Ne mogu ti reći kod operatera da li vredi razliku u ceni, mogu ti reći da što se kamera tiče po meni definitivno Xiaomi 13T Pro na prvom mestu, pa Honor 200 Pro na drugom. Xiaomi 13T Pro je baš moćna mašina, ja sam se zasitio MIUI i HyperOS -a (Poco F3, Mi 11 Lite 5G, Poco F5, Poco X5 Pro, Xiaomi 12T, RN13 Pro Plus 5G) a MagicOS je dobio značajna unapređenja, pa recimo nasuprot NothingOS -u koji je super-fluidan i zanimljiv, ovaj Honor 200 Pro u aplikaciju kamera ima toliko toga da mi treba tri stranice da ispišem. Ono što treba istaći odličan glavni senzor (isti kao na Honor Magic 6 Pro), jako dobre fotke danju svakim od senzora, odličan video i danju i noću glavnim senzorom u 4K 60fps, sva četiri kamera senzora snimaju 4K video i kada je stavljeno na 30fps možeš tokom snimanja prebacivati sa senzora na senzor. Samsung A55 je bar po pitanju čipseta tri klase ispod Dimensity 9200+ ili SD8s Gen 3, a i SD7 gen 3 je osetno slabiji. Ja nisam koristio Honor 200, danas mi stiže H200 Lite, imam ovaj H200 Pro, testirao sam bio Magic 5 Lite i Magic 6 Lite, i Honor se definitivno vratio u vrh, nakon one egzibicije sa H90 gde je sve na tom modelu napravio Samsung. Moj drug koji sad kao i ja ima Nothing 2a i koji je kao i ja oduševljen njime, imao je i A55 i Honor 200, za oba kaže da su dobri telefoni. Kad odeš kod operatera, uzmi u ruci Xiaomi 13T Pro i Honor 200 Pro, koji ti se više dopadne uzmi u uživaj. Uz Xiaomi 13T Pro dobijaš maskicu koja uspeva da ispegla izbočen kamera blok baš kao što je i kod H200 Pro slučaj, dobiješ punjač 120w pa kad se navikneš na to da ti je potrebno 10 minuta da dopuniš bateriju do kraja dana, onda shvatiš koliko je to važno. Još da napomenem, to sam i snimio u recenziji, uz H200 Pro dobiješ kabl sa type C na oba kraja, a kada sam kupio Honor 100w punjač u Yettelu za njega, dobio sam i kabl sa type A sa jedne strane i type C sa druge strane. Mogu reći da je jako mala razlika u punjenju tim punjačem od 100w i punjačem od 45w za Nothing 2a koji ima type C ulaz sa obe strane, tako da ovaj od 100w i ne koristim.