Ne, ovo se tretira kao fizičko oštećenje. Ne mora da bude udaren dovoljno da je malo pritisnut i to je to. Ako je onlajn kupljen možeš ga vratiti u roku od 14 dana bez obrazloženja a ako navedeš da je ovako neispravan teško da i oni prihvate reklamaciju. Sve u svemu jako nezgodna stvar.Pogledajte prilog 485294samo izvadjen iz kutije i postavljen. Da li ovo spada u garanciju?
Da bi se fizicki ostetilo mora da postoji neki trag ili neko mesto "ostecenja". TV je kupljen u prodavnici i izvadjen iz kutije u ovakvom stanju cak ni folija fabricka nije pipnuta pri tome ovo su vertikalne linije a takodje se pojavljuju i horizontalne po ploci, ploca i panel je fabricki pokvaren tj neispravna nema tu nikakvog fizickog ostecenja nisam ja mogao da ostetim celu plocu nije od papira po toj tvojoj logici ako se ekan samo pipne sve ce da eksplodira, onda bi ljudi masovno vracali televizori ni jedan ne bi uspeli da izuku iz kutije i postave bez ostecenja. Ako ovo ne uvaze i ne dobijem novi tv teracu ih do strazburaNe, ovo se tretira kao fizičko oštećenje. Ne mora da bude udaren dovoljno da je malo pritisnut i to je to. Ako je onlajn kupljen možeš ga vratiti u roku od 14 dana bez obrazloženja a ako navedeš da je ovako neispravan teško da i oni prihvate reklamaciju. Sve u svemu jako nezgodna stvar.
Nije to moja logika nego iskustvo, zao mi je sto govorim, ne ljuti se jer nisam mislio nikoga da osudjujem. Nije od papira ali su mnogo osetljivi. Sto kaze @momsab zato ih i otvaraju u prodavnicama.kupljen u Gigatronu. Kupio sam ga pre mesec dana stajao mi u kutiji i kada sam doceko trenutak da ga otvorim i postavim imao sam sta da vidim
Ja sam isto pre mesec dana kupio u Gigatronu, prodavac je doneo kutiju, ispred mene izvadio tv i ukljucio ga da prverimo da je sve ok. Kaze to rade u zadnje vreme, cak se snima kamerama kako se isprobava tv ispred kupca, jer su imali masu reklamacija na nestrucno vadjenje tv iz kutije i da su ljudi vracali tv zbog ostecenog panela. Kaze mora za ram da se uhvati, jer je panel izuzetno osetljiv, malo da se pritisne jace prilikom vadjenja iz kutije, sve se boje razliju. Prenosim ti, sta su meni rekli...kupljen u Gigatronu. Kupio sam ga pre mesec dana stajao mi u kutiji i kada sam doceko trenutak da ga otvorim i postavim imao sam sta da vidim
Moj ti je savet da kontaktiras podrsku Hisene i da napises sta ti se dogodilo sa tv.Imas mogucnost da posaljes i slike problema.Digni vecu galamu.Sutra dan zovi dat telefon i pitaj da li su dobili mejl i budi malo napadan.Gusi svaki dan,trazi servis ili nekog iznad.Budi uporan i dosadan.Po tebi garancija onda treba da bude 24h i to je to posle toga nemas vise pravo nista, ljudi dal ste realni dobio sam 2+3 god garancije na udjedjaj koji je prodat u fals stanju vidi se iz aviona, nije moguce ostetiti ga po celoj ploci da bi bilo ovoliko hor i ver linije, pa sta bi bilo da je radio mesec dana i da se opet isto pojavilo koji je onda smisao garancije. Pitanje za tebe slavis rodjendan i dobijes poklon i otvoris ga probas ono nije ispravno a taj sto ti je poklonio je kupio poklon pre 2 meseca i cuva ga do tog dana da ti pokloni, i sta onda?
I kako si prosao vezano za garanciju?Dešavalo se da se ploča ošteti prilikom pretezanja VESA kačenja, a da nema vidljivog oštećenja.
Inače, Hisense u zadnje vreme ima dosta reklamacija na tv-e veće od 50" i većina je vezano za ekran. Ovo znam jer smo u društvu već nosili u servis dva kupljena u razmaku od par meseci i pričali sa serviserom.
Još čekaju odgovor obojica, a inače su zatražili povraćaj novca. I da, oba su kupljena u Hisense studio radnji. Niš je u pitanju.I kako si prosao vezano za garanciju?
На U8KQ је искључено из кутије али може да се укључи у подешавањима.Pozdrav ljudi. Da li neko zna, da li je lokalno zatamnjivanje dostupno prilikom korišćenja HDMI porta na U7NQ modelu? Pitam zbog konzole, xboxa i to. Znam da je na U8KQ modelu isključeno iz neobjašnjivih razloga.
На U8KQ је искључено из кутије али може да се укључи у подешавањима.
Hvala ti prijatelju na odgovoru. Nisam razumeo najbolje.. znači, isključeno je fabrički a može da se upali u podešavanjima? Pitam, pošto su u recenziji Benchmarka rekli da je lokalno zatamnjivanje na tom modelu moguće uključiti prilikom normalnog korišćenja tva ali prilikom korišćenja HDMI ili tokom igranja na konzoli, ne postoji mogućnost ni da se upali lok. zatamnjivanje čak i da je isključeno.. Da li neko zna da li je to tačno i da li je isti slučaj i na U7NQ 65"? Veliki pozdravНа U8KQ је искључено из кутије али може да се укључи у подешавањима.
Ево ово је ми бокс прикључен преко HDMI. Нема тог ограничења. Не знам за конзоле, можда има неке разлике. Не играм игрице. Тв је одличан али ми је невероватно да је још увек стара Move суперновина апликација на тв инсталирана и не ради.Hvala ti prijatelju na odgovoru. Nisam razumeo najbolje.. znači, isključeno je fabrički a može da se upali u podešavanjima? Pitam, pošto su u recenziji Benchmarka rekli da je lokalno zatamnjivanje na tom modelu moguće uključiti prilikom normalnog korišćenja tva ali prilikom korišćenja HDMI ili tokom igranja na konzoli, ne postoji mogućnost ni da se upali lok. zatamnjivanje čak i da je isključeno.. Da li neko zna da li je to tačno i da li je isti slučaj i na U7NQ 65"? Veliki pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari