Šta je novo?

Heroes of Newereth

Добар пaч добар.Нови Гладијатор као Индијана Џонс. :) Измењен му је глас, није више онако иритантан.
Вратили су кик што је добра ствар и сада је потребно 4/5 гласа за кансид после 30-ог минута. WP S2 :D
Иначе колико сам схватио биће и баланс пача после госугејмерс финала (данас, субота 15.1. у 10 увече).

Poslednja izmena:
Fino, fino... Mada, nisu morali da menjaju sistem predaje, al' dobro.

Како добро шљака кик. Ево сад неки ***** престао да игра (наравно наранџасти) и у бази спамује вордове. И ја питам је л' може кик? "Може" И избацисмо морона.:D
И ако нисте знали, не добија се ливер % ако будете киковани.

Како добро шљака кик. Ево сад неки ***** престао да игра (наравно наранџасти) и у бази спамује вордове. И ја питам је л' може кик? "Може" И избацисмо морона.:D
И ако нисте знали, не добија се ливер %.

И ако нисте знали, не добија се ливер % ако будете киковани.

И ако нисте знали, не добија се ливер % ако неко буде кикован.

Upravo sam zaradio svoj prvi Immortal. :D Imao sam 17/0 sa Devourer-om. :D

Kraj Svetskog Kupa posle vise od 6 meseci igranja partija i kako su rekli pobednik je imao samo jednu izgubljenu partiju za tih 6 meseci ,eh sta je to od tima.

http://www.neutralcreeps.com/2011/01/fnaticmsi-heroes-of-newerth-world-cup.html

Pobednik FnaticMSI koji su razvalili SK Gaming u 2 partije, 1. je bila onako malo cupava a u 2. MSI se igrao hon :D (SS sa codexom 5lvl i spellshard) imali prednost od 20 000 golda vrlo brzo :D

Poslednja izmena:
Мени није јасно како су успели да победе eG. :trust:

И ако нисте знали, не добија се ливер % ако неко буде кикован.
И даље га добијеш ако те избаце због АФКовања?
Иначе, имаш 4 исте поруке за редом. Пази да тебе не кикују овде :).

Тада да, али кад идеш под опцију кик па онда изабереш тада не.
Иначе тад ми је баговао нешто форум није хтело да се пошаље.

Poslednja izmena:
Етоооо.... суспендоваше ми налог. Баш ме је занимало да ли то сра*е ради уопште. :)
Hello PrincJakota,

A GM has reviewed the abuse report filed against you and has ruled you GUILTY of the following:

Due to the results of the judgment, your account has been suspended from 2011-01-17 08:50:01 to 2011-01-18 08:50:01 (GMT -5). Future rulings may increase the severity of your punishment. Please review the Conduct Rules to prevent future infractions.

Thank you,
Који цареви. Кажу да сам крив али не и за шта. :D

Da, to im je neki bag u automatskom slanju, ne dobijaju u zadnje vreme razlog zbog čega su banovani. Jedan dan, najverovatnije psovanje.

Не верујем да је само то. Током једне партије Електричар и Арахна су се попичкали па Електричар није хтео да се придружи тиму у групној борби. А Плег грувао улти кад смо сви већ изгинули. Ја сам толико попиздео да сам све својски потрудио да изгубимо скоро добијену партију. Уништио сам све предмете које сам имао. Сад бар знам да пријаве раде. :)

Probam opet da pokrenem klan, pošaljem pozivnice, svaki put prijavi da neko već ima pozivnicu (prethodne su istekle do sada). Zamenim te što navodno imaju pozivnicu nekim drugim igračima, opet kaže neko ima pozivnicu. Rotiram tako malo ljude, na kraju ukapiram da ili je opet neki bug ili su pozivnice stvarno otišle ljudima, pa se sad vode kao pozvani. Zamolio bih vas sve što ste van klanova da pogledate u svoj inbox na HoN forumu ili sajtu i vidite postoji li pozivnica za kreaciju klana. Prihvatite ako postoji, a ako nema recite mi da prijavim problem. Ovo kreiranje klanova je izbagovano do bola

Ја сам ону прошлу прихватио. Сада немам никакву позивницу у инбоксу.

Poslao sam mail tehničkoj podršci i lik je odgovorio da će ručno napraviti klan i dodati ljude u njega. Pošto ne znam kako će sve to ići i hoće li vam slati pozivnice, nemojte da se iznenadite ako vidite da ste iznenada u klanu. Imena koja sam mu dao su Proday, _Fllash_, cula, Andhaka, Webad, Yebiwetar, oni su mi prvo pali na pamet, roster ćemo sređivati kasnije, samo da više krene. Novi TMM se pokazao kao bombona za igranje sa društvom.

Nadam se da ce da upali, jer nasao sam na forumu isto neki oglas za klan. I lik mi poslao pozivnicu ,ali prijavljuje error isto tako nemoze ni da se odbije. Kako su to tako lose napravili nije mi jasno. I to pravljenje klana traje vec skoro 2 nedelje... i nije mi bitno gde sam ,samo da se igra sa ljudima koji imaju iskustvo.

