Šta je novo?

Heroes of Newereth

Sledeći put koristi spoiler tag...

Ok, Madmax0204, Proday, Webad i Abbadon treba da pogledaju u svoj inbox na HoN sajtu i prihvate pozivnice za kreaciju klana. Nisam bio siguran koga da pozovem kao osnivače, moguće da neki od ljudi koji su se ranije prijavljivali više nisu aktivni.

Andhaka, ne Abaddon, mada je tek mogu za mesec dana dok mi prodje ispitni rok...

Sledeći put koristi spoiler tag...

Дај не буди смешан. Рецимо одигран је неки меч у фудбалу и сад треба писати у спојлерима резултат? Није то филм,серија па да поквари уживање.

Zapravo, na svim sportskim sajtovima koje znam je najstrože zabranjeno objavljivanje bilo kakvog rezultata ili statistike van spoiler oznaka ili dela sajta posvećenog tome. :)

Andhaka, ne Abaddon, mada je tek mogu za mesec dana dok mi prodje ispitni rok...

E dođavola, zaboravih ti ime u igri. Abbadon nalog nije tvoj, ne možeš da se loguješ i prihvatiš? Bitno je da napravimo klan, a možeš igrati posle kada budeš imao vremena, naravno. Ako ne startuje klan sada, moram da čekam nedelju dana dok pozivnice koje sam vam poslao ne isteknu, pa da šaljem nove.

Toliko mi se igra sa normalnim ljudima, sinoć sam poludeo, 6 poraza u nizu, stalno neka budala neće da preda, pa nas farmuju pola sata, pao mi KDR na 0.5:1, ej! Sve mi se smučilo.

Za one sa jeftinijim ulaznicama kopiram post koji je ostavio [S2]Nome na zvanicnom forumu.

HoN is probably easy compared to DotA, you're right. But for those looking for an authentic DotA experience, here's how you can replicate it in just a few easy steps!

ymaIB.jpg

USlyZ.jpg

1OzxO.jpg

hctGS.jpg

Zakljucujete da je tema bila zasto je HoN laksi od DotA-e.
Najveci lol je meni ovde sastav Hellbourna. Iako je cela partija *******cija, crnjak je u tome sto situacija sa 5 agi heroja uopste nije neverovatna u ovoj zajednici. Sindrom "I had 15:2 once, therefore i can carry."

Poslednja izmena:
Ne na temi na kojoj se diskutuje sama utakmica, naravno, već na ostalim mestima. Npr. na screen-ovima koji pokazuju kvalitet snimka koji možeš skinuti uvek imaju zatamljen deo sa rezultatima. A sama tema na kojoj je diskusija je jasno označena kao takva i znaš da su u pitanju spoiler-ski postovi.

Poslednja izmena:
To onda nisu sportski sajtovi lol

I ja se pitam na kakvim to sajtovima gledas sportske rezultate Illuvios. :)
Na sportiskim sajtovima uglavnom izbace rezultat odmah u naslovu da znas sta citas :)

OK, izvinjavam se na tome što sam započeo offtopic i što sam očigledno imao pogrešnu definiciju sportskog sajta. :D

Postoji razlika izmedju sajtova opsteg tipa, gde se izmedju svega spominju spominje i sporti, ali "sport-only" sajtovi, iliti sportski sajtovi naravno da ce prikazivati rezultate.

ljudi igrajte Resident Evil ili tako nesto,manite se vilanjaka :smoke:

Jel moze da se nekako iskopa cd key a da se neplat sada picim dotu i nisam video nesto sto bi uspelo da je zameni ovo izgleda prilicno kao dobra kopija..

Zbog takvih ilegalnih radnji i ne mozemo vise da placamo karticom iz Srbije :)

Da, al' odgovori čoveku kad tako lepo pita. :D Ne može. Imaš trial od 10 partija i neograničeno vežbe sa botovima, pa proceni da li ti se sviđa.

Баш сам се разочарао што неће убацити заставу "Serbian Empire". :trust:

600px-Supposed_Serbian_Empire_flag.svg.png

Poslednja izmena:
Баш сам се разочарао што неће убацити заставу "Serbian Empire". :trust:

Odustali su od zastava koje nisu zvanične države, silno rejdžovanje Turaka ih je ubedilo da je to loša ideja. :(

Trenutno skupljam novčiće da otključam avatar, a onda ću videti koji ću da odaberem. Posle toga se štekam za neki voice pack, ovi koji se prodaju trenutno nisu bog zna šta, ali biće garantovano nekih boljih kasnije. Moram da priznam da otkada su uveli ovo grajndovanje za novčiće, stari MMO igrač se probudio u meni i igra me jače drži. Na žalost, ne mogu da kažem da je sama igra napredovala. Iako u novim TMM partijama ima manje stompa, male PSR razlike između igrača u timu znače da je potpuno besmisleno birati support heroje, jednostavno nema igrača kojima možeš verovati da će da iznesu tim. Kada se to iskombinuje sa mojom tradicionalno lošom srećom da mi u tim redovno upadaju beskorisni ******i, pao sam na 1420 PSR, što je negde granica gde igrači uglavnom više nemaju pojma o timskoj igri, već samo gledaju svoj KDR. Onda i ja više nemam izbora, moram da igram nekog teškog gankera, odvalim protivnike od života na startu igre, ali na kraju ipak izgubimo.

Na konto ovih zastava, el vas mesaju drugi sa rusima? Ja kako sta pogresim odma dobijem flejm "Fukin russian" itd. Ili su mozda poceli da stavljaju nas u isti kos sa rusima.

Sa druge strane izgleda da gambit znaci nesto na ruskom. Cesto me pitaju dal sam njihov, a kad kazem da nisam dobijam pitanja tipa "Pa sta ti znaci gambit ako nisi rus?". Google translate ne pomaze, zna li neko u cemu je caka?

@morbius: U istoj situaciji sam ja bio ranije na pub partijama ,trudim se da izaberem partiju gde ima sto manje lockova ali opet se nade neki ili cak 2 koji kao da hon 1. put igraju.
Sada u MM igramo samo AR mnogo manje ima noobova i u velikom proseku bolje su partije, ali opet ako dobijem support i vidim da su ovi moji rete onda boli me uvo KS i izvlacim samo moju guzicu. A kada vidim da ima dobri carrie i svi igraju timski onda se zrtvujum.

MMR drzim za sada izmedju 1550 - 1600 nikako da prebacim 1600. Nije mi jasno sto se neskupimo, nemoramo ni da budemo u klanu i igramo MM stomp i lako skupljamo coins.

Na konto ovih zastava, el vas mesaju drugi sa rusima? Ja kako sta pogresim odma dobijem flejm "Fukin russian" itd. Ili su mozda poceli da stavljaju nas u isti kos sa rusima.

Ma i da ne zna da tačno prepozna zastavu, kapira da si iz istočne evrope, a to je njima sve isto. Ja sam pre neko veče imao jednu budaletinu koji se nešto na startu naljutio što smo mu rekli da treba on sa Bohemoth-om kupi ward, video grčku zastavu i krenuo da rejdžuje kao vi Grci ste glupi, siromašni, grebatori, ne znaš da pričaš engleski, trttrtrt... budala će da ti sere odakle god da si. Prijavio sam ga i sad vidim da se od tad nije logovao, dakle banovali su ga, ali igra je ionako skoro džabe, ******i samo naprave novi nalog.

@morbius: U istoj situaciji sam ja bio ranije na pub partijama ,trudim se da izaberem partiju gde ima sto manje lockova ali opet se nade neki ili cak 2 koji kao da hon 1. put igraju.
Sada u MM igramo samo AR mnogo manje ima noobova i u velikom proseku bolje su partije, ali opet ako dobijem support i vidim da su ovi moji rete onda boli me uvo KS i izvlacim samo moju guzicu. A kada vidim da ima dobri carrie i svi igraju timski onda se zrtvujum.

MMR drzim za sada izmedju 1550 - 1600 nikako da prebacim 1600. Nije mi jasno sto se neskupimo, nemoramo ni da budemo u klanu i igramo MM stomp i lako skupljamo coins.

Ja sam AR morao da isključim, očekivao sam da će tu da dolaze ljudi koji znaju da igraju sa svim herojima, kad ono trt, nubova koliko hoćeš. U poslednjoj partiji kada mi je dozlogrdio AR sam bio dobio Opheliu, morao repick i dobijem Dark Lady, a već smo imali skauta. Onda mamlaz u našem timu u poslednjoj skundi uradi repick i zameni Bubbles-a za Sand Wraith-a. Treba li reći, predali smo posle 15 minuta. Čak sam i bio dobro krenuo na mid i možda bi imali neku šansu da i skaut i SW nisu fejlovali najstrašnije u lejnu.

Treba da igramo skupa, pitam mnogo puta u SK kanalu, ali obično neće niko. A ako ćemo pošteno i većina domaćih igrača su baš loši, nema mnogo prednosti u odnosu na random igrače.

Odustali su od zastava koje nisu zvanične države, silno rejdžovanje Turaka ih je ubedilo da je to loša ideja. :(

Trenutno skupljam novčiće da otključam avatar, a onda ću videti koji ću da odaberem. Posle toga se štekam za neki voice pack, ovi koji se prodaju trenutno nisu bog zna šta, ali biće garantovano nekih boljih kasnije. Moram da priznam da otkada su uveli ovo grajndovanje za novčiće, stari MMO igrač se probudio u meni i igra me jače drži. Na žalost, ne mogu da kažem da je sama igra napredovala. Iako u novim TMM partijama ima manje stompa, male PSR razlike između igrača u timu znače da je potpuno besmisleno birati support heroje, jednostavno nema igrača kojima možeš verovati da će da iznesu tim. Kada se to iskombinuje sa mojom tradicionalno lošom srećom da mi u tim redovno upadaju beskorisni ******i, pao sam na 1420 PSR, što je negde granica gde igrači uglavnom više nemaju pojma o timskoj igri, već samo gledaju svoj KDR. Onda i ja više nemam izbora, moram da igram nekog teškog gankera, odvalim protivnike od života na startu igre, ali na kraju ipak izgubimo.

Hehe, isti slučaj. Samo što ja skupljam za onu srebrnu boju nicka.:)
Što se tiče samih partija, neverovatno je koliko ima rejdžera. Kad god pogrešiš, javi se neki ****** da te flejmuje (noob, kid, *****, jew i slično). Posle svake partije 2-3 lika idu na banlistu.
Ako hoćete da igramo, ja sam obično kasno uveče online (oko 00:00h pa nadalje). Trenutno sam na 1630 psr-a.:wave:

Банлисте у ММ су постале само подсетник шта можеш да очекујеш од неког. Ја имам сигурно преко 100 људи на листи и с времена на време се појави неко са листе ал џабе кад им не могу ништа.
Не зна човек шта је горе, да игра с нашим или страним дебилима. Страни ми кажу да сам "Russian tard" а наши да сам новосадски сепаратиста. Из чиста мира. Један од њих је био нешто типа 1:12 са Тортом а мени је наша да сере док сам био 3:0 са Хроносем.

Poslednja izmena:
Ma i da ne zna da tačno prepozna zastavu, kapira da si iz istočne evrope, a to je njima sve isto. Ja sam pre neko veče imao jednu budaletinu koji se nešto na startu naljutio što smo mu rekli da treba on sa Bohemoth-om kupi ward, video grčku zastavu i krenuo da rejdžuje kao vi Grci ste glupi, siromašni, grebatori, ne znaš da pričaš engleski, trttrtrt... budala će da ti sere odakle god da si. Prijavio sam ga i sad vidim da se od tad nije logovao, dakle banovali su ga, ali igra je ionako skoro džabe, ******i samo naprave novi nalog.

Ma svasta sam i ja sreo, igrao jednom jednu partiju gde se neki reta koji igra mid naljutio zato sto mu je nas Behe (behe je odlicno igrao) bio u liniji (mid) 2 min od 6- 8 min igre, i ovaj poceo da flejmuje kako nije nista farmao i poceo rejdžuje, i zanci probao je da nam sabotira partiju i sreca da ovi iz tima nisu bili losi a protivnici dosta rete pa smo ih odrali. Ali zamisli ovo lik napravio i Doombringer i dao im je tj. za to je farmao celu igru, a ovi i sa doombringerom izgubili, znači svi ga banovali. A realno nije bas jeftin Hon, ali ako ga vec banuju mozda odustane.

Ok pa mozemo i ja igram oko 11 ili 00 pa na dalje tada su najpartije preko dana na svim modovima je isto. Mozete da me date u friends moj nick je Yebiwetar.

Sad igrao partiju u kojoj crknem 2 puta sa Krakenom samo zato sto Morax noob 2 puta nije stunovao na vreme, i to da je uradio bi smo ih ubili ne on baci ulti prvo i oni se razbeze, imao reflekse kao crknut konj a od 50 bacenih sekeri ako su 2-3 pogodile metu cak ni creepa. I predali u 20 min, ocaj.

Bas zbog flejmera sam i odustao od ove igre...
Kupio sam ga sad u januaru, kontao sam da je v2.0 neka veca izmena, kad ono skoro nista.
Casual niko ne igra a glupi "avatari" me ne interesuju.

Flejmera, rejdzera i razno raznih *****a sve vise, a u igru jos uvek nisu ubacili normalno kikovanje.

Stigao novi patch! Vraćen je kick, i za concede treba 4/5 glasova posle 30 minuta. Dodati su i neki novi alt avatari, ženski Hammerstorm i Kauboj Gladiator.:D

Ahahh dobar fazon za novog Gladijatora.

Novi MM algoritam, ajd da vidimo i to cudo.

Vrh Dno