Ako nij tajna, koliko te kosta?Stigao sinoć H200PRO,na prvi pogled i posle početnog podešavanja imam utisak da je vrhunski telefon.Javljam još utisaka za neki dan,ako nekog nešto posebno interesuje tu sam.
Razumem da nema punjača ali da nisu stavili silikonsku masku za prvu pomoć...
Ufufuf i ovo je preskupo80000 je u pretprodaji do kraja meseca,posle bi trebalo da bude 100000...
Pa koliko onda ce kostati flegsipovi? Min 1300e? Mi smo krivi, bezobrazno je puno. Parkiracu se ja jos 2-3god a nadam se da ce i vecini korisnika koji imaju jake telefone da to uradi, kako bi malo udarili na proizvodjace i spustili ih na zemlju.Realme GT6 je sličnih specifikacija pa je na akciji 97000din,jedini telefon sa Snapdragon8Sgen3 a da je jeftiniji je PocoF6 za negde oko 400e ali na KP.Nema više jeftinih mobilnih telefona...
Malo nizom? Bar 20k niza uodnosu na sadasnjih 80kPo dimenzijama je baš glomazan, ali sa malo nižom cenom bi bio dobra kupovina.
Ceniš ti da ovaj telefon treba da košta kao Samsung A55 8/256 sa Exynos 1480 čipsetom?Malo nizom? Bar 20k niza uodnosu na sadasnjih 80k
Ne i taj A55 kosta mnogo, al msm da za 80k koliko sad kosta i jos ako poskupi kad prodje akcija, da je bolje uzeti HM5pro, P60 pro polovana, samsungova S23 serija (polovna) pre nego ovaj H 200 proCeniš ti da ovaj telefon treba da košta kao Samsung A55 8/256 sa Exynos 1480 čipsetom?
Draze ti je dati toliko para za novi kad znas da ce za 3meseca da mu padne cena za makar 10-15%? To je tvoje misljenje. Na oglasima ima itekako dobrih polovnih. Za mene, za ove pare pogotovo kod kineza ne vrede, jer ce sigurno cene brzo pasti. Da misljenja sam da ne vredi, i da mozes bolje proci za manje para. Ja sam kupio novi huawei flegsip pre 2 god, sad i nikad vise, kad vidim kako im cena brzo padne.Bolje uzeti polovan nego nov telefon?Ne znaš koliko je puta upao u wc šolju,stajao na suncu,da li je neki klinac igrao igrice i punio ga tri puta dnevno?Za te pare mislim da nije dobra ideja...
Po mom mišljenu treba. Kao što mnogo bolji na papiru npr. Opel košta kao osrednji bmw. Takva je situacija sa brendovima i to je realnost tržištaCeniš ti da ovaj telefon treba da košta kao Samsung A55 8/256 sa Exynos 1480 čipsetom?
Pa Honor ima ogroman rast na tržištu. Malo je i Honor zeznuo sa Honor 50/70/90, ranije su Honor 8/9/10/20/30 bili (malo) jeftiniji pandan Huawei P seriji, kao "flagship killeri", uvek sa najsnaznijim Kirin SoC-om i malo slabijim kamerama.Po mom mišljenu treba. Kao što mnogo bolji na papiru npr. Opel košta kao osrednji bmw. Takva je situacija sa brendovima i to je realnost tržišta
O tome pricam i tu politiku sam cenio kod Honora, al ajdePa Honor ima ogroman rast na tržištu. Malo je i Honor zeznuo sa Honor 50/70/90, ranije su Honor 8/9/10/20/30 bili (malo) jeftiniji pandan Huawei P seriji, kao "flagship killeri", uvek sa najsnaznijim Kirin SoC-om i malo slabijim kamerama.
Sačekati Black Friday.I šta ćemo sada sa cenom od jutros?
Nikad nisam nesto kupovao a da u startu gledam kolika ce mu cena biti za dva meseca i za koje cu pare da ga prodam. Nisam ni kupio nesto vec razmisljam o njegovoj vrednosti kad dodje vreme za prodaju...sreca ne razmisljam o tome jer ja moje telefone, savrseno ocuvane, prosledjujem dalje u porodici jer izgledaju kao novi.Draze ti je dati toliko para za novi kad znas da ce za 3meseca da mu padne cena za makar 10-15%? To je tvoje misljenje. Na oglasima ima itekako dobrih polovnih. Za mene, za ove pare pogotovo kod kineza ne vrede, jer ce sigurno cene brzo pasti. Da misljenja sam da ne vredi, i da mozes bolje proci za manje para. Ja sam kupio novi huawei flegsip pre 2 god, sad i nikad vise, kad vidim kako im cena brzo padne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari