Ja bi uzeo honora. Ima daleko bolje kamere. OP jedino ako si gamer jer ima jači GPU i nešto bolji ekran kao i autonomiju.Gde je Honor 200 pro u poredjenju sa OnePlus 12r (naglasak na R)?
Rekao bih hardverski malo bolji Honor ali mozda materijali bolji na Oneplus?
Tu su negde i sa cenom, sta biste pre uzeli ako biste biralj izmedju ova 2 modela?
Jel su sredili trzanje snimaka kada se snima 4k?Odlična je izrada, ne znam na šta su se žalili. I ne greje se uopšte. Juče je stigao apdejt od preko 700Mb,poboljšani su modovi snimanja kao i sigurnosna zakrpa.
dovoljnoooooImam od prethodnog honora 66w punjac ,da li je dovoljan ,ili ipak kupiti 100 w .
Hvala ,ne bih bacao pare ,ako je razlika par minutadovoljnooooo
kolika je cena od toga od 100 W ?Imam od prethodnog honora 66w punjac ,da li je dovoljan ,ili ipak kupiti 100 w .
5640, svratio malopre do mts a,daju na 24 rate,235 dinara mesecno ,i uzeh ga.a ne vise od 5
kolika je cena od toga od 100 W ?
Ako mogu neki utisci,bas me zanima uporedba sa 5proNarucih ga danas za sebe 5pro mi ionako zarobio klinac.Izgleda zanimljivo .
brutalan tel, kupi i ne misliMom mužu je uskoro rođendan i htela bih da mu kupim HONOR 200 pro kao poklon. Zanimaju me iskustva korisnika koji ga imaju, kakve pravi slike, koliko traje baterija, da li kasne obaveštenja, kakva je tastatura (još bolje ako neko ubaci sliku tastature), šta sadrži prodajno pakovanje. Negde sam čula da se dobija i ceo punjač…
Hvala!
Pogledaj na Temu ili Shein ako si u EUkum uzeo 200 pro preko telenora pa me pitao da mu uzmem neku masku i punjac preko amazona/ebaya ali sve neki anonimusi ovde (mislim na maske, nema spigen, otter, esr i slicno za honor). jel imate neki predlog? punjac je dovoljan i neki od 66w, mislio sam mozda anker
Ima na Temu lep izbor ,ja sam narucio klincu i sebi gomilu.Pogledaj na Temu ili Shein ako si u EU
da za sebe uzimam mislim da bih pre s23, bolja izrada (ako sam pecu dobro razumeo, ovde se i ne pominje koje je staklo napred a nazad je valjda plastika).Razmisljam se izmedju ovog i s23. Sad Samsung je flagship a Honor midrange. Jeste da je honor noviji model ali... Uzeo bih ga na pretplatu, s23 bi izasao nekih 600din vise mesecno pa me zanima dal vredi davati pare il ici na honor 200 pro?
Za njega se prijavljujes ko za tablet ,ranije,preko honor stranice ,ili...S23 8/128 baterija 3900mAh
H200pro 12/512 baterija 5200mAh
Da ne pričamo o ekranu 6,1 na prema 6,8 inča...Jednostavno nisu telefoni za poređenje.
Sigao je danas zvučnik koji je poklon uz H200pro koji razvaljuje kako se čuje i kakav zvuk ima.Košta oko 8000din kod nas u prodavnicama mada vidim da je u CRO oko 100e.Nije mi nešto neophodan,mislio sam da ga prodam ali posle par minuta slušanja sam odlučio da ga zadržim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari