swordfin: Samo mi recite sledece: Da li Sandro-a definitno nema i....
:laugh: :laugh: :laugh:gx-x : Nema ga, mrtav je.
Probaj ovo:Proday je napisao(la):De ljudi nek im kaze neko ko zna dobro engleski da u sledeci pac ubace mogucnost ocitavanja savegamea dok traje borba
XXL je napisao(la):Ja ne, niti cu, odustadoh na sredini cetvrte misije.
Totalno sam puko, express uninstall da se ne zeznem da za-sednem opet.
Ubija me to sto se nepopravljiva greska koju napravis 20 i kusur poteza
ranije, svaki po vise od par minuta, pokaze nakon tih ½ do sahat vremena
bez ikakvih navodjenja pojavi se cica ili jos bolje 2 x baja i zgazi te drugi ako
ne prvi. I onda Jovo-nanovo.
Posebno iritira kako te brzo izbaci u gl meni nakon "you lose" kao da ti je
svesno smestio vec ranije, samo ti to nisi znao :d
Ako si se bas zainatio da isteras do kraja, moja je preporuka je cesta upotreba
@Win() u konzoli, stedi se kilo zivaca i barem nedelju dana slobodnog vremena.
Svaka im cast za audiovizuelizaciju igre ali gameplay misija im je :vomit:
ili sam ja konacno otupeo na potezne strategije...:banana:
Kod mene radi konzola ali pre cheata moje resenje je bilo da unajmim ogroman broj heroja koji u principu nisu radili nista osim sto su cucali u uglu negde. Razlog je zato sto heroji prenose svoj experience iz misije u misiju na pocetku on ima veoma jake heroje koji mogu da se pobede na pocetku ali kasnije je problem jer se njegova vojska mnozi brze. Ali kada heroj izgine pojavi se u taverni i ja ga lepo unajmim a on neprijatelj ostane sa nekim herojim recimo lvl1 ili 2 koje i nije tako tesko pobediti bez obzira na vojsku koju imaju.cepesh je napisao(la):Grrr Dungeon kampanja cini mi se treca mapa, imam 2 zamka i 2 heroja ali comp ima pitaj boga koliko zamkova i x3 heroja. Non-stop mi uzima resorse i jedan od zamkova i malo po malo mi trosi jedinice tako da sam se smorio skroooz.
Jel neko probao da cheat-uje? NECE DA RADI KONZOLA! A lepo sam pratio uputstva za editovanje autoexec_cfg kako bih mogao da otvorim konzolu.
ZASTO???
raddull je napisao(la):Krenuo sam sylvan kampanju i cesto mi igra izlece u windows, a ponekad nece da ucita snimljenu poziciju. Jel ima jos nekog sa slicnim problemom?
Oblivion igram sat-dva bez ikakvih problema, a heroji pucaju na 10-15 min
phantomr je napisao(la):ja sam stigao 4 scenaria zadnja misija vapire lord .
i tu sam osvojio sve gradove vse rudnike sve sto se moze osojiti i ubiti
i nista igram i dalje ali nemam sta vise da uradim. nece da me prebaci na sledeci nivo, imate ideju ?
gligorije je napisao(la):Pomoc!
Da li se nekom desilo da jednostavno ne akumulira ni resurse ni novac. Imam rudnike, 3 grada a novac i resursi jednostavno ne pristizu. Jedino novac iz artifakata. Da li je u pitanju neki bug ili nesto drugo. Konkretno mi se to desava u 4. scenariu 5 misija.
Lurker je napisao(la):Sakupi sve Dwarven Artifacts iz podzemlja pa ih onda odnesi u Seer's Hut. Dobices 5 Phoenix-a koje moras da vodish u napad na Nicolai-a da bi uspeo da ga pobedsh. Druga opcija je da pobijesh apsolutno sve Bone/Spectral Dragons na mapi, mada to nisam licno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari