Šta je novo?

Kućna multimedija Koji tv kupiti ?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rešenje
Hvala , pa sta znam iskreno mi je super kolko sam video,ali ne mogu da poredim sa u7q hissense u prodavnici sve to isto slično tek kuci loze da se vidi. Crna boja je odlična za taj novac stvarno tip top. Možda je malo tamniji hdr kad se gleda ali ne verujem ni ta je nesto u7q mnogo jaci po tom pitanje ... svakako c6k je jedan od prodavanijih modela u svet. Šaljem slike ovde veceras

Evo nesto sto sam vec slikao pa cu dodati 1000024596.jpg1000024592.jpg1000024761.jpg
Ne igram ni za jedan tim, sve su to korporacije, ali za hisense čitam već neko vreme da ubacuju reklame koje ne mogu da se prekinu, tipa prilikom paljena televizora, a od pre neki dan i tokom menjanja source-a, menjanja kanala itd

Jednačina meni skroz jasna

Uzeo sam na kraju tcl 55" C6k ispao mi 50.000 u gigatronu. Ne znam sta je presudilo i ako hissense navodno ima visi niti svetliju u hdr i navodno bolji upscale ali koliko vidim kada sam uradio update i tcp lepo radi upscale jos android ubija koliko je brz. Dosta hvale tcl c6 po forumima pa sam u neku ruku i korisnike tva poslusao

Hvala , pa sta znam iskreno mi je super kolko sam video,ali ne mogu da poredim sa u7q hissense u prodavnici sve to isto slično tek kuci loze da se vidi. Crna boja je odlična za taj novac stvarno tip top. Možda je malo tamniji hdr kad se gleda ali ne verujem ni ta je nesto u7q mnogo jaci po tom pitanje ... svakako c6k je jedan od prodavanijih modela u svet. Šaljem slike ovde veceras

Evo nesto sto sam vec slikao pa cu dodati 1000024596.jpg1000024592.jpg1000024761.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno