Šta je novo?

Honor 200 Pro

Honor za Srbiju daje samo go telefon bez folije , futrole i punjaca.

Folija dolazi fabrički zalepljena na ekran.

Stigao sinoć H200PRO,na prvi pogled i posle početnog podešavanja imam utisak da je vrhunski telefon.Javljam još utisaka za neki dan,ako nekog nešto posebno interesuje tu sam.
Razumem da nema punjača ali da nisu stavili silikonsku masku za prvu pomoć...
Ako nij tajna, koliko te kosta?

80000 je u pretprodaji do kraja meseca,posle bi trebalo da bude 100000...

Biće na početku prva dva-tri meseca, kad vide da se slabo kupuje cena ide dole.

Realme GT6 je sličnih specifikacija pa je na akciji 97000din,jedini telefon sa Snapdragon8Sgen3 a da je jeftiniji je PocoF6 za negde oko 400e ali na KP.Nema više jeftinih mobilnih telefona...

Realme GT6 je sličnih specifikacija pa je na akciji 97000din,jedini telefon sa Snapdragon8Sgen3 a da je jeftiniji je PocoF6 za negde oko 400e ali na KP.Nema više jeftinih mobilnih telefona...
Pa koliko onda ce kostati flegsipovi? Min 1300e? Mi smo krivi, bezobrazno je puno. Parkiracu se ja jos 2-3god a nadam se da ce i vecini korisnika koji imaju jake telefone da to uradi, kako bi malo udarili na proizvodjace i spustili ih na zemlju.

vec prije koji dan narucio danas zovem kad ce doci uređaj pa je tek isporuka od 1.7 je li kod vas tako valjda me neće zeznuti za poklone (punjač,zvučnik i sat)

Kod nas nije bilo tih poklona, trebalo je od1. 7.da krene prodaja ali je poranila par dana.

Po dimenzijama je baš glomazan, ali sa malo nižom cenom bi bio dobra kupovina.

Ceniš ti da ovaj telefon treba da košta kao Samsung A55 8/256 sa Exynos 1480 čipsetom?
Ne i taj A55 kosta mnogo, al msm da za 80k koliko sad kosta i jos ako poskupi kad prodje akcija, da je bolje uzeti HM5pro, P60 pro polovana, samsungova S23 serija (polovna) pre nego ovaj H 200 pro

Bolje uzeti polovan nego nov telefon?Ne znaš koliko je puta upao u wc šolju,stajao na suncu,da li je neki klinac igrao igrice i punio ga tri puta dnevno?Za te pare mislim da nije dobra ideja...

Bolje uzeti polovan nego nov telefon?Ne znaš koliko je puta upao u wc šolju,stajao na suncu,da li je neki klinac igrao igrice i punio ga tri puta dnevno?Za te pare mislim da nije dobra ideja...
Draze ti je dati toliko para za novi kad znas da ce za 3meseca da mu padne cena za makar 10-15%? To je tvoje misljenje. Na oglasima ima itekako dobrih polovnih. Za mene, za ove pare pogotovo kod kineza ne vrede, jer ce sigurno cene brzo pasti. Da misljenja sam da ne vredi, i da mozes bolje proci za manje para. Ja sam kupio novi huawei flegsip pre 2 god, sad i nikad vise, kad vidim kako im cena brzo padne.

Po mom mišljenu treba. Kao što mnogo bolji na papiru npr. Opel košta kao osrednji bmw. Takva je situacija sa brendovima i to je realnost tržišta
Pa Honor ima ogroman rast na tržištu. Malo je i Honor zeznuo sa Honor 50/70/90, ranije su Honor 8/9/10/20/30 bili (malo) jeftiniji pandan Huawei P seriji, kao "flagship killeri", uvek sa najsnaznijim Kirin SoC-om i malo slabijim kamerama.

Pa Honor ima ogroman rast na tržištu. Malo je i Honor zeznuo sa Honor 50/70/90, ranije su Honor 8/9/10/20/30 bili (malo) jeftiniji pandan Huawei P seriji, kao "flagship killeri", uvek sa najsnaznijim Kirin SoC-om i malo slabijim kamerama.
O tome pricam i tu politiku sam cenio kod Honora, al ajde

I šta ćemo sada sa cenom od jutros?

Honor 200 Pro 12GB je 79.000 najjefitniji koji sam nasao na eponudi ali verovatno ce biti i jeftinije ne kp.

Ja sam prednarucio honor 200 i jos ga cekam.Ima li mozda netko njega kakvi su dojmovi

Draze ti je dati toliko para za novi kad znas da ce za 3meseca da mu padne cena za makar 10-15%? To je tvoje misljenje. Na oglasima ima itekako dobrih polovnih. Za mene, za ove pare pogotovo kod kineza ne vrede, jer ce sigurno cene brzo pasti. Da misljenja sam da ne vredi, i da mozes bolje proci za manje para. Ja sam kupio novi huawei flegsip pre 2 god, sad i nikad vise, kad vidim kako im cena brzo padne.
Nikad nisam nesto kupovao a da u startu gledam kolika ce mu cena biti za dva meseca i za koje cu pare da ga prodam. Nisam ni kupio nesto vec razmisljam o njegovoj vrednosti kad dodje vreme za prodaju...sreca ne razmisljam o tome jer ja moje telefone, savrseno ocuvane, prosledjujem dalje u porodici jer izgledaju kao novi.

E sad prica o polovnim sa KP. Moji telefoni bi se brzo prodali jer kao sto rekoh, savrseno su ocuvani, ali...jedino sto kupac moze da uzme kao referernu cinjenicu kad kupuje polovan telefon (ili bilo sta drugo) je stanje na slikama (a i to se da danas veoma lako 'nalickati') i apsolutno nista vise. Na tekst u oglasu zaboravite. Mogao je telefon stajati u najdebljoj futroli, imati najbolje zastitno staklo na ekranu ali sta vredi ako je padao 5 puta na dan (pa ga je zato i oklopio), to sto nije ostecen spolja ne znaci da nije iznutra, sta ako je pregrejavan igricama, snimanjem u visokoj rezoluciji, napolju na 40 na nekom suncu, sta ako je stajao na suncu na plazi, sta ako je zbog SOT-a praznjen do samog kraja, sta ako je drndan dok se puni baterija...i jos mnogo drugih stvari koje se ne mogu videti sa slika na kp.

Ne kazem da je svaki primerak ovakvo tretiran, ali svaka polovna roba, a pogotovo telefoni i sl tehnika, koju ne mozes da odneses na pregled i sl, je macka u dzaku, tek nakon par dana/nedelja/meseci od kupovine ces videti da li je bio savrseno ocuvan primerak ili ne...

U A1 Honor 200 Pro izađe 46.000 din. na 24 rate uz tarifu Neo 24 .

Nije ti to baš dobar račun.Inače je odlična ponuda za 65000din uz Neo24.Kome odgovara A1...

Poslednja izmena:
Šta bi s ekipom koja je kupila telefon? Doduše, sve je isto - telefon je, ako ste koristili Huavei ili Honor, postao dosadan... Napredak je čudesni portret mod. Valjda fotka okinuta s pola metra ne treba da bude osnov za marketinšku kampanju! O.K. je Honor/Huavei, posle par godina u sekti postaje dosadan... Mislim i da je preskup

Nazad
Vrh Dno