Šta je novo?

Hisense televizori

jesi li siguran da nisi dobio mejl sa PDF-om? možda je onomad završio u spam-u.
kontaktiraj ih na rs.hisense.com i proveri sa njima je li prošla registracija za garanciju. ako jeste, neka ti pošalju ponovo taj PDF i nosi televizor u Nepo servis

što se HDMI-a tiče, ono što je meni rečeno nakon servisiranja (zamenjena matična ploča) tokom produžene garancije jeste da se na HDMI uređaji povezuju (verovatno važi i za odvezivanje) dok je isključen televizor

Pozdrav jel ima neko u6k model i jel ste uspeli da nadjete neka optimalna podesavanja slike koja bi odgovarala za svaku vrstu sadrzaja. Probao sam ona sa rtings sajta mada su oni koristili americki model sa va panelom i kombinovao sa jos nekim predlozima sa redita i slika je sasvim ok ali mi se cini da moze dosta bolje.

@momsab
Znači ipak je do ploče TV-a... da ne čačkam i ne resetujem više...

TV je bio spojen na EON Box od prošle godine i od tada niko nije ništa isključivao ni uključivao,
Produžio sam registraciju kada sam i kupio TV - u avgustu 2020. godine, nemam nikakav mejl iz toga perioda.... A ne sećam se da li sam ga i dobio... moraću da pretražim računar...
U Hisens uslovima i pravilima za ostvarivanje petogodišnje garancije stoji ovo:
5. Pri podnošenju zahteva za popravku u garanciji u okviru produžene garancije potrebno je priložiti ovlašćenom Hisense servisu sledeće:
• original garantnog lista
• original ili kopiju računa

Možda i ne treba nikakva druga potvrda. Svakako ću morati kontaktirati podršku Hisensa...
Zahvaljujem na odgovoru.

Poslednja izmena:
Da li zna neko koliko kosta zamena ekrana za 65u8hq, ili ako je neko menjao na nekom boljem tv u zadnje 2-3 godine?
Kontaktirali smo hisense podrsku, trazili su lokaciju da nas upute dalje, cekamo odgovor.
Mora zamena, razbijen je ekran..

Ima li ko iskustva sa 65U8KQ? Prelistao sam temu i pretraživao, videh da je par ljudi dobilo loš primerak po naručivanju ali i da ima par koji ga već duže vreme koriste. Cena je sad oko 100k što mi se čini potpuno korektno imajući u vidu dijagonalu i panel.

Instlirao sam pre neki dan Netflix Premijum.Najvise zbog filmova i serija u 4K rezoluciji.Prilicno sam razocaran kvalitetom slike.Kvalitet zvuka je ok.Preko YouTube video zapisi su prelepi.Tv je U7QF, pa pitam da li je potrebno neko dodatno podesavanje?

treba noviji model sa podrškom za AV1 kodek

Ima li ko iskustva sa 65U8KQ? Prelistao sam temu i pretraživao, videh da je par ljudi dobilo loš primerak po naručivanju ali i da ima par koji ga već duže vreme koriste. Cena je sad oko 100k što mi se čini potpuno korektno imajući u vidu dijagonalu i panel.
Imam taj model ali velicina 55". Za ovih 5 meseci koriscenja nema nikakvih zamerki. TV 10/10.

Postovani,
interesuje me Vase misljenje o "Hisense" Mini-Led Smart TV-55U8KQ i "Hisense" Mini-Led Smart TV-55U7NQ? Koji tv kupiti?
Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno