Šta je novo?

Heroes of Newereth

@morbius: Nemoj da odustajes ,evo sad ce kraj ispitnog roka i posle ima da te nagruvamo na 1600+, smanji malo partije igraj noStats ako bas hoces da ostanes u formi ili sva vec... ali realno glupo bi bilo da odustanes sada kada je konacno klan oformljen a realno nismo odigrani skoro ni partiju gde su bili svi (osim one 3 partije).

E stvarno nema odustanja:p.
I ja se konacno vracam since today sa drugom igram. Jer stvarno PuG nema vise veze sa mozgom bez tri poznata coveka nema sta da se trazi u partiji.
Slobodno addujte, Mixomaniak. Opremljen sam sluskama, skypeom pa kome se igra spamujte :d

Poslednja izmena:
Poslao sam ti pozivnicu.

Apsolutno više ne dolazi u obzir da igram sa random ljudima sa neta, igraću tek ako se napuni klan kvalitetnim ljudima. Ovako je samo gubljenje vremena i živaca.

Ae stigao novi patcha sa true support herojom, ko ga bude igrao kako treba :D dobija visi cin u klanu ;)

Ja sam se pozdravio sa Vama i sa hon-om. Iskucao sam u clanskoj sobi i pustio sam vam pm. Naslednik je tu, vezba no stats dok se ne uhoda. Ja stvarno nemam vise ni vremena ni zivaca da igram. Krivo mi je sto sam odlucio da batalim a clan samo sto se oformio :(. Za drugo ne zalim.
Ajde reko i ovde da vam napisem, cisto da znate.
Ниси једини који је одустао. Времена бих још и имао али живаца никако. Продао сам налог кад сам накупио довољно злата за промену назива. Најпаментија ствар коју сам урадио откако сам почео да играм то срање.

sto odustajete od HoN-a? ja cekam da dodje neko snizenje cena kao za bozic pa bi uzeo acc ali nesto se bas i ne zurim kada vidim takve komentare kako se prodaju acc-ovi...

Evo i ja juzce izduvo jedno 70 poena tako da sam opet ispod 1600 mrtvih :( Kakvih pacijenata ima u ovoj igri pa to na svetu nema. Aj organizujmo se pod hitno!!

Na mene uvek mozete da racunate. Nisam neki igrac, ali nisam ni nubara. Ne znam kada ste vi online, ali uvece je soba novog klana uvek prazna (ima samo igraca iz drugih klanova).

Где можемо да се договарамо?
Не бих да овде спамујемо.

Ja sam se logovao uveče negde oko 10 ili 11 i igrao dok se ne zabodem u krevet. Uveče je najveća navala na evropske servere, preko dana su uglavnom deca koja ne idu na posao. I srpskih igrača je uvek najviše uveče, ali ljude sa ovog foruma skoro uopšte ne viđam više. Pokušao sam da zavrbujem par likova koji dobro igraju, ali bezuspešno. HoN je bolji nego ikad, broj online igrača je skoro kao u vreme bete kada se igra nije plaćala, ali naši ljudi su se rasuli.

Evo ja sam novi ovde, pozdrav svima :)

Поздрав, како ти је ник у игри?

Иначе као што сам и рекао, чим се пређе у 1700+ партије су далеко квалитетније.
Што ми је драго кад сам ја наранџасти или браон, није истина кол'ко ми је драго. Јер ако сам ја најгори онда је то супер.
Баш сам јуче наишао на [Empr]Scandal-а.Лик предобро игра али играо је сам, без неко из клана.
Добио је лошији тим па смо ми победили или смо пак ми били бољи, какогод.:)

Како вам се чини пач?
Мени најдраже:
Rampage
- Attack action time improved from 600 ms to 450 ms
- Stampede range increased from 9001 to global
- At 4+ charges Stampede, Rampage is now Magic Immune instead of having Slow Resistance
* The Magic Immunity does not linger past the impact point

Demented Shaman
- Arcane Hide removed and replaced with Unbreakable
- Unbreakable: Target allied hero is affected with Unbreakable (state) for 6 seconds. Affected hero gains 15/30/45/60 Attack Damage and if he receives fatal damage while affected by Unbreakable, he does not die and is instead restored to 150/250/350/450 health
* Unbreakable is dispelled when it prevents the target's death

Demented-a vratila da bude slicni kao u dotu , tamo ima slicnu spell samo sprecava smrt. A rampage nema reci, opet global Stapede i jos ga pojacali, bice imba.

Ovaj, ko se seća, Fire Shield od Accursed-a je još od nastanka igre imao 700 range. U međuvremenu je range smanjen na 450, govoreći da je to rešenje njegovoj tadašnjoj superiornosti.

S2 Games, back 'n' forth balance changes, eto. :)

Svidja mi se ovaj novi skill DS-u, jos bolji support sad ;) Juce i danas mislim da sam vezao jedno 15-ak pobeda :p

Neki heroji su pojacani dosta, puppet je jos veci carrie sa 2.0 agi per level, a SR jos veci tank :D
I konacno resili Legio spin, kako to ume da nervira 15 puta te udare a ti se nevrtis... mada mozda bi bilo bolje 10 ,ili vec bi bio OP.

Poslednja izmena:
Celu igru su istumbali. Ne znam šta im je trebalo da menjaju neke stvari protiv kojih se niko nije bunio. Da kažem i da je novi sistem goblin novčića bezveze.

Stvari koje mi se sviđaju: jeftiniji Dancing Blade, Nome's Wisdom sada daje +50% mana regen, Accursed-u vraćen range na fire shield, Jeraziah buff, Succubus je dobila dobar range buff, Zephyr opet može da farma.

Stvari koje mi se sviđaju: Legionnaire bezvezne promene, Pandamonium izgubio slow u slučaju promašaja sa cannonball, možeš sad da ga koristiš za bežanje, Moraxus buff (WTF???), ubrzan Plague Rider, Sand Wraith je mogao i više da se oslabi otkad ga je novi sistem zlata za asistencije ludački nabudžio, Scout je opet dobio stari ulti koga su svi mrzeli, Torturer je previše buffovan.

Neopredeljen: novi Behe Heart, novi Post Haste, predstave nemam šta su uradili sa Arahnom, Corrupted Disciple zasluženo bafovan (ali možda i previše), Rampage buff.

Drugari ima neki klan nas gde moze pocetnik poput mene da se pridruzi radi saveta :)

Drugari ima neki klan nas gde moze pocetnik poput mene da se pridruzi radi saveta :)

Najbolje idi u SK Serbia, ali znaj da ćeš znanje morati da skupljaš na internetu ako hoćeš da igraš dobro i ne budeš večiti noob. Igra je vrlo teška, igraj samo no stats prvih nekoliko meseci.

SK Serbia chanel je postao neka vrsta huba gde se okupljaju igrači iz stare Juge, može se obično bez problema naći dovoljno normalnih ljudi za kompletan tim u večernjim satima. Čak sam opet počeo da biram support heroje ponekad.

ovako da se nadovezem na @morbius-ove komentare:
-Lego buff je ok , posebno podrzavam 12 udaraca na 3 , sto je bilo iritantno kad te 15 udare a nema spin.
Behe heart vratili na staro , ne znam koji im je 100% opet ce ga vracati na onako kao pre.

A novi OP heroji ce biti Puppet Master od 1.5 ma 2.0 agi znaci bice jos ludji carrie , Ramp samo da su range promenili ovo ostalo previse, Arma kazu da vec je opet bagnut da mu prave 0 dmg, a i Spine mana cost na 30 ih. A za Scout sto je mnogo ,mnogo je znaci stoji u sumi i vidis neko crven health i samo opalis, i moze taj da PK bilo sta nema mu spasa.

A ovo za nove novcice ,sta mislis zasto su stavili niko ziv nije nafarmao 5800 coins , pa lepo kesiras 10$ i kupis novi anaucer pack. To su stavili samo da bi zgrnuli kintu.

ovako da se nadovezem na @morbius-ove komentare:
-Lego buff je ok , posebno podrzavam 12 udaraca na 3 , sto je bilo iritantno kad te 15 udare a nema spin.
Behe heart vratili na staro , ne znam koji im je 100% opet ce ga vracati na onako kao pre.

A novi OP heroji ce biti Puppet Master od 1.5 ma 2.0 agi znaci bice jos ludji carrie , Ramp samo da su range promenili ovo ostalo previse, Arma kazu da vec je opet bagnut da mu prave 0 dmg, a i Spine mana cost na 30 ih. A za Scout sto je mnogo ,mnogo je znaci stoji u sumi i vidis neko crven health i samo opalis, i moze taj da PK bilo sta nema mu spasa.