Nisam se logovao skoro, evo sada sam isao na forum i nista, u inboxu samo ona prva pozivnica koju si ti morb poslao jos prosle godine. Na cekanju...

@zokocx
kakvi dve nedelje, dva meseca se cimamo :D

Poslednja izmena:
JA upao u klan a da nisam nista ni stisnuo :) I daj bre ljudi kad ce igramo nesto kvalitetno; pogubih sve zivce i osedeh pored morona koji nafidaju do 5 levela i onda vicu concade i pljuju po meni kad ja necu :(

Pa procitaj par postova iznad, @morbius je napiso da je poslao mail tehnickoj podrsci da naprave klan , i dao je nickove koje je nasao na stranicama ove teme, pa zato nista nisi trebao da stiskas.
Trebalo bi se zahvaliti coveku iz S2 koji je to uradio, bolje i ovako nego da se mucimo i pravimo klan 2 meseca :D kao da ga nasa administracija pravi.

E pa ljudi, srećan nam novi klan, vala smo se načekali. Baš sam hteo da šaljem novi mail podršci, ali rekoh vikend je, možda ljudi imaju život. Čuo sam da postoji taj neki "život" za one koji ne znaju da igraju HoN. :d:d

Upamtite da primamo, ali da ponovim, potreban je pristojan nivo iskustva u igri, mikrofon i sluške bez izuzetka, kao i izvestan nivo domaćeg vaspitanja, a ne da rejdžujemo i popičkaramo se svaku partiju. Naravno, treba imati razumevanja i za one koji se iznerviraju, hoće HoN takve stvari da napravi ljudima, kao što znate.

Novi patch je super, taman je neke OP stvari sredio, jedino mi je žao što skenjaše Slither-ov ward toliko, ranije je osvetljavao unaokolo 1400, sad samo 300. Najbolja stvar je što su napravili "I pull them fuckers in" avatar, kupiću ga čim nagrajndujem još 30 novčića. :D Mada nije zgoreg ni sačekati, možda sledeći patch donese i "They rape you in 3 seconds" :D

Neverovatno, opet se probudila moja stara kletva da dobijam gomilu retarda u nizu, za dve večeri mi se MMR skljokao na 1300. Dešavalo mi se ovo i par puta ranije, ali bio sam siguran da nema teorije da može da mi se desi opet, pošto sam napradeovao dosta od tada. A kad ono međutim...
http://stats.hon-fans.de/index.php?nick=laserburn

Sinoć krenem oprobani recept, uzmem jakog heroja i zahtevam mid, furam odlično, ali jednostavno ne mogu da ubijam koliko brzo moji mogu da ginu. To su one najgore partije, gde moraš da budeš i ganker i carry i sam da kupuješ ward-ove i da nosiš bound eye jer niko nema veze s vezom. Da vam pomenem i da su Rusi počeli često da biraju Gladijatora, to je novi heroj sa kojim fejluju non-stop, umorili se valjda od Pande i Skauta. Ljudi misle da ako dobri igrači mogu da naprave čuda sa komplikovanim carry herojima, i oni mogu isto.

Klan na žalost nije krenuo kako sam se nadao, puno ljudi koji su bili zainteresovani su u međuvremenu prestali da igraju ili našli drugu ekipu. Ništa od nade da bi mogao da se napravi kvalitetni domaći klan.

Istina, zaista lose krenulo, retko kad mozes naci nekog gnline. Nego sto vas ubise pre nkeo vece ko zercove tamo dole :)

Polozio sam danas ispit(Ustavno! :p), jos 1 imam sledece nedelje i mozda se vratim na HoN :)

A ja razmišljam da batalim. Loša serija me je bacila u trash tier opseg, igram sa ljudima koji nemaju pojma. Ono što nije moguće nikako logično objasniti je kako su retardi koji padnu u moj tim toliko lošiji od retarda koji padnu u drugi tim sa približno istim MMR opsegom. Statistički je nemoguće to što se meni dešava, ali dešava mi se eto već četvrti put otkad igram da ulećem u takve serije poraza. Sinoć odigram tri partije, prve dve puknemo ko letva, ništa nisam mogao da uradim, samo da gledam od kakvih retardiranih protivnika gubimo i nerviram se. Treću jeeeedva dobijemo i to 5v4, ja sa Zephyr-om sam imao 21-7-21, s teškom mukom izvučem ove moje *****e. Stvarno ne mogu više ovako, nemam s kim da igram. Večeras izlazi Empath, hoću da je probam i posle se razmišljam da napravim pauzu od HoN-a.

Ja sam se pozdravio sa Vama i sa hon-om. Iskucao sam u clanskoj sobi i pustio sam vam pm. Naslednik je tu, vezba no stats dok se ne uhoda. Ja stvarno nemam vise ni vremena ni zivaca da igram. Krivo mi je sto sam odlucio da batalim a clan samo sto se oformio :(. Za drugo ne zalim.
Ajde reko i ovde da vam napisem, cisto da znate.

Vrh Dno