Prilikom paljenja tv-a, setovanja, menjanja inputa, nijedna reklama, ne znam o kakvim reklamama se prica. Ako budu krenule reklame javljam.
A dobro, moguce, meni stvarno to ne smeta pa se nisam ni bavio time. Msm zasto bi neko uopste i boravio na pocetnom ekranu duze od par sekundi, al ajde.Odes levo u podesavanje tog glavnog ekrana i tu imas da iskljucujes reklame i ne znam jos sta tacno, na poslu sam ne znam napamet
U gornjem baneru.Kakve reklame ne kapiram?! Gde budu?
Bas tu. Aplikacije na vida os koristim zbog gledanja filmova i serija, tv kanale retko gledam.Ja imam U7Q pro i sem reklama u baneru na vrhu na home ekranu nevidim ni jedne druge reklame. Svakako kad palim tv, prebacuje se automatski na SBB box pa ni te reklame ne vidim. Inace ja sam iskljucio brzo ukljucivanje TV-a tako da je on u potpunosti iskljucen kad fa ugasim i tek pri paljenju se povezije na wifi.
ne. a i verovatno si prihvatio uslove korišćenja prilikom prvog uključivanja televizoraBTW: Da li ove reklame mogu da budu razlog za vracanje Tv-a u prodavnicu?
Nisam prihvatio nista, bas zbog toga. Sve je iskljuceno od tih opcija. Najgore je sto mi i youtube (na koji sam se ulogovao sa premium nalogom) pusta reklame u tom baneru za zvukom.ne. a i verovatno si prihvatio uslove korišćenja prilikom prvog uključivanja televizora
Da li tvoj TV ima poslednji firmware?Meni to ne smeta ni najmanje pogotovo sto predlaze neke emisije, filmove i sl, nisam video kkasicne reklame.
gde je trenutno najpovoljnije uzeti 55U7Q i 55U7Q Pro?
forum.benchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari