sam imao sa pametnim satom (Huawei GT 3 Pro) koji nije hteo da se upari sa Honor Health aplikacijom. Resenje je da instaliras Huawei AppGallery, instaliras Huawei Health i povezes sa njom - glupost, ali eto tako je.

Prvi utisci - dobri :) Po performansama mi je i P30 i dalje bio OK, ali vise nije dobijao security updates i morao sam da ga menjam (neke aplikacije najavile da ce prestati da rade). Kamere su odlicne, za sada sam probao vise prednju, ali za "skljocanje" je sigurno perfektan (ipak je potrebno malo vise vremena da se kamera testira ;) ).

U svakom slucaju, za cenu koliko trenutno kosta ne verujem da moze bolje.

Ja danas pazario pa cu da vidim. Problem mi je sto prelazim sa P40 Pro pa ne znam kako da prebacim sve na 200 pro. Viber ne moze jer je sad na Huawei Cloud :(

Ja danas pazario pa cu da vidim. Problem mi je sto prelazim sa P40 Pro pa ne znam kako da prebacim sve na 200 pro. Viber ne moze jer je sad na Huawei Cloud :(
Moze viber, promeni podesavanja u viberu da uploaduje na gmail nalog. Objasvali su ranije kako treba, me secam se precizno da pojasnim.

Ja ne bi sa takve masine prelazio, al te razumem 😁 Najjaci huawei telefon ikad napravljen 😁
Slažem se :D 4ipo godine najduže sam ga koristio, kidalica.. :D nadam se da može da mu ovaj novi parira..

Baš napiši utiske.. Čitam komentare i pratim kako se odvijaju ustici.

Koristio sam P40 Pro, S23 U i sada se pitam da li može da zadovolji moje potrebe ova mašina, malo jači screen on 6h,7h, dobra kamera, fluidnost..
Nisam naišao na takav komentar, ali mislim da može da prodje Honor 200 Pro..

Moze viber, promeni podesavanja u viberu da uploaduje na gmail nalog. Objasvali su ranije kako treba, me secam se precizno da pojasnim.
P40 serija nema Google servise. Ako nije "nateran" rucno da proradi, po defaultu nema te opcije.

Evo utisci posle dana koriscenja, mozda nekom budu znacili :)

Hardverski, telefon je stvarno odlican. Brz, bas dobar ekran, citac otiska prsta precizan, kamere su vise nego dobre. 512GB storage je super stvar, posebno ako je neko lenj kao ja sa brisanjem nepotrebnih/starih fajlova :) Probao sam par filmova sa Max-a, slika odlicna,

Malo mi smetaju sam dve stvari - obe su individualne, nekome mozda nece ni najmanje smetati. Prva je slaba vibracija - kako god da podesis, nije dovoljno upecatljiva. Druga je ergonomska - "budza" od kamere na zadnjoj strani je poprilicnih dimenzija i telefon zna da bude nezgodan za drzanje u landscape modu (mada verujem da je to stvar navike :D ).

Evo utisci posle dana koriscenja, mozda nekom budu znacili :)

Hardverski, telefon je stvarno odlican. Brz, bas dobar ekran, citac otiska prsta precizan, kamere su vise nego dobre. 512GB storage je super stvar, posebno ako je neko lenj kao ja sa brisanjem nepotrebnih/starih fajlova :) Probao sam par filmova sa Max-a, slika odlicna,

Malo mi smetaju sam dve stvari - obe su individualne, nekome mozda nece ni najmanje smetati. Prva je slaba vibracija - kako god da podesis, nije dovoljno upecatljiva. Druga je ergonomska - "budza" od kamere na zadnjoj strani je poprilicnih dimenzija i telefon zna da bude nezgodan za drzanje u landscape modu (mada verujem da je to stvar navike :D ).
Kako si zadovoljan baterijom i koliko Sot-a izvlacis dnevno u proseku (wifi vs 4g scenarijo recimo)

Kako ti se cine u ruci ta plasticna ledja koja neki navode kao manu?

Za ledja nemam pojma, odmah je stavljen u neku gumenu maskicu dok cekam bumper case :)

SoT takodje ne znam tacno, koristim ga realno od sinoc :D Ovo su otprilike brojke, ali ne stojim iza njih ;). Dosao je sa ~50%, prosao ceo sync/instalaciju gde je baterija spala na ~20%, dopunjen do nekih 75% (morao sam da izadjem) i od tada imam nekih 6h koriscenja (neka manje zahtevna igrica, mailovi i zavrsetak podesavanja) i trenutno je na 32%.

Realno, ta ledja nisu nikakav problem, svi nose tel u nekoj zastiti tako da to ne pije vodu. Po meni moze samo da bude bolje ukoliko padne.
@Dusan K- gde si poručio bumper, moze i u dm

Ja još jurim najbezbolnija rešenja kako da predjem sa P40 Pro(bez gugla) na 200 Pro :)
Bekap poruka, vibera, whatsap...

Za poruke imas SMS Backup & Restore, kada sam ga koristio lepo je radio (backup moze u lokalni folder, pa ga iskopiraj rucno i restore-uj na novom telefonu). Da li si proverio da li imas opciju da povezes na Huawei Cloud za Viber i WhatsApp (to bi u teoriji trebalo da radi)?

Ali kako posle da povučem taj backup sa huawei cloud kada na 200 pro ima google tj google drive?

Mozda mozes Huawei Backup da instaliras na Honor, pa prvi sync odradis na taj nacin, a posle promenis na Google? Kazem, stvarno nisam probao, pricam napamet :)

Imam problem sa 200 Pro.
Ne mogu ni da završim podešavanja telefona jer u samom početku posle par koaraka, telefon traži ažuriranja.
Bez obzira da li ide preko WiFi ili mobilne mreže dobijam grešku da je spora veza.
Kada odabere da podesim ofline sledeći korak dobijam da kopiram podatke sa starog telefona. Ja odaberem da preskočim tj ne kopiram.
Posle toga telefon nešto vrti gde piše da proverava informacije i sledeća greška kaže "došlo je do greške" tj do problema pri komunikaciji sa Google serverima i da probam ponovo kasnije

I to je to

Edit: Rešio sam
Morao sam da isključim i wifi i mobilne podatke da bih preskočio sve korake i krenuo da ručno radim sve

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno