Šta je novo?

Honor 200 Pro

Meni jeste minus plasticni ram i plasticna ledja-bar za ovaj cenovni rang,jer uredjaji mnogo nize cenovne klase imaju aluminijumski ram i staklo.
Honor nekad nije tako stedeo na tome. Secam se kad sam caletu davnih dana uzela onaj Honor 8X,bio je to super uredjaj za male pare,odlicne izrade,a i perfomansi (za to vreme).

Pa čišćenjem kojekakvim magičnim krpama i kojekakvim sretstvima za čišćenje naočara/mobilnih telefona. Sa golim staklom se mora biti pažljiviji. Više puta potvrđeno na mojim telefonima i kojekakvoj optici sa raznim "savršenim" zaštitnim premazima.

A pa dobro, sto nisi objasnio odmah lepo. Da, za ciscenje naocara i ekrana telefona najbolja je cista meka mikrofiber krpica i destilisana voda.

Leđa su skroz O.K. Ne primaju otiske prstiju, po mermeru i sličnim materijalima klizaju kao staklo. Deluju, za razliku od lajsne, teško grebljivo... Novi materijali. Nije to kao Samsung S4 na primer, grebao se pogledom. Opet, leđa su bila lako zamenljiva, i koštala su 2 evra. Skroz je O.K. telefon. Lajsna mi deluje, ma da nemam dokaze, grebljivo. Toliko, da sa ogromnom pažnjom skidam masku. Ma, pod maskom se ne vidi...

Poslednja izmena od urednika:
Ajde još ovo pa i ja da odmorim. Sad sam gledao pažljivije. Lajsna, bar na crnom modelu, je identična lajsni Honora 70. Za 21 mesec nisam imao ni tačkicu na njoj. Bilo je par tragova od originalne silikonske maske koje sam bukvalno obrisao. Nisam ga držao na parčetu vate... Po mojim standardima, ostaje samo vibracija😁 Popraviće je sigurno. To se lako rešava softverom.

Mislim da daju svima koji imaju dokaz o kupovini. Neko od kolega je već dobio zvučnik, ili su mu prihvatili prijavu, a kupio telefon pre akcije.

Zvučnik je vrhunski, odličan bas, lepo izgleda i vrlo je glasan. Može preko njega da se razgovara, ima mikrofon.

8000. Lepo. Sreća pa ga ne prodadoh uz H70! Navodno je 30W.

Hydrogel Matte Anti-Glare mašinski rezana kvalitetna folija. Koristim je godinama, cena je ista kao pre par godina, 800 dinara. Ne menja se ni posle nekoliko meseci i samoobnavljajuća je svaka ogrebotina nestane.

Prilozi

• Messenger_creation_57d4ec4f-2d3f-4563-926c-4570321566cf.jpeg
    Messenger_creation_57d4ec4f-2d3f-4563-926c-4570321566cf.jpeg
    184.5 KB · Pregleda: 139
Šta je ovde dobro? Već vidim parnice! 5cm duga, kod statusa baterije! Daš 500+€ i diviš se kojekakvim muzgama i parnicama. Mogu da stavim i idiotske emotikone prevrtanja od smeha. O, ima i 2cm desno! Valjda će i ovih 7cm da nestanu! da ne spominjem botove i ton film!

Kako vi punite honor 200/pro.Ja sam dobio punjač od 100w ali uglavnom mi je nepotrebna ta brzina punjenja pa me zanima ima li mogućnost softwerskog ograničenja jer ne mogu nigdje ponaći ili moram koristiti sporiji punjač.Pitam jer mislim da ce mi baterja duze trajati:unsure:

da li u honor 200 pro mogu da se stave dve sim kartice ili 1 sim i jedna esim

Mogu dve sim i jedna esim ali će biti aktivna samo kombinacija SIM1 sa jednom od preostale dve.

Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio komentarišući neprimeren komentar arogantnog kolege - nisam mislio da će mi tako brzo naleteti. Emotikoni su stvar koja skraćuje misli, mogu i jako da uvrede! Jako vodim računa kad komentarišem tuđe postove. Nikad ih ne izvgavam ruglu... Samobanovaću se neko vreme.

Kako ste zadovoljni sa baterijom na Honor 200 ?
A svetlinom ekrana..da li je čitljiv na direktnom suncu ?
I recite mi kome, čemu je sličan Honor sistem MagicOS..da li podseća na EMUI ?

