Šta je novo?

Hisense televizori

Nece ovo nijedan novi update resiti, ovo su uveli samo za YT, na svakoj drugoj aplikaciji ima opcija i dalje "Audio only". Ovo ih je verovatno YT cimao da sklone jer fakticki smo imali YT premium bez pretplate...

Kupite android box, instalirajte smart tube next i imate youtube bez reklama i mozete gasiti ekran kad hocete.

@milos0888 Imas li jos utisaka i poredjenja sa starim C2?
Razmisljam vec neko vreme da uzmem u8n jos od kad su ga najavili a nikako da prelomim a posto imam C3 verujem da bi mi tvoje poredjenje odlicno doslo.

Kupite android box, instalirajte smart tube next i imate youtube bez reklama i mozete gasiti ekran kad hocete.

@milos0888 Imas li jos utisaka i poredjenja sa starim C2?
Razmisljam vec neko vreme da uzmem u8n jos od kad su ga najavili a nikako da prelomim a posto imam C3 verujem da bi mi tvoje poredjenje odlicno doslo.
Nisam se pokajao. Ali se vide pikseli. Sledeci TV ove dijagonale tek kad ubace 5,6,7,8k rezoluciju. Mada je i do sadrzaja gde je 1080p krs. Tek kad je skroz crn ekran se vidi da zapravo sija crno i da nije oled. Nemam nesto puno da dodam od prvog utiska. Koristio sam svega par sati, nisam imao kad od posla
Edit: ako prolazis kroz KG javi se slobodno ako hoces da pogledas uzivo

Poslednja izmena:
TV 50 E7HQ odjednom svi programi Netflix, Max, Amazon, Voyo izlogovani , morao sve od početka, isključen automatski update, kao da je sam uradio fabrički reset, u čemu je štos

@The Witcher ® postoji na modelima koji su na Android TV / Google TV. a to su samo neki Full HD/HD modeli

Hisense 50a63h, pustam uvece pred spavanje muziku, i imao sam opciju kad kliknem na dugme sa dve horizontalne crtice (malo iznad dugmeta za levo) audio only, ekstra stvar, namestim tajmer da se tv ugasi za 20 min, stavim audio only (ugasi se znaci slika a zvuk tera), utisam na 2-3 i milina...
Izasao je veceras neki novi veliki updajt v8.53.... i te opcije vise nema za YT.....
Toliko sam besan na Hisense da ne mogu da opisem, jedna opcija koju volim i koju sam koristio su iskljucili...
Znam da je samo na YT jer na drugim APP je ima i dalje radi... Koji papci, jel moze nekako da se vrati na prethodnu verziju??
Ili neko da je nasao neko resenje, nemam pojma?? Sta god samo da to namestim
Naidjoh na ovu temu na redditu, probaj da li resava stvar za audio only..

LINK

Da li je neko nasao informacije o novom update-u?
Moj model je U7QF
600mb je, prilicno tezak, ali ga iskreno ne bi instalirao ako ne donosi nista novo..

Ne rešava ali je dobra smernica za to šta se dešava sa AO opcijom... Google je izgleda naložio svim proizvođačima da ukinu tu opciju, zbog YT Premium-a

LINK

Moj model je U7QF
600mb je, prilicno tezak, ali ga iskreno ne bi instalirao ako ne donosi nista novo..
Ja ne primetih nikakvu promenu mogucu. Na stranu sto nismo dobili ni max ni move, al to nisam ni ocekivao, nisam uspeo da primetim nikakvu promenu na oko.

Javi kakvi su utisci što se tiče PS5 gaminga upoređenju sa C2, konkretno HDR. Ja lično imam isto C2, a kod mojih je TCL C805 Mini Led. TCL je okej za SDR gaming, dosta je svetlija slika u odnosu na C2. Ali HDR deluje "ravno" nekako, svetla je slika ali nemam taj HDR efekat kao na oledu. Baš me zanima kakva je situacija sa Hisense i PS5 u HDR, upoređenju sa oledom.

LINK

Moj model je U7QF
Ne donosi nista novo. Gledah i ja stranim forumima. Koliko su ljudi pisali ovo su samo neke ispravke bagova i to je to. Instalirao sam pre par dana i nisam nista novo video.
Meni je veliko iznenadjenje da je ovaj tv uopste i dobio update. Tako da je mnogo ocekivati da dobijemo nesto vise sa ovim update-om.

Moja greska, mislio sam da su sve aplikacije na Vidaa dostupne za sve modele. Ja mislim na 50A6N...

Od skoro sam na Vidaa, pa ne znam jos kako stvari funkcionisu😁

Update za TV 50E7HQ, stigao jutrs, oznaka V0010.08.53A.P0220, javiću ako ima nekih velikih poboljšanja, nego da li radite fabrički reset posle velikog updejta

Ja ne radim factory reset. Mislim da nemas potrebe za tim osim ako imas neki problem posle tog update-a.

Ja ne radim factory reset. Mislim da nemas potrebe za tim osim ako imas neki problem posle tog update-a.
Problem sa soundbarom,ali taj problem sam imao,pa nemao, pa sad imam, više nemam nerava, soundbar ide na oglas, pa ću koristiti TV zvučnike, ili preko ozvučenja zbog Dolby

Мени на H55U8KQ не ради Move апликација кабловског оператера Супернова. Тачније имам стару верзију апликације која више не ради. Морам да користим Ми бокс, надам се да ће заменити новом ту апликацију неким ажурирањем.

Na 50A6N je bila stara Move aplikacija pa je izbrisali, par dana je nije bilo pa onda ubacili novu. Nije bilo nikakvog azuriranja.

Какав проблем, који сб?
Majority soundbar, veza EARC HDMI 2.1 kabl, jednostavno nekad izgubi zvuk, pa moram da ga ugasim pa upalim, ili da promenim aplikaciju odem na Disney pa se vratim na Yettel, desavalo se na početku, pa bio neki update, pa bilo ok, sad opet pravi probleme, probao još jedan soundbar druge firme, isto , TV ima neki bug

Какав проблем, који сб?

Vrh Dno