Šta je novo?

Honor 200 Pro

Pitam jer imam P40 pro a planiram da predjem na 200 pro. Mada, huawei jos radi bez greške pa ne znam da li da se upuštam u tu avanturu uopšte
Ako ti ne treba sto bi menjao onda, meni da je p30pro i dalje funkcionalan i dalje bi ga koristio. Drugu on radi i dalje i ne razmislja o kupovini novog, nije zabagovao bukvalno nikad.

Stavio sam neku ovo-ono samoregenerišuću foliju. Joj, kakvo je ovo mučenje. Ne mogu da se načistim muzgi! Ne grebe se. Valjda tako koristim telefon. Ekran 30% degradiran. K'o na, da ne lajem, stoji savršeno... Ekran uvek usran. Kome ga čuvam?! Meni ovo nema smisla. Verovatno smo upali u potrošački žrvanj. Ono, dajem ti vrhunske performanse, al moraš da daš brdo novaca za gluposti koje će ih drastično degradirati... Tu je Samsung odradio pravu stvar sa, meni omiljenom, ultrom 24. Evo antirefleks koji radi, nosi ga kao da si normalan!
Stavio sam neku ovo-ono samoregenerišuću foliju. Joj, kakvo je ovo mučenje. Ne mogu da se načistim muzgi! Ne grebe se. Valjda tako koristim telefon. Ekran 30% degradiran. K'o na, da ne lajem, stoji savršeno... Ekran uvek usran. Kome ga čuvam?! Meni ovo nema smisla. Verovatno smo upali u potrošački žrvanj. Ono, dajem ti vrhunske performanse, al moraš da daš brdo novaca za gluposti koje će ih drastično degradirati... Tu je Samsung odradio pravu stvar sa, meni omiljenom, ultrom 24. Evo antirefleks koji radi, nosi ga kao da si normalan!
I čuvaj telefon!

Jel postoji nesto bolje u ovom cenovnom rangu od honora 200? Malo me plaši plastični okvir

Nije problem. Ove tri opcije postoje sa pouzdanim servisima, a čoveku ne prija plasičan okvir na H200.

Da li je neko prometio da se telelefon sporije hladi nakon zagrevanja?

Motorola 50 pro i A55 256Gb - da ne razmisljas o potencijalnom problemu sa servisom ako ne daj Bože zatreba.
Promobi je ovlasceni servis i za samsung i za honor.
Nema problema sa servisiranjem Honor telefona u Srbiji tako da to ne treba da bude faktor uopste.

Promobi je ovlasceni servis i za samsung i za honor.
Nema problema sa servisiranjem Honor telefona u Srbiji tako da to ne treba da bude faktor uopste.
Odgovorio sam coveku koji trazi zamenu za H200, naveo sam mu alternative. To sto sam izabrao H200 mislim da dovoljno govori.
Naravno Promobi, mada imaju korisnici razlicita iskustva...

I kod mene je tu negde. Ne mogu nikako da nadjem neki red jer radim u 4 smene i onda ga punim kako kad , a kad ga ujutru uzmem punog, uveče je na nekih 40-50%
Evo trenutno je 92% 1sat i15min
Ali bas zadovoljan sa baterijom, mnogo bolje nego na h90

Da ne citiram sve. Lepo je što je tema aktivna. Plastični frejm je odličan i u bilo kakvoj futroli se ne grebe. Pričam o crnom. Honor 70 ima identičan, samo duplo tanji. Posle 21 mesec korištenja su se pojavili nekakvi tragovi - bukvalno sam ih obrisao. Strugale su se maske. Za ovaj "metallike" na drugim H200 Pro bojama, nisam siguran. Moguće je da je"niklovani" sloj tanak, i da se mogu pojaviti ogrebotine. H70 je umeo da mi izgura i 5+ dana, ima na H70 temi. Trajanje baterije je toliko individualno... Navukao sam se na nekakvu aplikaciju koja mi ždere bateriju za sat korištenja dnevno... i može 3 dana, po mojim standardima. Ne koristim društvene mreže, malo Viber i Telegram... Kupiću ovih dana GSM Battery status pa ću okačiti rezultate. Besplatna beta laže sa SOT-om. Battery Guru je još uvek bagovit.

Ne smetaju mi ljudi koji komentarišu. 200 klot... Nisu ni slični telefoni.

I nije nas da nisu slicni, a komemtarise se obican jer nema svoju temu. Mogao bi admin da promeni ime teme h200 i 200pro

Ne smetaju mi ljudi koji komentarišu. 200 klot... Nisu ni slični telefoni.
Koliko sam upoređivao baš su slični. Kao nekada P30 i P30pro, to znam iz prve ruke. One razlike u procesiru i glavnoj kameri možemo da zanemarimo, sve ostalo je tu, dele istu osnovu i UI.

Možda i nije problem što je zajednička tema, jer nešto što se rešava za H200 recimo može i korisniku H200pro da znači da se informiše.

Recimo - zajednički problem odsustva reklamirane funkcije AI eraser, koja još nije omogućena update-om sistema, iako je tel izašao krajem maja.

Juce pisao podršci bas u vezi toga, narocito sto je to trebalo odmah da dodje sa telefonom. Kazu trebalo bi do kraja meseca. I obecavaju 3 android verzije i 4 godine security, e sad....

Upravo stigao update na h200

Prilozi

• Screenshot_20240929_123619_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240929_123619_com.hihonor.ouc.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 19
Instaliran, gomila nekih izmena još nisam probao sve. Baš su se potrudili...

Sve ostalo OK. Ali izgled obaveštenja su vizuelno upropastili. Ranije je bilo lepše i krupnije.

Od 3.10 u Gi.....u je H200PRO na akciji za 59999,00....

Sa njihovog sajta.

To je ok, malo vise nego na kp, ali je sigurica

Realno kao i svake godine, ko je strpljiv bar 3-4 meseca prođe dosta jeftinije.

Ja nisam bio.... 🥵

Ja sam požurio za 2 sedmice, pre 10tak dana uzeh H200 u Gigatronu.
Ajde zna li neko foricu kako da ovaj svež H200 zamenim za H200pro dok je još sveža kupovina, jer je cena sa ovom akcijom identična...

Nazad
Vrh Dno