Po zakonu verovatnoće, na najvišem nivou Lego bi se vrteo jednom u šest udaraca, tako da garantovani okret na 12 i nema mnogo smisla. Behe Heart nije kao ranije, pre je davao 1% regeneraciju po sekundi, sada 0,75%. Ovakav kakav je bio nije imao mnogo smisla, kupovali su ga samo teški tenkovi, sada će biti koristan na još puno heroja, videćeš kako će Torturer i Soul Reaper da karaju sa njim. Puppet-u je trebao buff, izgubio je dosta otkad je Harkon's postao attack modifier, to malo agiliy-ja što dobije neće napraviti neku veliku razliku na int heroju. Rampage će sad biti veoma opasan, samo treba ward-ovati njihovu džunglu i pustiti ga da se zaleće iz fontane. Ali najveća glupost koju su mogli da naprave je vraćanje bezveznog KS ultija Skautu, jedino ljudi koji su stalno birali Skauta su smatrali za taj ulti da je u redu (ali im je bound eye bio OP).

Pa garantovani okret na 12 udaraca ima smisla samo na low levelima kada kripujes jos, kasnije nema razlike. A sto se tice, ovi nekih malo poboljsanih heroja, Zephyre oseti se da jaci ... do sada kad sam igrao nikad se nije isticao juce u 2 partije bio je prilicno gadan, Rampage smarao jako. A igrao sam sa Moraxom i one sekere na str heroja prave gadan dmg. recimo ganjam Armadona i duplo vise mu pravim sa sekerom dmg nego kad ga udaram.
A ona manja cena za Dancing Blade je bezveze, da je Behe hearth ostao isti verovatno bi smanjili cenu onaj sekiri +25 str. A sto se tice Scouta tu se slazemo, sad ga mrzim jos vise, posebno kad igra neki noob sa njime.

Dancing Blade je morao da pojeftini zato što je Wingbow izgubio popularnost, hard keriji po pravilu idu na savage mace kao prvi luksuzni item kada izbilduju core iteme. Moraxusove sekire prave veći dmg zato što sada pored fiksnog dmg skidaju i procenat od maksimalnog HP-a, zgodno za kidanje tenkova.

I kao što sam i pretpostavljao, sinoć se dokazalo u praksi koliko je Torturer sada jak, od skoro beskorisnog heroja je preko noći postao najjači int carry. Corrupted Disciple je takođe ******ski nabudžen, napravi mu post haste i frostburn i izleveluj treći skil do kraja i gledaj ga kako neprekidno trči skoro istom brzinom kao Warbeast pod ultijem. Ako je ovo njihova ideja balansa, onda ****ga.

Ja koliko sam igrao, do pre dva meseca, Torturer je bio jak samo tako. Sa njim u lategame-u pobeda sama stize. Obozavao sam da igram sa njim. Ako su ga jos nabudzili on je sada samo imba.

Poslednja izmena:
Sto se tice torta nije se nesto isticao, bar ja nisam primetio ili sam ja strasno noobovsko igrao sa njim. Ali za corrupteda izgleda previse.

Najbolje idi u SK Serbia, ali znaj da ćeš znanje morati da skupljaš na internetu ako hoćeš da igraš dobro i ne budeš večiti noob. Igra je vrlo teška, igraj samo no stats prvih nekoliko meseci.

SK Serbia chanel je postao neka vrsta huba gde se okupljaju igrači iz stare Juge, može se obično bez problema naći dovoljno normalnih ljudi za kompletan tim u večernjim satima. Čak sam opet počeo da biram support heroje ponekad.

Na SK Serbia kanalu nema nikoga.... :(

kucas Clan SK Serbia ;)

Pozdrav. Ja razmisljam da uzmem HoN preko computerlanda pa me zanima sledece:

1. U kom roku stize key?
2. Kad platim tih 2600 da li imam taj key za stalno ili se placa mesecno ili kako vec?
3. Da li postoje botovi ili neki practice mod u igri, zato sto ja nisam igrao HoN. Jesam dotu i lol ali opet.

Nazad
Vrh Dno