Kako ste zadovoljni sa baterijom na Honor 200 ?
A svetlinom ekrana..da li je čitljiv na direktnom suncu ?
I recite mi kome, čemu je sličan Honor sistem MagicOS..da li podseća na EMUI ?
Ekrani su im dobri a sistem moze se reci da je EMUI sa par nekih izmena. Svidja mi se sto su dodali da moze sad sa pola ekrana kao na Samsung prevlacenjem da se spusti traka sa obavestima.

Honor 200
Još je to ''pre novi'' mobitel, mislim da će pasti sa ovih 500€ na cijenu oko 350€, pošto je sada Honor 90 na 300€.
Pogledao sam nešto youtube recenzija, i još ću. Gotovo svi talijanski kanali su ga testirali, što znači da je Honor popularan, i diže se. Youtube komentari ispod videa usporedbi mobitela pokazuju solidnu vojsku fanova, koji su zadovoljni.
Da, slabija vibracija, ali to i tako pogasim na svemu i ne koristim uopće. Od onoga za što neki mogu prigovorit, spomenut je još samo virtualni proximity senzor, ali je rekao da radi dobro i pokazao test rukom kao dokaz.

Ja volim ravan ekran, ali kod ovog je je zakrivljenje minimalno, skoro da ga i nema, pa onda može proći. Masku inače uvijek koristim, pa će me još malo udaljiti od slučajnih dodira ekrana sa rubova, i biti će mi svejedno što je cijeli telefon od plastike. Zanima me kakve su tipke, jesu li klimave, spužvaste ili klikabilne ? Kamere su kod ovoga vrlo dobre, i to mi je prednost u odnosu na Nord 4.
Honor koristi silicij ugljične baterije koje su naprednije, i počet će se navodno općenito sve više upotrebljavati.

S23 mi je također u konkurenciji, pošto sam i navikao na manje telefone. Veći S23+ je dosta skuplji. A55 mi je glavni kandidat, ali je možda mrvicu preširok i teži, a i kamere se čine ukupno malo bolje kod Honor 200 (uglavnom zbog telefoto zoom kamere).

Jedno pitanje - uzeo sam za Gospodju 200 Pro i popunio prijavu za poklon zvucnik. Nego mi je cudno pa da proverim, posto je uzet u Telekomu, tamo gde se unosi broj racuna treba uneti broj ugovora, ali bez pocetnog slova? Npr. ugovor pocinje sa S44... ali to S ne treba unositi? Barem tako je prikazano na onoj fotografiji za pomoc (slovo je izvan oznacenog opsega za unos).

Gledam oglase za 200 pro , prosto neverovatno koliko mu je brzo pala cena ... Stvarno odlična kupovina za 400 i kusur evra 👍

Jedno pitanje - uzeo sam za Gospodju 200 Pro i popunio prijavu za poklon zvucnik. Nego mi je cudno pa da proverim, posto je uzet u Telekomu, tamo gde se unosi broj racuna treba uneti broj ugovora, ali bez pocetnog slova? Npr. ugovor pocinje sa S44... ali to S ne treba unositi? Barem tako je prikazano na onoj fotografiji za pomoc (slovo je izvan oznacenog opsega za unos).
Unosiš PFR broj fiskalnog računa, zadnje cifre posle zadnje crtice. Piši im na
[email protected]
i pošalji im skeniran fiskalni račun i IMEI1 broj sa kutije ili screenshot iz telefona i ostale informacije koje se traže prilikom prijave za poklon na sajtu.

Unosiš PFR broj fiskalnog računa, zadnje cifre posle zadnje crtice. Piši im na
[email protected]
i pošalji im skeniran fiskalni račun i IMEI1 broj sa kutije ili screenshot iz telefona i ostale informacije koje se traže prilikom prijave za poklon na sajtu.
Covek je drugo pitao , ,mts ne daje fiskalne racune .
Bilo ih je prošle nedelje bar deset na oglasima od 400 do 460e , biće ih u narednom periodu dosta jer su baš povoljni kad se uzima preko operatera .
Naravno da ovo nije tacno.

^ ne bih da polemišem ...
Svi znamo koliko Honoru drastično pada cena . Honor 90 (12/512) je isto bio u ovom cenovniku rangu a sada se novi sa fiskalnim mogu naći i ispod 300e

Screenshot_20240827_160225_KupujemProdajem.jpg

Vrh Dno